Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:12  |  11/07/2020

Data i hora oficial

El temps

L’AJUNTAMENT REGULA L'OBERTURA DE TERRASSES DE BARS I RESTAURANTS PREVISTA PER A LA FASE 1

  • Covid-19 / Fase 1: obertura de terrasses

    Covid-19 / Fase 1: obertura de terrasses

21/5/2020

Per a quan la fase 1 sigui operativa, l’Ajuntament està estudiant la possibilitat que bars i restaurants que ja tenien concedida l’ocupació de via pública per taules i cadires puguin mantenir-hi el nombre ampliant l’espai de terrassa, sempre que les característiques de l’espai públic ho permetin.


L’Ajuntament de Montmeló està treballant en la planificació de la propera obertura de terrasses de bars i restaurants contemplada en la fase 1 de desconfinament plantejada pel Govern central. Per a quan la fase 1 sigui operativa, l’Ajuntament està estudiant la possibilitat que bars i restaurants que ja tenien concedida l’ocupació de via pública per taules i cadires puguin ampliar l’espai de terrassa, amb l’objectiu que el número de taules s’acosti a l’habitual de cada any, sempre que les característiques de l’espai públic ho permetin.

 

En aquest sentit, ja estan estudiant cas per cas, i proposaran a cada establiment una recol·locació de les seves taules i cadires que permeti garantir les mesures de seguretat. Es comunicarà a cada establiment la solució plantejada, amb el benentès que durant el període actual, el marc normatiu i les recomanacions del departament de Salut predominen sobre qualsevol altra consideració.

 

L’alcalde de Montmeló, vol destacar que l’Ajuntament vol “garantir i ajudar” les persones propietàries de bars i restaurants “a que tinguin clar quin és el seu espai autoritzat de terrassa i quina és la disposició més adient de les taules per garantir la distància de seguretat”. Segons l’alcalde, “l’objectiu és que al restaurador li sigui fàcil tenir les taules endreçades i que les persones usuàries també ho tinguin fàcil”. L’Ajuntament vol fer possible fer créixer l’espai de terrassa allà on sigui possible “perquè bars i restaurants no perdin taules, sempre sense perjudicar el pas de persones i les distàncies de seguretat”.  Data de modificació: 09/06/2020 09:07:05