Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

22:45  |  05/04/2020

Data i hora oficial

El temps

Residus

 • Logo Montmeló Sostenible

  Logo Montmeló Sostenible

 • Boc'n roll

  Boc'n roll

 • Carnet deixalleria

  Carnet deixalleria

 • contenidor oli

  contenidor oli

 Carnet de la Deixalleria

deixalleria

 

El servei de la Deixalleria és gratuït i el podeu utilitzar tant com el necessiteu. materials

 

Us animem a fer un bon tractament dels residus i, per això, us bonifiquem amb un 10 % de descompte a la taxa d'escombraries.

 

És molt fàcil! Sempre hi han coses per portar: oli de cuina, restes de poda, trastos vells, bombetes i fluorescents, etc.

 

 

La Deixalleria és un servei gratuït per a tots els ciutadans i ciutadanes de Montmeló i el podeu utilitzar tant com el necessiteu. Recordeu que la targeta digital que es va començar a repartir l'any 2010, no cal renovar-la ja que no caduca i us servirà fins que es faci malbé o es perdi.

Us animem a fer un bon tractament dels residus i en funció del seu ús, rebreu bonificacions sobre la taxa d'escombraries.

Utilitzar-lo és molt fàcil! Sempre hi ha coses per portar: oli de cuina, esprais, piles i bateries, tòners i cartutxos de tinta, medicaments i cosmètics caducats, restes de poda, trastos vells, bombetes i fluorescents, envasos de productes tòxics, terres i runes, etc.

Com funciona el Carnet de la Deixalleria?

El carnet digital porta imprès un codi de barres que us identifica com a usuaris. Cada cop que aneu a la Deixalleria us marcaran les tipologies dels diferents residus que porteu a través d'un lector de codis de barres.

 

Què heu de complir per gaudir de la bonificació del 10% en la taxa d'escombraries?

 

 • Anar un mínim de 5 vegades l'any a la Deixalleria.
 • Fer un mínim de 10 aportacions dels residus que han d'anar a la Deixalleria.

A tothom que compleixi aquests criteris, s'aplicarà directament i sense necessitat de cap més tràmit, la bonificació en el rebut de la taxa d'escombraries.


COMO ES POT OBTENIR?

A l'OAC de l'Ajuntament, horari de dilluns a divendres de 8 h a 14.30 h. i els dimarts de 16 h a 18.30 h.logo deixalleriaDeixalleria
:

Passeig del riu Besòs Pol. Ind. Sota el Molí

Telèfon: 93 568 40 04

Horari:

De dimarts a divendres de 10 h a 13 h i de 16 h a 19 h

Dissabte de 10 h a 14 h i de 16 h a 19 h

Diumenge de 10 h a 14 h excepte festes locals i oficials

deixalleria

 


 


 


 


 


Campanya per un Montmeló + Sostenible

 

L’Ajuntament de Montmeló engega la campanya “Per un Montmeló Sostenible i Saludable”, que neix amb la voluntat de realitzar accions que promoguin pràctiques i actituds saludables i sostenibles a nivell mediambiental.

 

 

 

 

Aquesta campanya, propulsada de manera conjunta i transversal des de l’Àrea de Medi Ambient, Mobilitat Sostenible i Salut Pública, engloba tres eixos que s’han cregut prioritaris a nivell polític i tècnic: “Reducció de residus i menjar saludable”, “Tinença responsable d’animals” i “Restauració i millora dels camins de Montmeló (exercici físic en entorns agradables)”.

 

 

 

Pel que fa al primer eix, “Reducció de residus i menjar saludable”, ja s’han iniciat algunes accions els objectius principals de les quals es basen en les famoses “tres erres” de la gestió de residus: REDUÏR, RECICLAR I REUTILITZAR.

 

Accions programades:

 

- La implantació del Boc’n roll, un embolcall reutilitzable, en tots els centres educatius de la població: Escola d’Adults, el Trencadís, IES Montmeló, CEIP Pau Casals i CEIP St Jordi. Aquesta acció s’ha complementat amb la programació d’un conjunt de cursos i xerrades sobre menjar saludable destinat a diferents grups (alumnes, pares i mares, personal treballador de menjadors escolars, persones grans i població en general).

 

- L’impuls d’alternatives a les contaminants bosses de plàstic.

 

- La realització de la recollida selectiva.

 

- Ús de la Deixalleria, amb la creació d’un nou carnet més innovador i pràctic i el repartiment de recipients per a la recollida de l’oli domèstic.

 


 


 


 


 


Residus

 

En aquest camp s’ha fet ja molta feina, i a Montmeló es recullen selectivament diverses fraccions de residus: paper i cartró, envasos, vidre, matèria orgànica, piles.

 

 

 

 

 

Des de la Regidoria de Medi Ambient procurem facilitar la tasca de selecció dels residus i intentem que les àrees d’aportació estiguin el més netes possible. Per això, necessitem clarament la col·laboració de cadascun dels ciutadans i ciutadanes de Montmeló.

 

 

 

 

 

Aquest any ens hem proposat millorar els percentatges de separació, implantar el porta a porta comercial de paper i cartró, incrementar l’ús de la deixalleria... us anirem informant dels actes, campanyes i actuacions que portem a terme en aquesta línia.

 

 

 

 

 

On he de llençar els meus residus?


 

 


On es fa
 • DEIXALLERIA
 • Adreça:

  Passeig del riu Besòs Pol. Ind. Sota el Molí

  Telèfon:

  93 568 40 04Data de modificació: 15/02/2019 17:13:30