Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:25  |  29/09/2022

Data i hora oficial

El temps

Recull la teva targeta "Tria" a l'Oficina de Residus

  • Tria correctament, sigues intel·ligent

    Tria correctament, sigues intel·ligent

  • Afluència a l'Oficina de Residus

    Afluència a l'Oficina de Residus

16/9/2022

Es possible que durant aquesta setmana hagueu vist gent fent cua a les portes de la nova oficina de Residus, situada al carrer diputació amb Timbaler del Bruc. Es tracta com ja sabeu de les persones que anaven a recollir la targeta personalitzada que servirà a partir del mes d’octubre per obrir els contenidors intel·ligents de residus.

 

Aquest degoteig de gent continuarà durant les properes setmanes, ja que l’entrega de targetes s’està portant a terme per sector. La propera setmana, del 19 al 24 de setembre estan cridats a la recollida de la targeta de residus les persones que viuen al barri del pedregar i de la plaça gran i al barri del Piquet, la zona compresa entre l’espai de la llosa de soterrament, l’església, el camp de futbol o el barri de la Cucurny.

 

Recordem que l'horari d'atenció al públic de l'Oficina de residus és: dilluns, dimarts, dijous i divendres, de 9 a 13 hores i, dilluns, dimarts, dimecres i dijous, de 16 a 20 hores. Els dissabtes també obrirà, de 10 a 14 hores. I podreu tenir més informació, tots els divendres del mes de setembre, de 9 a 12 hores, a la carpa instal·lada al mercat setmanal de la Quintana. Per acabar, us recordem el web de residusmontmelo.cat on també trobareu tota la informació sobre la campanya.Data de modificació: 22/09/2022 14:04:18