Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:07  |  29/11/2021

Data i hora oficial

El temps

Torna Ràdio Montmeló, la ràdio municipal de Montmeló

  • Ràdio Montmeló

    Ràdio Montmeló

24/11/2021

La nova emissora emetrà per internet i comença amb un magazín setmanal a través de podcast

El dia 17 de desembre, és la data escollida per l'estrena d'aquest nou magazín que sota el nom de Montmeló Sona acostarà la informació a la ciutadania.

Ràdio Montmeló neix amb dos grans objectius: la informació i l'entreteniment. A banda de fer arribar i conèixer la informació a tota la ciutadania, comunicacions d'interès general tant de l'àmbit municipal com particular, ha de servir per entretenir i fer companyia a tothom qui ho necessita.

S'estrena amb un únic programa, però amb la intenció de créixer i omplir la seva programació amb diferents propostes i, en aquest sentit, demanarà la col·laboració al personal voluntariat que vulgui participar. El primer programa serà especial i retrà homenatge a en Paco Agudo, cofundador de la primera Ràdio Montmeló i que fa pocs mesos va morir.

Per escoltar Ràdio Montmeló "sintonitza" www.radiomontmelo.cat, segueix-nos a Facebook, Instagram i Twitter (@radiomontmelo) i si vols formar part d'aquest nou projecte envia un correu a radiomontmelo@montmelo.cat

 Data de modificació: 25/11/2021 19:35:34