Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

12:18  |  15/11/2019

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • Crònica 27 - Octubre 2019

  23 d'octubre de 2019

  HA SORTIT EL BUTLLETÍ MUNICIPAL CRÒNICA 27 DEL MES D'OCTUBRE

  EDITORIAL - Envellir és un procés social
  Fer-se gran en una societat de canvis accelerats i inesperats no és fàcil, els canvis exigeixen adaptació per part de tots, administracions, gent gran i famílies.

 • Eleccions

  22 d'octubre de 2019

  PLE EXTRAORDINARI PER A REALITZAR EL SORTEIG DELS MEMBRES DE TAULES DE LES ELECCIONS DEL 10 DE NOVEMBRE

  Dimarts 22 d'octubre l'Ajuntament de Montmeló ha convocat una sessió Extraordinària del Ple, a les 19 hores, a la Sala de la Concòrdia de la Casa Consistorial, amb el següent ordre del dia:
   
  Sorteig dels membres de les taules per a les Eleccions Generals del 10 de novembre

 • Castanyada 2017: la Nit de les Petites Bruixes

  22 d'octubre de 2019

  LA CASTANYADA ES TRASLLADA A LA LLOSA

  Les activitats del 31 d'octubre es realitzaran a la zona de la llosa de soterrament. Venda de productes, tallers, espectacles i sopar popular, seran les activitats que es realitzaran durant la tarda nit de la Castanyada.

 • El TOC i el Casal de la Gent Gran, junts per Sant Jordi

  21 d'octubre de 2019

  PROGRAMA D'ENVELLIMENT ACTIU AL CASAL DE LA GENT GRAN DE MONTMELÓ

  L'envelliment actiu facilita el manteniment personal, aprofitant les capacitats i fortaleses i atenent els gustos i preferències de les persones d'edat
   
  L'Ajuntament de Montmeló treballa transversalment per a la gent gran. Les regidories de Gent Gran, de Serveis Socials, d'Esports i de Cultura ofereixen serveis, recursos i activitats encaminades a l'envelliment actiu. Volem millorar la qualitat de vida de les persones d'edat, promovent la participació activa i autònoma a la comunitat i...

 • CAP Montmeló

  20 d'octubre de 2019

  EL CENTRE D'ATENCIÓ PRIMÀRIA DE MONTMELÓ REDUEIX LES HORES D'ATENCIÓ PEDIÀTRICA

  Es tracta d’una decisió de CatSalut que respon a una qüestió organitzativa per tal de poder donar cobertura a les ràtios establertes per normativa als cinc municipis de l'àrea sanitària.

 • Atur a Montmeló de gener a setembre de 2019

  19 d'octubre de 2019

  L'ATUR CREIX A MONTMELÓ DURANT EL TERCER TRIMESTRE

  L'increment de l'atur al mes de setembre, respecte al mes d'agost ha fet que el nombre de persones aturades a Montmeló, en finalitzar el tercer trimestre, sigui de 458, el que significa un increment del 3,62% respecte a la xifra amb què es va tancar el primer mes de l'any, quan les persones aturades eren 442. La taxa d'atur se situa així en el 10,61%, per sota de la taxa del Baix Vallès i del Vallès Oriental.

 • Maria Carme Roca, premi Barcanova de literatura infantil i juvenil

  19 d'octubre de 2019

  L’ESCRIPTORA MARIA CARME ROCA PARTICIPARÀ EN EL CLUB DE LECTURA DE LA BIBLIOTECA

  Una de les activitats més destacades de la biblioteca és el Club de lectura: una trobada per compartir el plaer de la lectura i el de la conversa al voltant d’un llibre.

 • Ple extraordinari 16 d'octubre de 2019

  18 d'octubre de 2019

  PLE EXTRAORDINARI EN RESPOSTA A LA SENTÈNCIA DEL TRIBUNAL SUPREM

  El ple de l'Ajuntament de Montmeló manifesta el seu enuig i indignació davant la sentència condemnatòria, en relació al judici de l'1 d'octubre
   
   Un cop coneguda la sentència del Tribunal Suprem que condemnava als líders de la societat civil i representants polítics catalans, els grups municipals que componen l'Ajuntament de Montmeló van elaborar de manera conjunta una moció de resposta a la sentència.

 • Primera fira de segona mà i col·leccionisme

  18 d'octubre de 2019

  1a FIRA DE 2A MÀ I DE COL·LECCIONISTA

  L'Ajuntament de Montmeló, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació i Consum, vol impulsar noves accions per potenciar l'activitat al municipi i generar més espais de relació entre la ciutadania.

 • Jornades Napoleòniques

  17 d'octubre de 2019

  LA JORNADA NAPOLEÒNICA DE JOCS DE SIMULACIÓ QUEDA ANUL·LADA

  La setena edició de les Jornades Napoleòniques d'aquest dissabte 19 d'octubre, queda anul·lada. Ludus Historiae, entitat organitzadora de l'esdeveniment, ha pres aquesta decisió perquè no es garanteix l'arribada de gran part de les persones participants que s'han de desplaçar d'arreu del territori català.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA