Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

07:26  |  21/08/2019

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • 27 de juliol de 2008

  Consells de seguretat

  Ara que s’acosta l’agost i bona part de la població aprofita per viatjar i marxar de vacances, cal prendre una sèrie de mesures de seguretat per evitar ser objectius de robatoris.
   
  Aquests són alguns dels consells pràctics que proposa la Policia Local de Montmeló:
   
  Procureu no deixar a casa objectes de valor ni gaires diners en efectiu. Utilitzeu les caixes de seguretat de les entitats bancàries. En cas de deixar objectes de valor a casa, procureu fer-ne...

 • 25 de juliol de 2008

  Can Tacó a punt de ser declarat BCIN

  Notícia publicada a El 9 Nou, divendres 25 de juliol de 2008 (pàgina 33)
   
  Donada la gran importància de les troballes, “la idea seria protegir-lo i que es declarés Bé Cultural d’Interès Nacional”, ha comentat Montserrat Tenas. Precisament en breu s’ha de publicar al DOGC la declaració del turó de Can Tacó com a BCIN.
   
  Per demanar ajuda i suport per sufragar les campanyes d’excavacions i les que es faran en un futur, aquest mes de juliol,...

 • 25 de juliol de 2008

  Hockenheim i el Circuit intercanvien experiències en seguretat i accessos

  Notícia publicada a El 9 Nou, divendres 25 de juliol de 2008 (pàgina 44)
   
  Responsables de seguretat dels Mossos d’Esquadra i part de l’equip directiu del Circuit de Catalunya han visitat el circuit alemany de Hockenhaim, coincidint amb el Gran Premi d’Alemanya de Fórmula 1. L’objectiu de la visita és intercanviar experiències en seguretat i accessos amb la policia de Heidelberg i els responsables del circuit alemany.
   
  Aquesta iniciativa va néixer...

 • 25 de juliol de 2008

  Relleu a la notaria de Montmeló

  Notícia publicada a El 9 Nou, divendres 25 de juliol de 2008 (pàgina 20)
   
  En els darrers dies hi ha hagut relleu a la notaria de Montmeló. Ana Angustias Sánchez Silvestre ha estat nomenada la nova notària del municipi. Sánchez té 28 anys i arriba procedent d’Almeria. El nomenament de la nova notària cobreix la vacant deixada per l’anterior notària, Sílvia Toquero Carielo, que va demanar el trasllat a una altra zona.
   
  El despatx de la notaria de Montmeló...

 • 25 de juliol de 2008

  Condemnats a dos anys de presó els amos d'una agència de viatges de Montmeló

  Notícia publicada a El 9 Nou, divendres 25 de juliol de 2008 (pàgina 17)
   
  L’Audiència de Barcelona ha condemnat a dos anys de presó una parella propietària d’una agència de viatges de Montmeló que va quedar-se amb 8,5 milions de les antigues pessetes –uns 51.000 euros- que 56 jubilats de la parròquia de Sant Martín de la Moreda, a Astúries, els havien pagat per un viatge a Grècia.
   
  Els propietaris de l’agència de viatges Pink Travel, que...

 • 25 de juliol de 2008

  Montmeló asfalta la via alternativa oberta arran de les obres del TAV

  Notícia publicada a El 9 Nou, divendres 25 de juliol de 2008 (pàgina 13)
   
  La constructora que fa les obres del TAV a Montmeló ha asfaltat aquest dimecres la via alternativa que es va habilitar a principi de juliol arran de l’enderroc de l’històric pont sobre la via del tren.
   
  El mal estat de la calçada en el tram que passa per sota del ferrocarril havia generat moltes queixes dels usuaris. L’alcalde, Manuel Ramal, adverteix que aquest itinerari alternatiu...

 • 25 de juliol de 2008

  Montmeló impulsa un Banc del Temps

  Les regidories d’Acció Social i Cooperació (regidor Jordi Manils) i de Polítiques d’Igualtat (regidora Ana Colín) estan treballant per posar en funcionament un Banc del Temps gestionat des de l’Ajuntament de Montmeló.
   
  Aquesta iniciativa ja s’ha portat a terme a diversos municipis de Catalunya, i hi han més de 300 Banc del Temps a tot el món.
   
  L’Ajuntament de Montmeló s’ha posat en contacte amb l’Associació de Dones de Vacarisses,...

 • 18 de juliol de 2008

  Part del Govern Municipal visita les instal·lacions de GRUPDEM

  Una comitiva formada pel Tinent d’alcalde de l’Àrea d’Acció Social, Jordi Comas, el regidor d’Acció Social, Jordi Manils, i el Tinent d’alcalde de l’Àrea de Promoció Econòmica, Juan José Vinuesa, acompanyats de l’educadora social, Àngels Garcia, van visitar divendres passat les instal•lacions que GrupDEM té a Montmeló per conèixer de primera mà la tasca social que estan realitzant.
   
  GrupDEM és una cooperativa de professionals...

 • comunicació visita piac

  18 de juliol de 2008

  El Departament de Comunicació visita el PIAC

  El regidor de Mitjans de Comunicació i Participació, Pere Rodríguez, i la cap del Departament de Comunicació i de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, Maria Vallejo, van visitar dimecres l’oficina del Punt d’Informació i Atenció al Ciutadà (PIAC) que Adif té al nostre municipi. Amb l’objectiu d’estrènyer relacions de cooperació i establir canals de comunicació fluïts, es van reunir amb la delegada de Comunicació i Relacions Externes nord-est, Maria del...

 • mapa sanejament clavegaram

  17 de juliol de 2008

  Neteja de la xarxa de sanejament del municipi

  El passat dijous 17 de juliol es van iniciar les tasques de neteja de la xarxa de sanejament de Montmeló per part de l’empresa Drenatges Urbans del Besòs, S.L., segons el conveni contractat.
   
  Per a portar a terme aquest manteniment, s’ha dividit el municipi en cinc sectors. Ja s’han començat els treballs de neteja del sector 1, marcat en vermell a la imatge, i se seguirà de manera correlativa sector a sector.
   
  La planificació prevista a seguir és...

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA