Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

02:05  |  07/07/2020

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • Any Zero d'Àfrica i Isma Pérez

  22 d'octubre de 2018

  UN OCTUBRE MOLT MUSICAL

  Any Zero d'Àfrica i Isma Pérez, Beatles for Childrens, El secret de la Lloll i el tenor Josep Aznar, conformen la cartellera musical del mes d'octubre a la Sala Polivalent.

 • Somni d'una nit d'estiu

  19 d'octubre de 2018

  LA SALA POLIVALENT TANCA UN SETEMBRE PLE D'ACTIVITATS

  El clàssic del "Somni d'una nit d'estiu" i l'obra infantil "Les princeses també es tiren pets", tanquen la programació del mes de setembre a la sala Polivalent, que va començar amb el ple absolut de la preestrena de "El tràmit".

 • Any Zero. 12 mesos, 12 cançons

  1 d'octubre de 2018

  ÀFRICA PÉREZ PRESENTA "ANY ZERO, 12 MESOS, 12 CANÇONS" A LA SALA POLIVALENT

  La vocalista local Àfrica Pérez torna a trepitjar l'escenari de la Sala Polivalent, aquesta vegada acompanyada del seu germà Isma i de la Banda "U", amb la presència entre d'altres de Jordi Pegenaute que a més ha sigut el productor del treball que presentarà "Any Zero, 12 mesos, 12 cançons".

 • Somni d'una nit d'estiu

  19 de setembre de 2018

  TRES REPRESENTACIONS DEL SOMNI D'UNA NIT D'ESTIU A LA POLIVALENT

  Aquest cap de setmana, la companyia Montmeló Cultura i Tradició, farà tres representacions de la coneguda obra de Shakespeare, "El somni d'una nit d'estiu". Les funcions seran divendres 21 de setembre a les 22 hores, dissabte 22 a les 21 hores i diumenge 22 a les 19 hores.

 • El tràmit - Preestrena a Montmeló

  11 de setembre de 2018

  INICI DE LUXE DE LA TEMPORADA DE LA POLIVALENT AMB LA PREESTRENA DE L'OBRA "EL TRÀMIT"

  David Bagés, Mònica Glaenzel, Àlex Casanovas, Xavier Serrano, Manel Sans i Susanna Garachana, dirigits per Martí Torras Mayneris, han protagonitzat la preestrena de l'obra "EL tràmit", el passat diumenge 9 de setembre, a les 18 hores, a la Sala Polivalent.

 • El tràmit

  30 d'agost de 2018

  PREESTRENA DE L'OBRA TEATRAL "EL TRÀMIT" A LA POLIVALENT

  David Bagés, Mònica Glaenzel, Àlex Casanovas, Xavier Serrano, Manel Sans i Susanna Garachana, dirigits per Martí Torras Mayneris, protagonitzaran la preestrena de l'obra "EL tràmit",  diumenge 9 de setembre, a les 18 hores, a la Sala Polivalent
   
  Aquesta preestrena és fruit de l'acord entre l'Ajuntament i la companyia, per a fer la residència dels assajos a la Polivalent. Posteriorment l'obra s'estrenarà al teatre Borràs de Barcelona.

 • Un món de música - EMM

  31 de maig de 2018

  JUNY, EL MES DELS FESTIVALS DE FI DE CURS

  La Sala Polivalent de Montmeló acull un total de 7 festivals de fi de curs, entre escoles i entitats locals. L'Escola Municipal de Música obrirà aquest diumenge la sèrie de festivals de fi de curs que tindran lloc al llarg del mes de juny a Montmeló.

 • Premi Vallesà de l'Any 2018, a la Polivalent

  28 de maig de 2018

  EL PREMI VALLESÀ DE L’ANY DEL 9 NOU A LA SALA POLIVALENT

  Divendres, 1 de juny, a partir de les 8 del vespre, la Sala Polivalent acollirà l'acte d'entrega del Premi Vallesà de l'Any 2017 que organitza el setmanari El 9 Nou. Aquest Premi, que enguany celebra la seva 12a edició, compta amb la participació directa dels lectors del setmanari que, a través del seu web, van triar els cinc finalistes entre els dotze nominats inicialment.

 • Res em fa major, amb carles Gilabert

  10 de maig de 2018

  MONTSE BUTJOSA DIRIGEIX A CARLES GILABERT AL MONÒLEG 'RES EM FA MAJOR'

  La montmelonina Montse Butjosa dirigirà l'obra Res em fa major, un monòleg interpretat per l'actor Carles Gilabert, que s'estrenarà diumenge 13 de maig a la Sala Polivalent. L'espectacle està produït per Pelevin Produccions.

 • El metge de Lampedusa, amb Xicu Masó

  26 d'abril de 2018

  ÚLTIMS DIES PER ADQUIRIR ENTRADES PER "EL METGE DE LAMPEDUSA"

  Xicu Masó, que va obtenir el premi a millor actor principal per l'obra El metge de Lampedusa, el passat mes de març,  arribará a la Sala Polivalent aquest dissabte 28 d'abril. Recordem que encara es poden adquirir les entrades per anar a la Polivalent El Metge de Lampedusa, a la web de tictactiquet.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA