Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:50  |  28/09/2022

Data i hora oficial

El temps

El pavelló compta amb una renovada sala d’activitats dirigides de de 85 m² totalment equipada

  • Nova sala d’activitats dirigides del pavelló de Montmeló

    Nova sala d’activitats dirigides del pavelló de Montmeló

15/9/2022

El Pavelló Municipal compta amb una nova sala per fer activitats esportives dirigides. Aquest nou espai forma part del pla d'arranjament i millora dels diferents equipaments esportius.

 

Aquest estiu s'ha procedit a reubicar la sala d'activitats físiques dirigides que fins ara es trobava a la zona d'accés a la pista. La nova sala ocupa l'espai de la planta baixa que fins ara estava destinat a despatxos d'entitats esportives. Després de les obres de rehabilitació s'ha aconseguit una sala diàfana de 85 m² totalment equipada i tancada, amb total independència de la resta de serveis del pavelló i amb molt més espai.

 

Amb aquesta nova sala d'activitats físiques s'assoleix dotar al pavelló d'un espai amb les mides més adequades a les necessitats de les persones que realitzen les diferents disciplines esportives indoor, renovar l'oferta d'activitats dirigides i ampliar l'horari.

 

El pavelló Municipal ha iniciat la nova temporada 2022-2023 amb una oferta d'onze disciplines gimnàstiques i amb un horari que va des de dilluns a divendres, de 9,15 a 21.15 hores.

 

L'antic espai d'entrada a la pista on es duien a terme les activitats dirigides anteriorment s'ha rehabilitat i ha passat a ser un magatzem per material esportiu i una sala de reunions.

 

Horari activitats dirigides 2022

 

Vine a fer esport al pavelló!

 

Amb una sala nova, més àmplia i totalment independent, el Pavelló de Montmeló també ha renovat la seva oferta d'activitats dirigides. Mira en què consisteix cadascuna de les disciplines i tria la que més t'agrada o bé la més adient al teu nivell físic.

 

Pilates

Conjunt d'exercicis físics on s'entrena la musculatura, la resistència, la flexibilitat i el control de la respiració i de la ment. Millora lesions i fa de prevenció.

 

Power Pilates

Exercicis de pilates a nivell avançat.

 

Workout Hit

El HIT és una activitat esportiva consistent en un entrenament amb intervals d'alta intensitat durant un curt espai de temps. Es fan exercicis a alta intensitat que es combinen amb descansos breus.

 

Embarassades

Activitat física per obtenir un millor part amb treball de reforç del sol pelvià, abdominal i reforçament de l’esquena

 

Post Part

Recuperació de tota la musculatura amb exercicis cardiovasculars, recuperació del pes, tonificació del cos i el sol pelvià amb abdominals hipopressius.

 

Full Body 

A cada sessió d'entrenament treballem el cos complet, per la qual cosa activarem una gran quantitat de músculs amb petits descansos i es barreja amb activitats de cardio i força.

 

Gym Tme

Destinat a persones que fa temps que no treballen el seu cos, s’adapta a diferents tipus d’activitats per obtenir força, resistència i flexibilitat, tot això al ritme de la música.

 

Dance Cardio

Es fan tots els exercicis al ritme de la música i es treballa el  cardio.

 

Cross Training

Entrenament variat per estacions en què es combinen exercicis cardiovasculars amb exercicis musculars. El seu objectiu principal és millorar la condició física.

 

Activitat rítmica esportiva  (ARE)

Es realitzen diferents coreografies amb diferents materials. Pot ser ARE suau o mitjà en funció del nivell.

 

Gym Gent Gran

Activitats destinada aquest grup de població on es treballa la força, residència i flexibilitat com a objectiu tenir una bona qualitat de vida.

 

 

Si encara tens dubtes, vine al pavelló, fes una visita a la nova sala i l'equip tècnic i professional del pavelló et giarà per trobar-te la classe que m'es s'adapti a tu.

  • Matrícula noves persones inscrites: 31 €
  • Activitats dirigides i Sala Fitness: 30 € | Pensionistes +55 i jubilats: 16 €
  • Activitats dirigides: 22,25 € | Pensionistes +55 i jubilats: 11 €
  • Activitats Gym Gent gran: 23,25 €/curs

 

Més informació:Data de modificació: 16/09/2022 16:35:51