Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

03:22  |  31/03/2020

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • L'atur a Montmeló desembre 2018

  13 de febrer de 2018

  IMPORTANT DESCENS DE L'ATUR DURANT EL MES DE GENER

  Per tercer any consecutiu, al contrari de la tendència general de pujada, la taxa d'atur a Montmeló del mes de gener experimenta una baixada respecte al mes de desembre. La reducció d'enguany, del 4,67% i 23 persones, ha estat la més gran d'aquests tres darrers anys.

 • Taxa d'atur al Baix Vallès

  10 de gener de 2018

  REPUNT A L’ALÇA DE L’ATUR PER TANCAR EL MILLOR ANY DEL PERÍODE 2007-2017

  Amb un increment de 18 persones durant el mes de desembre, l'any 2017 tanca amb 492 montmelonins i montmelonines en situació d'atur. La dada negativa d'aquest mes no impedeix però que aquest desembre sigui el millor del període 2007/2017, tant pel que fa a xifres absolutes com pel que fa a la taxa percentual.

 • 6a Fira de Nadal de Montmeló

  29 de desembre de 2017

  SISENA EDICIÓ DE LA FIRA DE NADAL

  Després de la bona experiència de les diferents edicions de la Fira de Nadal d'any anteriors, el passat 16 de desembre es va celebrar la sisena edició de la Fira de Nadal de Montmeló.

 • Polígon industrial Sota el Molí

  24 de desembre de 2017

  SUBVENCIONS A LES EMPRESES QUE CONTRACTIN PERSONAL DEL SERVEI LOCAL D'OCUPACIÓ

  Per cinquè any consecutiu, l'Ajuntament de Montmeló ha tingut una línia de subvencions pròpies per a les empreses que, prèvia presentació d'oferta de feina al Servei Local d'Ocupació, han contractat personal del municipi. I per cinquè any consecutiu, les empreses han seguit valorant positivament aquesta iniciativa, i aprofitant-la.

 • Sorteig d'una panera de Nadal al mercat setmanal

  16 de desembre de 2017

  CAMPANYA DE NADAL AL MERCAT SETMANAL DE MONTMELÓ

  El passat divendres 1 de desembre, es va començar a repartir les butlletes per al tradicional sorteig de la panera de Nadal del mercat setmanal de Montmeló.
   
  Fins divendres 22 de desembre a les 13 hores, les persones usuàries del mercat setmanal, poden demanar i omplir les paperetes amb el seu nom i telèfon a les parades del mercat setmanal.

 • Per Nadal estima Montmeló

  10 de desembre de 2017

  PER NADAL "ESTIMA MONTMELÓ"

  Des de la UBCM volem fer una crida a la ciutadania de Montmeló a què feu les vostres compres de Nadal en el comerç del poble.
   
  Els botiguers de Montmeló podrem satisfer les vostres necessitats d´una manera molt més personalitzada, et coneixem i sabem el que necessites. Trobaràs tot el que busques al millor preu. Això és un plus que només et podem oferir des de la botiga amiga del poble.

 • 6a Fira de Nadal

  10 de desembre de 2017

  TOT A PUNT PER A ACOLLIR LA SISENA EDICIÓ DE LA FIRA DE NADAL DE MONTMELÓ

  Després de la bona experiència de les cinc edicions de la Fira de Nadal d'any anteriors, es torna a organitzar una cinquena edició d’aquesta Fira Nadalenca, prevista per dissabte 16 de desembre, de 10 a 20 hores.

 • L'atur a Montmeló - Novembre

  6 de desembre de 2017

  TORNA A BAIXAR L'ATUR AL NOVEMBRE

  Tot i que el context general, a Catalunya ha estat d’increment, a Montmeló el mes de novembre, que tot just acaba de finalitzar, ha suposat una nova caiguda de la taxa d’atur, per a situar-se en l’11,08%, amb un total de 474 persones inscrites a les oficines d’atur, 7 menys que a l’octubre.

 • Firastock de Montmeló

  27 de setembre de 2017

  NOVA EDICIÓ DEL FIRASTOCK A MONTMELO, L'1 D'OCTUBRE A LA PLAÇA DE LA VILA

  La Fira d'articles d'oportunitat del petit comerç de Montmeló, surt de nou al carrer. Aquesta vegada serà el diumenge 1 d'octubre a la plaça de la Vila.

  Durant tot el matí i fins al migdia, la plaça s'omplirà de parades dels diferents establiments locals, que exposaran el seu material al millor preu. Firastock és una oportunitat pels consumidors per remenar, triar i comprar al preu més baix.

 • Taxa d'atur al Baix Vallès juliol 2017

  8 d'agost de 2017

  AL JULIOL ES FRENA LA REDUCCIÓ DE L'ATUR A MONTMELÓ

  Tot i ser el millor de la sèrie 2009/2017, el passat mes de juliol es va tancar amb un increment del nombre de persones aturades a Montmeló, que creix en dotze i se situa en 459, per les 447 del mes de juny anterior, deixant la taxa en el 10,73%.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA