Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:12  |  01/03/2021

Data i hora oficial

El temps

Bultaco Motors i l'Ajuntament de Montmeló impulsen la generació d'ocupació a la fàbrica de Bultaco

  • Antoni Guil, alcalde de Montmeló i Juan Manuel Vinós, Conseller Delegat de Bultaco Motors

    Antoni Guil, alcalde de Montmeló i Juan Manuel Vinós, Conseller Delegat de Bultaco Motors

12/1/2015

Avui 12 de gener 2015 ha tingut lloc l’acte de signatura de l’acord de col·laboració entre l’Ajuntament de Montmeló i Bultaco Motors que permetrà la generació d’ocupació qualificada i el desenvolupament econòmic tant de la localitat com de la pròpia empresa.


A l’acte van assistir Antoni Guil Román, alcalde de l'Ajuntament de Montmeló, juntament amb el Lluís Esteban García, regidor de Promoció Econòmica i Juan Manuel Vinós, Conseller Delegat de Bultaco Motors juntament amb Indalecio Gil membre del Comitè Executiu y responsable d’Organització i Mitjans i Alessandro Bifano, Responsaable de Marketing i Comunicació de Bultaco Motors.


Després de la instal·lació de la fàbrica de Bultaco a Montmeló i l'inici de les activitats que duran a la producció el 2015 de les noves Bultaco Brinco i Rapitan, complint amb els plans presentats a Londres el 17 de maig del 2014, durant les properes fases de desenvolupament es necessitarà incorporar diversos llocs de treball, per a la qual cosa l'Ajuntament de Montmeló posa a disposició de Bultaco els serveis del seu departament de Promoció econòmica i així pugui començar al més aviat possible la seva activitat i ocupar al màxim nombre de persones de Montmeló.


L'objecte del conveni signat és regular la col·laboració entre Bultaco i l'Ajuntament, constituint així un marc estable de col·laboració que permeti a l'empresa establir-se de la millor manera a Montmeló, impulsant la competitivitat de l'empresa amb millores en els serveis de publicitat, senyalització, accés a fibra òptica, seguretat i altres serveis bàsics

 


Sobre Bultaco
Bultaco és la llegendària marca de motocicletes fundada el 17 de maig de 1958 per Don Paco Bultó. En la seva història ha comercialitzat models mítics com la Sherpa, Matador, Metralla o Frontera, aconseguint innombrables campionats nacionals i internacionals als comandaments d'històrics pilots com Angel Nieto, Aspar, Sammy Miller o Barry Sheene. La Bultaco del segle XXI torna amb tecnologia molt avançada: sistema de propulsió elèctrica de desenvolupament propi, solucions de regeneració i acumulació d'energia per assolir una autonomia fins ara desconeguda i components d'alt nivell i ús de materials ultra lleugers.

 
Sobre Ajuntament de Montmeló
L'Ajuntament de Montmeló ha tingut històricament i té també ara com una de les prioritats la potenciació de l'activitat econòmica del municipi. Per això, treballa des de diferents àrees per afavorir el desenvolupament de les empreses del municipi i fomentar l'associacionisme empresarial. L'Ajuntament de Montmeló posa a disposició de Bultaco els serveis del seu departament de Promoció econòmica perquè aquesta empresa pugui començar al més aviat possible la seva activitat i ocupar al màxim nombre de persones de Montmeló.Data de modificació: 13/01/2015 11:36:21