Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

16:26  |  21/09/2019

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • 29 de gener de 2009

  Ja portem 500 carnets de la Deixalleria!

  La campanya del carnet de la Deixalleria 2009 està resultant molt positiva. Amb poc més de dues setmanes que fa que està disponible, 500 persones ja s’han acostat a l’Ajuntament de Montmeló per a demanar-lo. Aquesta xifra supera amb escreix la de la campanya de l’any passat, duplicant gairebé el nombre de carnets entregats.
   
  Recordem que el carnet encara es pot recollir i, a més, us donarem un recipient i un colador per a recollir l’oli usat de cuina.
  ...

 • Gràfica atur abril 2017

  29 de gener de 2009

  Cotxes que han marcat la història a “The Chequered Flag”

  L’exposició antològica sobre el món de l’automòbil podrà visitar-se a partir del 6 de febrer de 2009. Falta aproximadament una setmana perquè la innovadora exposició sobre el món de l’automòbil “The Chequered Flag. La força de l’automobilisme” obri les portes.
   
  El 6 de febrer s’inaugurarà aquesta mostra que es podrà visitar fins al 17 de maig de
  2009 a l’Espai Tribuna Motor Vallès, de Montmeló, plena de documents i objectes...

 • Mapa de la ruta alternativa. Marcat en blau el tall

  29 de gener de 2009

  Adif executa el trasllat de la passarel·la per als vianants sobre les vies d'ample convencional

  Els treballs es desenvoluparan en horari nocturn per evitar afectacions al trànsit ferroviari i minimitzar l’impacte sobre la mobilitat dels ciutadans. Aquesta operació permetrà avançar la construcció de les pantalles del túnel que discorre per aquest punt del nucli urbà.
   
  Adif, entitat pública empresarial adscrita al Ministeri de Foment i encarregada de la gestió i desenvolupament de la xarxa ferroviària, executarà la nit de dissabte 31 de gener al diumenge 1 de febrer...

 • 28 de gener de 2009

  Ple Municipal de 27 de gener de 2009

  La primera sessió ordinària de Ple de l’Ajuntament d’aquest any va tenir lloc ahir, a les vuit del vespre a la Sala de la Concòrdia. Tots els punts de l’ordre del dia es van aprovar per unanimitat.
   
  El regidor d’Obres i Serveis, Jesús Martínez, va donar compte de les sol·licituds de projectes d’inversions a càrrec del fons estatal d’inversió local. Montmeló disposa d’una quantitat màxima de 1.570.417 euros d’aquest fons, ja que...

 • Foto del carrer de Vilardebò (24 de gener)

  27 de gener de 2009

  L’Ajuntament passa balanç de les incidències causades pel vent

  El fort vent que va bufar dissabte passat, dia 24 de gener, va causar nombrosos danys i desperfectes a la via pública i edificis de Montmeló. Gràcies a la ràpida intervenció de la Policia Local de Montmeló, en col·laboració amb els Bombers de la Generalitat, Protecció Civil i a l’actuació de la brigada municipal d’EMSO, no hi ha hagut cap dany personal.
   
  La majoria dels desperfectes van ser els relacionats amb l’arbrat del municipi. S’han hagut de retirar...

 • 26 de gener de 2009

  Es presenta l’Associació de Veïns “Per un Montmeló tranquil i sostenible”

  Noticia publicada a El 9 Nou, dilluns 26 de gener de 2009 (pàg. 8)
   
  La Sala de la Concòrdia es va omplir en la presentació de l’Associació de Veïns Per un Montmeló tranquil i sostenible. La nova entitat neix amb intenció de “defensar els interessos dels ciutadans”, en paraules del seu president, Sergi Palao. L’associació de veïns es va constituir no fa encara tres mesos i en aquest període de temps s’han reunit una vegada amb representants de l’equip...

 • 26 de gener de 2009

  Renfe desviarà els trens per un pont provisional sobre el riu a Montmeló

  Noticia publicada a El 9 Nou, dilluns 26 de gener de 2009 (pàg. 6)
   
  L’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries (Adif) ha començat aquest cap de setmana els treballs de construcció dels fonaments del pont provisional que s’aixecarà sobre el riu Congost a Montmeló i que servirà per desviar la circulació dels trens de rodalies i regionals. També es treballa ja en el desplaçament d’un col·lector d’aigües residuals paral·lel al riu i que queda...

 • Cartell de la 16ª Mitja i dels IV 5 km

  26 de gener de 2009

  Corre i apunta't a la 16ª Mitja de Montornès o als IV 5km o a la Mini Marató Solidària!

  El darrer cap de setmana de març tornen les curses populars a Montornès del Vallès.
  El diumenge 29 de març, a les 10 h, tindrà lloc la 16ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, amb sortida al costat del Pavelló d'Esports de Montornès (Av.del Gran Vial, núm.3) amb un màxim d'inscripcions de 2.200 atletes. Aquesta prova es troba inclosa a la 3ª Challenge de Mitjes Maratons de la Diputació de Barcelona.
   
  També el mateix diumenge, amb sortida prevista a les 10.15...

 • 24 de gener de 2009

  Ordre del dia del Ple Municipal de dimarts 27 de gener de 2009

  Sessió Ordinària de Ple de l'Ajuntament, que es farà el 27 de gener de 2009, a les 20:00 hores (segona convocatòria a les 20:30 hores), a la Casa Consistorial, amb l’ordre del dia següent:
   
  1.-    APROVACIÓ DE L’ESBORRANY DE L’ACTA DE LA SESSIÓ ANTERIOR
   
  ALCALDIA
  2.-    PROPOSTA D’AMPLIACIÓ DE L’ENTORN DELS JACIMENTS DE CAN MASSOT I DEL SECÀ DE L’ADVOCADA
  3.-    DONAR...

 • 23 de gener de 2009

  Acord de l’empresa Enco amb la líder del sector, Ortems

  Noticia publicada a Línia Vallès, divendres 23 de gener de 2009 (pàg. 26)
   
  L’empresa Enco, situada a Montmeló i especialitzada en trobar solucions de control industrial i de gestió de la producció, ha signat un acord de cooperació amb la multinacional Ortems, líder europea en planificació industrial. L’acord té l’objectiu de potenciar els serveis de les dues empreses vers els seus clients, ja que són complementaris, i permetrà que treballin juntes diferents...

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA