Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

21:43  |  08/02/2023

Data i hora oficial

El temps


Jornada solidària pel projecte “Fem riure, fem futur” de Pallassos sense Fronteres

  • Jornada Solidària

    Jornada Solidària

  • Gala Solidària | Pallassos Sense Fronteres

    Gala Solidària | Pallassos Sense Fronteres

1/12/2022

Aquest dissabte 3 de desembre, Montmeló viurà de nou una jornada molt solidària: al matí a la plaça de la Vila amb la col·laboració de diferents entitats del municipi i a la tarda a la Sala Polivalent amb una gala solidària plena d’humor.

 

Aquest 2022, la Sectorial de Cooperació de l’Ajuntament de Montmeló ha volgut donar suport a l’ONG Pallassos Sense Fronteres de la mà del Fons Català de Cooperació, en el projecte “Fem riure, fen futur”, de suport als infants de la guerra de Síria.   És un gran projecte què contribueix a l'enfortiment del dret a l'ensenyament de les nenes i nens refugiats/des sirianes establerts a la Vall de la Beqaa. Per això des de l’Ajuntament i la Sectorial de Cooperació del Consell de Poble, hem volgut donar suport al projecte amb 15.000 €. 

 

Arran d’aquesta col·laboració, també hem impulsat una Jornada Solidaria a Montmeló el dia 3 de desembre. Serà una jornada de sensibilització, on tots els beneficis aniran destinats al projecte “Fem riure, Fem futur”.

 

Al matí podrem gaudir a la plaça de la vida de paradetes, tallers i activitats per tothom. A partir de les 10 hores, trobareu paradetes i tallers solidaris impulsats per entitats de Montmeló. Tallers de trenes i polseres, xocolata desfeta, un futbolí humà, et podràs pintar la cara de pallasso, aprendre a portar les bestioles de la Colla de Diables i molt més! A les 11 tindrem un espectacle de carrer a càrrec de pallassos Sense Fronteres. I a les 12, taller de danses africanes, un apropament a les cultures tradicionals africanes a partir els seus ritmes i músiques.Durant la jornada, també podràs conèixer les entitats que han rebut una subvenció de l’Ajuntament de Montmeló, a través de la Sectorial de Cooperació del Consell de Poble. Aquestes dues ONG's són: AE Ramassà i  l’ Associació Acció Internacional per la Pau- IAP Catalunya, que rebran una subvenció de 8.000 € cadascuna

 

A la tarda es celebrarà a la Sala Polivalent del Centre Cultural la Torreta una Gala Solidària plena d’humor amb Tortell Poltrona, Peter Punk, el Negro i Flaco, Cia. Sabanni, Trio popetin, Las Pedettes i Marta Renyer. Podeu reservar les vostres entrades a través d’entrapolis.com per només 5 €.

 Data de modificació: 01/12/2022 18:27:07