Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

03:14  |  31/03/2020

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • Inauguració de Vitae a Montmeló: tall de la cinta

  3 de juny de 2017

  VITAE S'INSTAL·LA AL POLÍGON DE L'PEDREGAR

  El passat 1 de juny l'empresa Vitae, dedicada a la fabricació i comercialització de complements nutricionals i plantes medicinals, va obrir les seves portes al polígon industrial del Pedregar.

 • Fira del Comerç 2017

  24 de maig de 2017

  SATISFACCIÓ DELS ORGANITZADORS DE LA 12a FIRA DEL COMERÇ, ENTITATS I ARTESANS

  La 12a edició de la Fira ha tornat a ser un èxit; aquesta és l'opinió que comparteixen la Unió de Botiguers i l'Ajuntament de Montmeló, organitzadors del certamen.
   
  El volum d'expositors (40 carpes d'empreses i entitats, i 16 d'artesans) ha sigut similar al dels anys anteriors, així com l'afluència de visitants que es van acostar al centre del poble per visitar les carpes i per gaudir de les activitats que hi havia preparades tant al matí com a la tarda.

 • La B30 inicia un nou camí per ser un referent del sud d’Europa en la implantació de l’Economia Circular

  18 de maig de 2017

  LA B30 INICIA LA IMPLANTACIÓ DE L'ECONOMIA CIRCULAR

  L’Associació Àmbit b30 ha posat els fonaments per implementar al seu territori el model d’Economia Circular ampliant així les seves capacitats com a referent industrial i del manufactura avançada del sud d’Europa.

 • Gran Premi de Fórmula 1 2017

  15 de maig de 2017

  27 ANYS DE FÓRMULA 1 A MONTMELÓ

  Hamilton venç en un disputat FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA PIRELLI 2017. Vettel ha estat segon després de liderar dues terceres parts de la cursa; Sainz iguala amb un setè lloc el seu millor resultat de l'any i Alonso acaba per primer cop aquesta temporada.

 • Agencia Tributaria

  4 d'abril de 2017

  INICI DE LA CAMPANYA DE LA RENDA 2016

  Aquest dimecres, 5 d'abril, a les 0:00, comença la campanya de la Renda 2016 que es perllongarà fins el proper 30 de juny. La principal novetat d'aquest any és la desaparició del programa PADRE i la generalització de la presentació telemàtica mitjançant el servei Renda Web.

 • Xerrada a la Sala de la Concòrdia sobre clàusules sòl

  26 de març de 2017

  SI TENS UNA CLÀUSULA SÒL, RECLAMA A LA TEVA ENTITAT BANCÀRIA

  El passat 17 de març, un representant d'ADICAE (Associació d'impositors de Bancs i Caixes d'Estalvis de Catalunya) va realitzar una xerrada-col·loqui a la Sala Polivalent, per aclarir tots els possibles dubtes sobre les clàusules sòl.

  La ponència va ser molt interessant i les persones assistents va obtenir molta informació i van realitzar moltes consultes aclaridores sobre un tema tan actual i que afecta moltíssima gent.

 • Presentació del Plenari a Mons Observans

  23 de febrer de 2017

  REUNIÓ DEL PLENARI TÈCNIC DE TURISME A MONS OBSERVANS

  Dijous 23 a les 12 del migdia es va celebrar a l'assentament romà de Mons Observans un plenari tècnic de turisme organitzat pel Consell Comarcal del Vallès Oriental.

 • Servei de jardineria

  21 de febrer de 2017

  REFORÇOS EN EL SERVEI DE NETEJA I DE JARDINERIA DE L'AJUNTAMENT

  El dia 1 de febrer van començar a treballar tres persones en el servei de neteja viària i de jardineria, gràcies al Programa Treball i Formació, gestionat pel Consell Comarcal i amb el qual hi participa també l’Ajuntament de Montmeló.

 • Centre de Formació i Recursos G2M

  20 de febrer de 2017

  FORMACIÓ EN SISTEMA DE GESTIÓ SAP, A LA G2M PER A TOTA LA COMARCA

  Durant tota aquesta setmana, alumnes que participen en el Programa per a l’Ocupació a la Indústria Local, gestionat pel Consell Comarcal, estan fent formació en el sistema de gestió SAP a les instal·lacions de la G2M. El Consell Comarcal ha demanat aquestes instal·lacions perquè disposen d’equips moderns i ja amb la darrera versió del programa instal·lada.

 • Evolució de l'atur durant el mes de gener dels 10 últims anys i comparativa amb l'atur de la comarca

  6 de febrer de 2017

  MONTMELÓ REGISTRA LA TAXA D’ATUR MÉS BAIXA DELS DARRERS NOU ANYS

  El descens de la taxa d’atur en un 3,19% durant el mes de gener ha superat el descens tant del Baix Vallès ( 0,51%), el Vallès Oriental ( 0,87%) com de Catalunya, on s’ha registrat un increment del 0,60%.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA