Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

20:52  |  09/12/2019

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • Aüc, el so de les esquerdes

  12 de març de 2018

  LES IMPUXABLES, AMB L'ESPECTACLE AÜC, ARRIBEEN A LA SALA POLIVALENT

  Les Impuxibles arriben a la Polivalent de Montmeló amb Aüc, un dels èxits de la darrera edició del Grec Festival. La jove companyia segueix creant còctels amb diferents disciplines i trepitjant fort amb els seus espectacles. Aüc, el so de les esquerdes tancarà el cicle d'activitats al voltant del Dia de les Dones, que va començar el passat 7 de març.

 • Monòlegs de la Vagina

  8 de març de 2018

  ELS MONÒLEGS DE LA VAGINA ARRIBEN A MONTMELÓ DE LA MÀ DE LES INCONYABLES

  La companyia de teatre Inconyables arriben a la Polivalent amb els Monòlegs de la Vagina, l’obra de l’escriptora feminista Eve Ensler, fruit de les entrevistes que va fer a més de 200 dones de totes les condicions, sobre les seves vagines, el sexe i les relacions.

 • Queralt Cassasayas al centre, amb Les Bianchis

  7 de març de 2018

  QUERALT CASASAYAS TORNA A MONTMELÓ AMB L'ESPECTACLE INFANTIL LES CLINK

  És un plaer tornar a veure a la Polivalent a l'actriu formada a Montmeló Queralt Casasayas. En aquesta ocasió torna amb la companyia de teatre infantil Les Bianchis, per presentar la seva última obra Clink: d'on vénen les idees?.

 • The Beatles with the Flaming Shakers

  5 de març de 2018

  L'ESSÈNCIA DE THE BEATLES A LA POLIVALENT AQUEST DIVENDRES 9 DE MARÇ

  Sota el nom de The Flaming Shakers, arriba a la Sala Polivalent la millor banda tribut a The Beatles d'Europa segons la crítica especialitzada. Seleccionats en nombroses ocasions per actuar a la International Beatles Week Liverpool i l'única banda a Espanya que ha tocat al costat de dos Beatles.

 • España ingobernable, amb Alberto San Juan

  27 de febrer de 2018

  ALBERTO SAN JUAN ARRIBA A LA POLIVALENT AMB L'ESPECTACLE "ESPAÑA INGOBERNABLE"

  Després del pas per l'escenari de la Polivalent de Quim Masferrer i el Sevilla, el més de març s'obrirà la programació de la sala amb l'actor Alberto San Juan. Sota el títol de España ingobernable, San Juan i Fernando Egozcue (guitarra) alcen la veu amb textos i cançons en relació al que vivim actualment al nostre país.

 • "Reflexiones del Hombre lengua" amb "El Sevilla"

  27 de gener de 2018

  EL SEVILLA PER PARTIDA DOBLE A LA POLIVALENT

  El Sevilla, carismàtic líder de Mojinos Escocíos i ara mediàtic per les seves aparicions televisives, actuarà a la Sala Polivalent dos dies seguits amb dos espectacles diferents en format de monòlegs.

 • "Temps" amb Quim Masferrer

  11 de gener de 2018

  QUIM MASFERRER ARRIBA A LA POLIVALENT AMB L'OBRA "TEMPS", EL 27 DE GENER

  Quim Masferrer, conegut majoritàriament per la televisió i, sobretot, pel programa de TV3 El foraster, arriba a la Polivalent de Montmeló, obrit la programació de la sala amb l'obre "TEMPS", un monòleg teatral que barreja intel·ligentment comèdia i tragèdia
   
  Amb la premissa dels darrers 90 minuts de vida del personatge, Masferrerens parla des de l’escenari barrejant totes les possibilitats actorals que se li poden demanar a un intèrpret: paraula, gest, coreografia, ball, humor, drama,...

 • Festa Cap d'Any a la Sala Polivalent de Montmeló

  26 de desembre de 2017

  VINE A LA POLIVALENT A PASSAR EL CAP D'ANY

  Us animem a venir a la festa de Cap d'Any a la Sala Polivalent de Montmeló, amb l'objectiu de gaudir d’una nit inoblidable i divertida a Montmeló, sense cap necessitat d'anar a altres poblacions ni haver d'agafar el cotxe.

 • Pastorets 2016 Shock Therapy

  16 de desembre de 2017

  ELS PASTORETS TORNARAN A REPETIR LA VERSIÓ DE L'ANY PASSAT "SHOCK THERAPY"

  Les funcions dels Pastorets a Montmeló tornaran aques Nadal amb l'adaptació realitzada per a adults sota en títol de "Pastorets Shock Therapy".

 • Cobi Curro Naranjito

  6 de desembre de 2017

  MARTÍ TORRAS ESTRENARÀ LA SEVA NOVA OBRA "COBI CURRO NARANJITO", A LA POLIVALENT

  Torna Martí Torras Mayneris, aquesta vegada com a director, a l'escenari de la Sala Polivalent. Després del seu pas amb Rhumia, Torras trepitjarà de nou l'escenari de la Sala Polivalent per estrenar Cobi Curro Naranjito, el seu últim projecte teatral.

  Cobi, Curro, Naranjito és teatre, és cabaret, és un musical, és humor absurd canalla i gamberro. Un retorn al passat, un viatge als anys 80-90. Un exercici de nostàlgia cap a la nostra infància i adolescència. Amb referències constants...

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA