Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

23:31  |  11/07/2020

Data i hora oficial

El temps

ES LLIUREN AVUI LES 4000 MASCARETES COSIDES PEL VOLUNTARIAT DE MONTMELÓ A L’EMPRESA ROBIN HAT

  • Lliurament de mascaretes

    Lliurament de mascaretes

27/3/2020

Des de divendres 20 de març un grup de més de 50 persones voluntàries estan cosint mascaretes per Robin Hat. Aquestes 50 persones van respondre a la crida que va fer l'Ajuntament per sumar-se a la iniciativa solidària d'aquesta empresa de Rubí.

 

La setmana passada, l'empresa Robin Hat de Rubí va reenfocar el seu negoci de fabricació de gorres de quiròfan a la fabricació de mascaretes per pal·liar la mancança de material al sistema sanitari. En una setmana n'han cosit més de 20.000 amb l'ajuda de voluntaris i també de taxistes pel seu repartiment. Aquest dimarts 24 de març, s'han repartit gairebé 1000 mascaretes més que faran un total de gairebé 4000 mascaretes que sortiran de cases de Montmeló per als centres hospitalaris de Catalunya.

 

Aquesta mateixa setmana han començat a fer bates per a l'Hospital de Granollers, responent a la crida que han fet el personal sanitari del centre per poder atendre a tots els malalts. Dilluns ja es va fer un primer lliurament de 18 bates que havien estat cosides per veïnes de Montmeló abans que es fes la crida des de l'Ajuntament. L’objectiu és cosir un total de 1000 bates.

 

Entre dimecres i dijous s’han fet arribar a l’Hospital de Granollers, 400 pantalles de protecció, donació d’un altre particular i divendres paper de camilla.

 

També tenim voluntariat cosint mascaretes pel personal municipal (policia local, personal de neteja, personal de serveis socials, voluntariat de Protecció Civil, etc.) amb material que ha estat donat per particulars.

 

Cal destacar la complexitat de coordinació i gestió del material i de la feina a fer per cadascuna de la persona voluntària en confinament i amb restriccions en la mobilitat. Aquest és el motiu principal pel qual no es podrà seguir prestant el servei durant molt més temps. Volem garantir la seguretat i la salut de tot el personal que ha d'intervenir en aquesta cadena.

 

 

Més informació:Data de modificació: 09/06/2020 10:25:52