Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

12:23  |  15/11/2019

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • Gran Premi de Fórmula 1 2017

  15 de maig de 2017

  27 ANYS DE FÓRMULA 1 A MONTMELÓ

  Hamilton venç en un disputat FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA PIRELLI 2017. Vettel ha estat segon després de liderar dues terceres parts de la cursa; Sainz iguala amb un setè lloc el seu millor resultat de l'any i Alonso acaba per primer cop aquesta temporada.

 • Agencia Tributaria

  4 d'abril de 2017

  INICI DE LA CAMPANYA DE LA RENDA 2016

  Aquest dimecres, 5 d'abril, a les 0:00, comença la campanya de la Renda 2016 que es perllongarà fins el proper 30 de juny. La principal novetat d'aquest any és la desaparició del programa PADRE i la generalització de la presentació telemàtica mitjançant el servei Renda Web.

 • Xerrada a la Sala de la Concòrdia sobre clàusules sòl

  26 de març de 2017

  SI TENS UNA CLÀUSULA SÒL, RECLAMA A LA TEVA ENTITAT BANCÀRIA

  El passat 17 de març, un representant d'ADICAE (Associació d'impositors de Bancs i Caixes d'Estalvis de Catalunya) va realitzar una xerrada-col·loqui a la Sala Polivalent, per aclarir tots els possibles dubtes sobre les clàusules sòl.

  La ponència va ser molt interessant i les persones assistents va obtenir molta informació i van realitzar moltes consultes aclaridores sobre un tema tan actual i que afecta moltíssima gent.

 • Presentació del Plenari a Mons Observans

  23 de febrer de 2017

  REUNIÓ DEL PLENARI TÈCNIC DE TURISME A MONS OBSERVANS

  Dijous 23 a les 12 del migdia es va celebrar a l'assentament romà de Mons Observans un plenari tècnic de turisme organitzat pel Consell Comarcal del Vallès Oriental.

 • Servei de jardineria

  21 de febrer de 2017

  REFORÇOS EN EL SERVEI DE NETEJA I DE JARDINERIA DE L'AJUNTAMENT

  El dia 1 de febrer van començar a treballar tres persones en el servei de neteja viària i de jardineria, gràcies al Programa Treball i Formació, gestionat pel Consell Comarcal i amb el qual hi participa també l’Ajuntament de Montmeló.

 • Centre de Formació i Recursos G2M

  20 de febrer de 2017

  FORMACIÓ EN SISTEMA DE GESTIÓ SAP, A LA G2M PER A TOTA LA COMARCA

  Durant tota aquesta setmana, alumnes que participen en el Programa per a l’Ocupació a la Indústria Local, gestionat pel Consell Comarcal, estan fent formació en el sistema de gestió SAP a les instal·lacions de la G2M. El Consell Comarcal ha demanat aquestes instal·lacions perquè disposen d’equips moderns i ja amb la darrera versió del programa instal·lada.

 • Evolució de l'atur durant el mes de gener dels 10 últims anys i comparativa amb l'atur de la comarca

  6 de febrer de 2017

  MONTMELÓ REGISTRA LA TAXA D’ATUR MÉS BAIXA DELS DARRERS NOU ANYS

  El descens de la taxa d’atur en un 3,19% durant el mes de gener ha superat el descens tant del Baix Vallès ( 0,51%), el Vallès Oriental ( 0,87%) com de Catalunya, on s’ha registrat un increment del 0,60%.

 • Espai Emprèn G2M

  27 de gener de 2017

  AMPLIACIÓ DE L’ESPAI EMPRÈN A LA G2M

  Aquest mes de gener, l'Ajuntament de Montmeló ha començat les obres d'ampliació de l'Espai Emprèn, situat a la G2M. D'aquesta manera, l'Ajuntament respon a la demanda d'espais per a les persones que volen iniciar i desenvolupar el seu propi projecte empresarial.

 • Sincrotró Alba

  26 de gener de 2017

  SEGONA TROBADA DE NANOTECNOLOGIA APLICADA A LA SALUT, AL SINCROTRÓ ALBA DE CERDANYOLA

  Disset tècnics del Sincrotró, de l’Hospital Parc Taulí de Sabadell, de la Mútua de Terrassa i de l’Associació Àmbit B30, entre d’altres, van assistir a la jornada, que es va fer el divendres 20 de gener. La trobada va ser organitzada per l’AAB30 i Alba amb la idea de contribuir en la transferència de coneixement entre els centres de recerca i els sectors més propers a la sanitat.

 • Taxa d'atur desembre 2016

  5 de gener de 2017

  L'ATUR CAU A MONTMELÓ, DURANT 2016, UN 16,59%

  Durant el passat mes de desembre Montmeló va registrar un total de 533 persones
  desocupades apuntades a les Oficines de Treball, 12 menys respecte al mes de novembre i 106 menys respecte el mes de desembre de 2015.

  Aquests descensos suposen un 2,20% en relació a novembre i un 16,59% quan es compara amb desembre de 2015.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA