Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:25  |  31/07/2021

Data i hora oficial

El temps

Gran participació de públic durant la 9a edició del Circuit de Tapes

  • Persones premiades en el 8è Circuit de Tapes

    Persones premiades en el 8è Circuit de Tapes

  • Tapa guanyadora en el 8è Circuit de Tapes

    Tapa guanyadora en el 8è Circuit de Tapes

18/7/2021

De l'1 al 4 de juliol, va tenir lloc a Montmeló la novena edició del Circuit de Tapes. Més de 400 persones van tastar les tapes dels establiments participants i van triar la tapa "Jalapeño" del restaurant El Tapeo.

 

El públic amant de les tapes d'estiu ja espera el primer cap de setmana de juliol per tal de participar en les jornades gastronòmiques que diferents establiments de restauració i comerços d'alimentació del poble ofereixen a través de Circuit de Tapes organitzat per la Unió de Botiguers i Comerciants de Montmeló.

 

Enguany han participat 9 establiments i han estat quatre dies de molt moviment de gent pels carrers del poble que han pogut conèixer restaurants i comerços que potser no havien visitat mai i tastar les seves elaboracions.

 

A més de tastar un munt de tapes, es persones participants van entrar en el sorteig d'un val de 100 € per bescanviar en establiments de la UBCM i un sopar per a dues persones al restaurant de la tapa guanyadora, en aquest cas al Tapeo.

 

Com a novetat, enguany es van organitzar dos concursos mitjançant Instagram, entre totes les persones que etiquetaven les seves fotos amb el hashtag #TapesMontmeló21. La persona que va fer la foto més original i la fotografia amb més likes, es va endur 100 € en vals de compra cadascuna.

 

A més de la col·laboració de l'Ajuntament de Montmeló, la UBCM ha comptat amb el patrocini d'Experto Energía.Data de modificació: 22/07/2021 09:53:19