Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

15:56  |  09/08/2020

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • SBK test

  10 de juliol de 2020

  El Circuit acull un primer tastet de WorldSBK

  El Campionat del Món de Superbike tornarà del 18 al 20 de setembre amb la Catalunya WorldSBK Round.
   
  Circuit de Barcelona-Catalunya- El Circuit de Barcelona-Catalunya ha acollit dues jornades d’entrenaments col·lectius del Campionat del Món de  Superbike, un bon primer tastet de cara al Round que es disputarà al traçat català del 18 al 20 de setembre.

 • El Toc

  9 de juliol de 2020

  Casal d'Estiu al Servei Socioeducatiu “EL TOC”

  Enguany hi assisteixen 55 infants, entre 6 i 16 anys, repartits en 6 grups tot seguint les recomanacions sanitàries i de protecció civils aprovades pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, on determina un màxim de 10 infants per grup. Cada grup assisteix 2 dies a la setmana durant 2 hores.

 • Tostada mexicana, la tapa guanyadora del 8è circuit de tapes de Montmeló

  9 de juliol de 2020

  Gran participació de públic durant la 8a edició del Circuit de Tapes

  De 2 al 5 de juliol, va tenir lloc a Montmeló la vuitena edició del Circuit de Tapes. Més de 300 persones van tastar les tapes dels 13 establiments participants i van triar com la millor la tapa "La Tostada Mejicana" del bar "Nahias".

 • Aquest any, més que mai: mulla't per l'esclerosi múltiple

  9 de juliol de 2020

  Diumenge 12 de juliol, Montmeló es mulla per l'Estefanía

  Un any més, l'Ajuntament se suma a la campanya Mulla't per l'Esclerosi Múltiple que se celebrarà diumenge 12 de juliol i la recaptació de la venda d'entrades d'aquest dia anirà destinada a la Fundació Esclerosi Múltiple. 
   
  Pots mullar-te de moltes formes. Pots adquirir un producte Mulla't, fer un donatiu, crear un repte o fer una transferència bancària. També pots fer-te soci/a des de www.fem.es/soci.

 • Interior del Museu Municipal de Montmeló

  9 de juliol de 2020

  El patrimoni històric de Montmeló a Vallès Visió

  El passat dijous 2 de juliol es va emetre per Vallés Visió el programa Visions, que en aquesta ocasió es va centrar en presentar diferents espais essencials  per comprendre la cultura i el patrimoni del Baix Vallés. Uns dels espais que el programa ha destacat han estat el Museu Municipal de Montmeló, el Mons Observans, l’Església de Santa Maria de Montmeló i la Fàbrica Cucurny. Visualitza el programa Visions aquí:   

 • Subvencions per a la rehabilitacio d'edificis

  9 de juliol de 2020

  Subvencions per a la rehabilitació d'edificis

  El 6 de juliol es van publicar les bases reguladores per a la subvenció de la rehabilitació d'edificis residencials. Des del 7 de juliol està oberta la convocatòria per presentar la sol·licitud d'aquests ajuts.
   
  Quin és el termini per presentar la sol·licitud?
  El termini de presentació comença a partir de l’endemà de la publicació de la Resolució de la convocatòria, el 7 de juliol de 2020 i s’estén fins al 18 de setembre de 2020.

 • Posa't la mascareta

  9 de juliol de 2020

  Noves mesures en l'ús de la mascareta

  La resolució SLT/1648/2020, de 8 de juliol, estableix noves mesures en l'ús de la mascareta per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de la Covid-19.

 • Joan Rione

  6 de juliol de 2020

  Nova edició de Les Nits d'Estiu a la Romana al Mons Observans

  Aquest divendres 10 de juliol es donarà el tret de sortida al programa de les Nits d'Estiu a la Romana a Mons Observans, que enguany arriba a la vuitena edició.

 • testimoniem la pandèmia

  6 de juliol de 2020

  Testimoniem la pandèmia. Recollida de documentació sobre la Covid-19 a Montmeló

  El Museu i l’Arxiu Municipal de Montmeló fan una crida a la ciutadania perquè facin arribar tota mena d’evidències documentals sobre aquest moment excepcional que estem vivint que permetran  preservar i entendre millor els efectes actuals a les generacions futures.
   
  Amb aquesta iniciativa es vol incentivar un procés de documentació proactiva que permeti disposar en un futur d’una memòria social directament construïda per la ciutadania.

 • Beques i ajuts escolars

  3 de juliol de 2020

  Aprovades les bases reguladores dels ajuts de menjador per al curs 2020-2021

  L’objecte d’aquestes bases és regir la convocatòria per a l’atorgament d’ajuts de menjador als alumnes matriculats en un centre educatiu del Vallès Oriental sostingut amb fons públics de Catalunya, en qualsevol dels cursos dels ensenyaments de segon cicle d’educació infantil i d’ensenyaments obligatoris, durant el curs corresponent a la convocatòria i compleixin els requisits establerts en aquestes Bases.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA