Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

00:27  |  12/12/2019

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • Per a l'ocupació: forma't!

  20 de novembre de 2016

  CONSULTA LES OFERTES DE FEINA A TRAVÈS DE LA WEB MUNICIPAL

  En aquests moments el Servei Local d'Ocupacion, té vigent onze ofertes de treball, de diferents característiques.

  Aquestes ofertes es poden consultar a mitjançant  la sub web de Promoció econòmica o clicant directament al banner d'Ocupació de la pàgina d'inici. Des de l'apartat d'Ocupació accedireu amb detall a les ofertes de feina que s'estan gestionant a cada moment, així com a l'oferta de cursos de formació.

 • Jornada de l’Associació Àmbit B30 a la Cambra de Comerç de Sabadell

  25 d'octubre de 2016

  JORDI HEREU ASSEGURA QUE ÀMBIT B30 ÉS UN EXERCICI D'INTEL·LIGÈNCIA COL·LECTIVA

  L’exalcalde de Barcelona i president d’Idencity ho ha dit durant la jornada de l’Associació Àmbit B30 que s’ha fet aquest matí a la Cambra de Comerç de Sabadell. Al fil de les paraules d’Hereu, el president de l’Associació i alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha comentat que l’associació busca “el protagonisme col·lectiu per generar activitat econòmica i ocupació de qualitat”.

 • XALOC: Xarxa de Serveis Locals d'Ocupació

  25 de setembre de 2016

  CONSULTA LES OFERTES DE FEINA A TRAVÈS DE LA WEB MUNICIPAL

  En aquests moments el Servei Local d'Ocupacion, té vigent 9 ofertes de treball, de diferents característiques.

  Aquestes ofertes es poden consultar a mitjançant  la sub web de Promoció econòmica o clicant directament al banner d'Ocupació de la pàgina d'inici. Des de l'apartat d'Ocupació accedireu amb detall a les ofertes de feina que s'estan gestionant a cada moment, així com a l'oferta de cursos de formació.

 • Cursos d'idiomes

  23 de setembre de 2016

  COMENÇEN ELS CURSOS D'IDIOMES EN COL·LABORACIÓ AMB QUALITY LANGUAGES

  El passat 19 de setembre van començar els nous cursos d'idiomes adreçats a treballadors i empreses del municipi, en col·laboració amb Quality Languages. Professors natius i nacionals imparteixen els diferents nivells d'anglès, francès i alemany.
   
  Les persones interessades, poden encara aprofitar aquesta oportunitat d'aprendre o perfeccionar un idioma, de manera molt avantatjosa, gràcies a l'acord entre l'Ajuntament i Quality Languages. Encara resten places lliures en alguns nivells.

 • Atur a Montmeló en el mes de juny dels darrers 8 anys

  7 de juliol de 2016

  REDUCCIÓ HISTÒRICA DE LA TAXA D'ATUR I NOTABLE INCREMENT DE L'ACTIVITAT A LA BORSA DE TREBALL

  Amb una reducció interanual del 17,05%, Montmeló ha estat una de les poblacions del Vallès Oriental on la taxa d'atur del mes de juny ha enregistrat algunes de les seves millors ratis. 
   
  Així aquesta  reducció interanual de Montmeló, reflecteix diferències notables respecte al Baix Vallès , on  aquesta reducció ha estat de l'11,10% i al Vallès Oriental, on la davallada ha arribat a  l'11,55%. 
   
  La comparació de ratis de Montmeló respecte les dades del Vallès Oriental...

 • FCAEM 2016

  26 de maig de 2016

  CREIX EL NÚMERO D'EXPOSITORS QUE PARTICIPEN A LA FIRA DEL COMERÇ

  L'onzena edició de la Fira del Comerç, Entitats i Artesans de Montmeló ha ampliat l'oferta comercial -de 40 a 44 expositors- respecte a l'edició anterior.
   
  Tant públic com expositors i organització han coincidit en valorar de forma molt positiva la nova edició d'aquest certamen que ha tornat a permetre que el  nostre municipi gaudeixi d'un espai compartit de trobada i exhibició d'establiments i negocis.

 • AMTU

  5 d'abril de 2016

  L'ASSOCIACIÓ DE MUNICIPIS PER LA MOBILITAT I EL TRANSPORT RECLAMA EL TRASPÀS A LA GENERALITAT DE LES LÍNIES FERRÒVIARIES DE CATALUNYA

  El Comitè Executiu de l’Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà, (AMTU) ha aprovat una proposta de resolució per demanar a l’Estat espanyol el traspàs íntegre a la Generalitat de Catalunya de les línies ferroviàries interiors de Catalunya. D’aquesta manera, l’entitat municipalista -de la qual formen part 84 municipis de Catalunya, entre els quals s'inclou el de Montmeló, i 2 consells comarcals- dóna recolzament a la Generalitat en la necessitat de gestionar...

 • L'empresa d'automobilisme de competició Campos Racing

  30 de març de 2016

  CAMPOS RACING ES TRASLLADA AL CIRCUIT PER DESENVOLUPAR COTXES ELÈCTRICS

  L'empresa d'automobilisme de competició Campos Racing és la primera gran empresa de motorsport  que ha iniciat el seu trasllat a una nau del Circuit de Barcelona-Catalunya, atreta pels avantatges de formar part del clúster d'empreses del sector, que s'impulsa des del Pla director del traçat.    
   
  L'empresa de l'expilot de fórmula 1 Adrián Campos instal·larà a Montmeló part de les seves estructures de competició, formació d'enginyers i, com a projecte més innovador, un centre de...

 • Tercera edició del Taller de Millora de l'Ocupabilitat

  29 de març de 2016

  NOVA EDICIÓ DEL TALLER DE MILLORA DE L'OCUPABILITAT

  La regidoria d'Acció Social en col·laboració amb el departament de Promoció Econòmica iniciarà el proper dimarts, 5 d'abril, una nova edició del Taller de Millora de l'Ocupabilitat adreçat a persones en situació d'atur de llarga durada i en situació de risc.

 • Formació per a l'ocupació

  24 de març de 2016

  NOUS CURSOS DE SISTEMA DE GESTIÓ SAP DURANT EL MESSOS D'ABRIL I MAIG

  Després de l'èxit d'assistència de les anteriors edicions del curs de SAP, el departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Montmeló, ha organitzat una nova edició que començarà aquest proper 11 d'abril de 2016, a les instal·lacions de la G2M.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA