Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

15:30  |  15/08/2022

Data i hora oficial

El temps

La Mobilitat

Montmeló es troba en una cruïlla d’infraestructures i, tot i les desavantatges que això implica, tenim la oportunitat d’aconseguir una mobilitat més sostenible.

 

 

Tenim una proposta de soterrament del TGV que vetllarà per la integració ambiental i la minimització de les molèsties veïnals, una línia de ferrocarril que ja es troba interconnectada amb una línia d’autobusos cap als polígons industrials, autobusos que ens connecten amb les poblacions veïnes (Granollers, Montornès, Parets del Vallès, etc.). Així, podem dir que el a Montmeló tenim un bon transport públic.

 

 

Els camins de Montmeló són també una aposta per una mobilitat més sostenible, que faci ús de la bicicleta i que animi la gent a caminar.

 

 

En aquesta mateixa web, dins del Fòrum, trobareu un link per poder cercar persones que fan els mateixos trajectes que vosaltres i així podreu contribuir a una mobilitat més sostenible compartint cotxe.

 

 

Cada any celebrem la setmana de la mobilitat sostenible i segura per tal de sensibilitzar els montmelonins i montmelonines sobre la importància de compartir cotxe, anar a peu o en bicicleta, utilitzar el transport públic, etc.

 Data de modificació: 29/04/2014 10:25:50