Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:28  |  13/11/2018

Data i hora oficial

El temps

Espais Naturals

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Camins de Montmeló

Al poble tenim una xarxa de camins que molts de nosaltres utilitzem per passejar o anar en bicicleta; fins i tot hi ha grups de persones que surten diàriament a caminar per fer una mica d’esport. Alguns d’aquests camins són molt coneguts, com el Camí de Can Guitet i el Camí de Can Sastre, que discorren al llarg del riu Congost, o el Camí de les Tres Creus, que s’enfila fins al cim de la “Muntanyeta”.


No tan concorreguts però no per això menys interessants, els camins del Riu Besòs, o el dels Pagesos són bones alternatives per fer una passejada o un vol en bicicleta.


La senyalització dels camins ens permet seguir-los, tot i que alguns cartells han estat víctimes d’actes vandàlics diverses vegades i són a hores d’ara il·legibles. Els cartells es poden tornar a col·locar... però, si-us-plau, ajudeu-nos a mantenir-los en bon estat!

Graffitis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Espais Naturals

 

Les Tres Creus, l’entorn fluvial dels rius Congost i Besòs, els boscos de Can Guitet i d’altres petits espais naturals que el nostre municipi conserva són també al nostre punt de mira. Gestionem aquests espais procurant que estiguin nets, es minimitzi el risc d’incendi, siguin un lloc agradable per a passejar i, en alguns casos, ens serveixin com a indrets per a rebre informació sobre medi ambient. 


Bosque CabanesSta Cat

Moli bosc

  

Els Horts del Raiguer són també un espai municipal. L’Ajuntament cedeix els horts als hortolans i hortolanes que els treballen i en tenen cura diàriament. Els horts són un dels darrers espais agrícoles del nostre poble i esperem que ho siguin durant molts anys.

Los Huertos del Raiguer

 Data de modificació: 29/04/2014 10:23:32