Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:50  |  08/02/2023

Data i hora oficial

El temps


Torna l’Emociona’t

  • emociona't

    emociona't

2/12/2022

Torna l'Emociona't, l'eslògan que serà el denominador comú de totes les accions que es plantegin des de l'Ajuntament per a aquesta Campanya de Nadal.

 

Un any més, es repetirà la promoció de compra al comerç local amb el sorteig de 200 premis de 100 euros en vals de compra. Els números per al sorteig s'entregaran a la Botiga Emociona't, de l'Av. Pompeu Fabra núm. 2, a totes les persones que acreditin, amb el corresponent tiquet o factura, haver comprat regals per valor mínim de 10 euros, o bé haver fet una compra per valor mínim de 30 euros.

 

A la Botiga Emociona't també, com en anys anteriors, s'embolicaran els regals de forma gratuïta i es vendran productes de marxandatge de la campanya de Nadal, els beneficis de la compra dels quals es destinaran a finalitats solidàries. La botiga serà oberta des del divendres dia 2 de desembre fins el dia abans de Reis, matí i tarda de dilluns a dissabte.

 

Paral·lelament, i també des de Comerç, s'està tornant a organitzar la Fira de Nadal, que es preveu pel dissabte 17 de desembre durant tot el dia al centre del poble, i que portarà una activitat que agradarà molt als més petits, el nostre gran Tió.

 

Uns dies abans, en motiu de la diada de Santa Llúcia, i tal i com és tradició, s'encendran els llums de Nadal i s'inaugurarà la programació d’activitats que acabarà amb la Cavalcada de Reis.

 

Emociona't i gaudeix al màxim de Montmeló aquest Nadal!Data de modificació: 06/12/2022 12:34:18