Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:36  |  28/11/2020

Data i hora oficial

El temps

Diumenge 12 de juliol, Montmeló es mulla per l'Estefanía

  • Aquest any, més que mai: mulla't per l'esclerosi múltiple

    Aquest any, més que mai: mulla't per l'esclerosi múltiple

9/7/2020

Un any més, l'Ajuntament se suma a la campanya Mulla't per l'Esclerosi Múltiple que se celebrarà diumenge 12 de juliol i la recaptació de la venda d'entrades d'aquest dia anirà destinada a la Fundació Esclerosi Múltiple. 

 

Pots mullar-te de moltes formes. Pots adquirir un producte Mulla't, fer un donatiu, crear un repte o fer una transferència bancària. També pots fer-te soci/a des de www.fem.es/soci.

 

Qualsevol aportació compta!

 

 

Mulla't per l'Estefania

 

 

Fa tres anys em van diagnosticar Esclerosi Múltiple. Va ser una sorpresa per tots; per l'Uri, per l'Oriol i en Biel, pels pares, pels amics i evidentment per a mi. Portava dies amb sensacions estranyes però el "click" va sorgir quan a l'agafar un bolígraf no vaig ser capaç d'escriure. El meu braç no em va obeir.

 

Passats uns mesos del diagnòstic i després de setze anys de màxima dedicació laboral em van acomiadar per una clara ignorància de la malaltia.

 

Durant aquest temps m'he fet molt forta i he après a valorar la vida, prioritzant moments, gent i sobretot decidint si sóc capaç de fer o no fer. No vull deixar que ningú decideixi per mi.

 

Actualment, l'esclerosi conviu amb mi i amb els que m'estimen, hi ha dies que ens hi enfadem molt i vivim immersos en l'incertesa però és una companya de vida i hem après a (mig)respectar-nos. És un "quid pro quo" constant.

 

Després de passar per diferents tractaments em sento forta, valenta, esperançada amb la ciència i l'únic que puc dir és que tinc moltes ganes de viure i com deia en Miquel Martí i Pol (que també va patir la malaltia):

  • Tot està per fer i tot és possible

 

 

Has vist el catàleg del Mulla't?

 

Catàleg Mulla't 2020

 

La botiga on-line del Mulla't està essent tot un èxit. Estem rebent moltes comandes i l'ampolla del Mulla't és, per segon any consecutiu, el producte més venut!

 

Un dels dissenys que també està cridant l'atenció és el far de les samarretes d'homes i joves. L'has vist? Fes un cop d'ull al catàleg i recorda que adquirint qualsevol dels articles del Mulla't estàs col·laborant a garantir els serveis de la Fundació i la investigació. Així que segueix mullant-te per l'esclerosi múltiple i fem que la cançó i la vida de les persones amb EM soni molt millor!

 

També pots comprar algún d’aquests productes o bé fer un donatiu per la Fundació Esclerosi Múltiple al pavelló, de dilluns 13 a divendres 17 de 9h a 13h i de 16h a 21h.

 

 

La cançó del Mulla't ja comença a sonar més bé!

 

Sembla que ja es pot intuir la lletra de la cançó de Gertrudis. Gràcies a les teves donacions aquesta cançó, i la vida de moltes persones amb esclerosi múltiple, ja comença a sonar més bé, però encara necessitem la teva ajuda. Segueix mullant-te per l'esclerosi múltiple fent un donatiu o comprant a la botiga i fem que soni molt millor! Ja som molt a prop! #MullatPerqueSoniMillor a www.mullat.cat

 

 

 

Mulla't des del supermercat

 

Mulla't des del supermercat

 

Durant el mes de juliol et podràs mullar des del supermercat gràcies a l'oli OleAurum, que és l'oli del Mulla't. Per cada ampolla d'oli venuda, Olis de Catalunya, que agrupa els petits productors catalans, donarà 1 euro a la lluita contra l'esclerosi múltiple, sense que suposi cap sobrecost pel consumidor. T'animes a comprar l'oli del Mulla't? El trobaràs als principals supermercats de Catalunya! Bonpreu i Esclat, Caprabo, Carrefour, Condis,  Consum, El Corte Inglés, Gros Mercat, Sorli, Supermercats Michellangelo i Valvi.

 

 

Per què mullar-se?

 

L’esclerosi múltiple (EM) és una malaltia neurològica i sense cura. Els símptomes de l’esclerosi múltiple són com una cançó arrítmica, sense harmonia, a la qual li falten moltes notes.

 

Hi ha molts motius per mullar-se:

  • Perquè encara no sabem la causa de l’esclerosi múltiple, que afecta a 9.000 persones a Catalunya i a 55.000 a tot l’estat.
  • Perquè és la segona causa de discapacitat en adults joves darrere els accidents de trànsit.
  • Perquè la crisi del coronavirus ha augmentat la indefensió de les persones amb EM.

 

 

A què es destinen els fons del Mulla't?

 

El 'Mulla't’ és la campanya anual més important de la Fundació Esclerosi Múltiple i permet que la vida de les 9.000 persones que a Catalunya tenen aquesta malaltia soni millor amb serveis d’atenció a les persones recent diagnosticades, neurorehabilitació, formació laboral així com recerca per alentir la progressió de la malaltia.

 

Enguany, la crisi del coronavirus ha convertit el 'Mulla't' en més important que mai perquè en temps de coronavirus, no podem oblidar l'esclerosi múltiple.

 

 

 Data de modificació: 09/07/2020 20:02:46