Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:48  |  01/10/2022

Data i hora oficial

El temps

Vallès Visió busca la veu que els representi al talent show Objectiu Paki

  • Objectu Paki

    Objectu Paki

17/9/2022

La televisió del Baix Vallès ha obert aquest mes de setembre el període d’inscripcions per a participar en el càsting que servirà per a escollir la persona que representi Vallès Visió a la tercera edició del programa Objectiu Paki.

 

Vallès Visió - Fins al 30 de setembre, tots els joves d’entre 13 i 20 anys que vulguin participar en el talent show Objectiu Paki tenen temps per a fer la seva inscripció. El concurs està produït per la Televisió de Cardedeu i La Xarxa. Hi col·laboren totes les televisions locals catalanes i busca la millor veu de Catalunya. En aquesta tercera edició, les televisions locals realitzaran el procés de càsting i presentaran el seu candidat a la fase final del programa.


Tots els joves del Baix Vallès que vulguin presentar-se al càsting, han de fer-ho a rtvc.cat/op i seleccionar Vallès Visió. Hauran d’enviar dos vídeos en format horitzontal: un primer, de presentació, i un altre, cantant a cappella. El càsting es farà en forma de programa-concurs i tindrà com escenari el Teatre Margarida Xirgu, a Montornès. Un jurat format per professionals del sector musical escollirà la veu que representarà Vallès Visió en aquesta tercera edició d’Objectiu Paki.

 

Més informació:Data de modificació: 22/09/2022 14:03:52