Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

15:06  |  29/03/2020

Data i hora oficial

El temps

Campanya “Per un Montmeló + Sostenible i Saludable"

  • Logo Montmeló Sostenible

    Logo Montmeló Sostenible

  • Boc'n roll

    Boc'n roll

L’Ajuntament de Montmeló engega la campanya “Per un Montmeló Sostenible i Saludable”, que neix amb la voluntat de realitzar accions que promoguin pràctiques i actituds saludables i sostenibles a nivell mediambiental.

 

Aquesta campanya, propulsada de manera conjunta i transversal des de l’Àrea de Medi Ambient, Mobilitat Sostenible i Salut Pública, engloba tres eixos que s’han cregut prioritaris a nivell polític i tècnic: “Reducció de residus i menjar saludable”, “Tinença responsable d’animals” i “Restauració i millora dels camins de Montmeló (exercici físic en entorns agradables)”.

 

Pel que fa al primer eix, “Reducció de residus i menjar saludable”, ja s’han iniciat algunes accions els objectius principals de les quals es basen en les famoses “tres erres” de la gestió de residus: REDUÏR, RECICLAR I REUTILITZAR.

 

Accions programades:

 

- La implantació del Boc’n roll, un embolcall reutilitzable, en tots els centres educatius de la població: Escola d’Adults, el Trencadís, IES Montmeló, CEIP Pau Casals i CEIP St Jordi. Aquesta acció s’ha complementat amb la programació d’un conjunt de cursos i xerrades sobre menjar saludable destinat a diferents grups (alumnes, pares i mares, personal treballador de menjadors escolars, persones grans i població en general).

 

- L’impuls d’alternatives a les contaminants bosses de plàstic.

 

- La realització de la recollida selectiva.

 

- Ús de la Deixalleria, amb la creació d’un nou carnet més innovador i pràctic i el repartiment de recipients per a la recollida de l’oli domèstic.

 Data de modificació: 24/07/2014 13:37:30