Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

10:39  |  25/05/2020

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • 26 de novembre de 2009

  Impuls important per al projecte arqueològic de Can Tacó

  El mes de gener de 2009, els ajuntaments de Montmeló i Montornès del Vallès van presentar a la consideració del Fons Europeu per al Desenvolupament Regional (Féder) el projecte de Can Tacó, que pretén converir en un Parc Arqueològic i Natural els terrenys on s’ubica el jaciment arqueològic de Can Tacó, recentment declarat Bé Cultural d’Interès Nacional. La concessió d’aquest ajut, que es va fer pública al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya el 21 de setembre...

 • Sergio López Palomo

  25 de novembre de 2009

  Montmeló i Montornès signaran un conveni amb l’ICAC

  Aquest dilluns, dia 30 de novembre, a les 12:30 h, a la sala d’actes del Casal de la Gent Gran de Montornès Nord, els alcaldes de Montmeló i Montornès del Vallès, Manel Ramal i Daniel Cortés respectivament, i la directora de l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC), Isabel Rodà, signaran un conveni en virtut del qual aquesta institució serà l’ens executor del projecte de creació del Parc natural i arqueològic – Observatori de la Via Augusta, a la muntanya...

 • 25 de novembre de 2009

  Tres alumnes de l’Escola de Música participen en un espectacle al MACBA

  La Júdith Nievas, la Paula Ocón i el David García van participar el passat diumenge dia 22 de novembre de 2009 a l’espectacle Musicircus for children, en el Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA), en motiu de l’exposició dedicada al compositor contemporani John Cage.

 • logo circuit

  25 de novembre de 2009

  Poder accedir a la F1 per només 88 euros amb els descomptes de prevenda

  Els amants de la F1 encara tenen sis dies per obtenir un 20% de descompte sobre el preu oficial de les entrades pel Gran Premi, que es disputarà al Circuit els dies 7, 8 i 9 de maig de 2010. El Circuit de Catalunya tanca la primera prevenda pel Gran Premio de España Telefónica de Formula One el proper dilluns 30 de novembre amb els canals de venda en marxa com el ServiCaixa, el Corte Inglés o les oficines del RACC. Amb la política de preus 2010, en sintonia amb el nou entorn econòmic actual,...

 • Xerrada sobre el dolor

  25 de novembre de 2009

  Dia Internacional contra la violència masclista

  Avui es commemora el Dia Internacional Contra la Violència Masclista i Montmeló s’ha afegit a aquest homenatge a totes les víctimes. Aquest migdia s’ha celebrat la lectura del manifest institucional, subscrit per les institucions públiques catalanes, on s’expressa el condol per totes les víctimes de violència masclista que han mort aquest darrer any.

  Ha presentat l’acte l’ex regidora de Polítiques d’igualtat, Ana Colín, agraint l’assistència...

 • Ple ordinari del 27 de febrer de 2018

  25 de novembre de 2009

  Nova organització del govern municipal

  En la sessió ordinària de Ple municipal que va tenir lloc ahir, dimarts 24 de novembre de 2009, es va fer pública la nova organització del govern municipal, que és la següent:
  Sr Manuel Ramal Mata: Governació Sr Pere Rodríguez Rodríguez: Hisenda Sr Pere Rodríguez Rodríguez: Recursos humans Sr Pere Rodríguez Rodríguez: Mitjans de comunicació Sr Jonatan Martínez López: Noves tecnologies Sr Pere Rodríguez Rodríguez: Participació i mediació ciutadana...

 • logo circuit

  24 de novembre de 2009

  Les cites imprescindibles del calendari esportiu del Circuit de Catalunya 2010

  El Circuit de Catalunya ja té definit el seu calendari esportiu pel 2010, que inclou a més de les proves de motor, altres activitats esportives. Destaquen els dos Grans Premis dels respectius Mundials de F1 i MotoGP, el Gran Premio de España Telefónica de F1 el 9 de maig i el Gran Premi Cinzano de Catalunya de MotoGP el 4 de juliol. Aquesta última data és un dels canvis a destacar respecte l’any passat.

 • Millora a la carretera C-17, entre l’autopista AP-7 i la carretera BV-1432. Parets del Vallès - Lliçà d'Amunt

  24 de novembre de 2009

  En procés de restauració l’absis i les pintures del s.XII de l’Església

  Ja ha començat el procés de restauració de l’absis i les pintures romàniques del segle XII de l’església de Santa Maria de Montmeló.

  Fa més de mig any es va portar a terme un estudi de l’estat de conservació de les pintures, i es va presentar una proposta d’informe de restauració a la Generalitat de Catalunya, que va atorgar una subvenció a la parròquia per tal de cobrir part del cost d’aquest projecte de conservació.


 • 23 de novembre de 2009

  Repartiment del Fons de Solidaritat

  La regidoria de Cooperació Internacional i Ciutadania, juntament amb el Consell de Cooperació i Solidaritat, han portat a terme el repartiment del pressupost municipal que es destina al finançament de projectes de solidaritat.

  Cal destacar l’increment del percentatge, que arriba al 0,8% amb una partida de 58.000 euros, tres mil euros més que l’assignat l’any anterior. Aquest fet consolida la voluntat política de l’Ajuntament d’aproximar-se progressivament...

 • 23 de novembre de 2009

  El Montmeló salva un punt a l’últim moment

  CF Montmeló UE, 4 – AD Almeriense, 4
  Els locals no han pogut guanyar a l’Almeriense, un rival directa dins la taula del grup 9è de segona territorial.

  El partit ha començat de cara al Montmeló, que al minut 3 han encetat el marcador. Es preveia un partit fàcil, però a mesura que passava el temps de joc, els visitants anaven entrant en el partit.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA