Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:22  |  25/11/2020

Data i hora oficial

El temps

Nou canal d’informació de l’Ajuntament

  • Nou canal d’informació de l’Ajuntament

    Nou canal d’informació de l’Ajuntament

21/10/2020

Al llarg del mes de novembre, el departament de comunicació de l’Ajuntament posarà en funcionament un nou canal d’informació per a la ciutadania a través de l’aplicació whatsapp.

 

Aquest nou canal servirà per fer arribar a tothom missatges d’alerta, avisos, anul·lacions, canvis d’emplaçament, informacions d’interès i d’urgència. No es pretén establir un nou canal de comunicació, es tracta d’un servei a través de llistes de difusió on la informació serà unidireccional i no es podran veure les dades de la resta de persones membres de la llista.

 

Les vies de contacte amb l’Ajuntament seguiran els canals habituals per via telefònica al 935720000, per correu electrònic a ajuntament@montmelo.cat, per la web www.montmelo.cat o per l’oficina virtual de tràmits.

 

Per donar-se d’alta a aquest nou servei, cal enviar un whatsapp al telèfon 677 102 452 i guardar el contacte al telèfon mòbil. Al donar-se d’alta, es rebrà un missatge de benvinguda i es demanarà el consentiment per al tractament de dades.

 

Si vols estar ben informat, dona’t d’alta al nou servei. Envia un whatsapp amb el missatge “Vull donar-me d’alta al whatsapp de l’Ajuntament de Montmeló”Data de modificació: 21/10/2020 15:56:05