Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

10:45  |  20/06/2019

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • Participació a les 14h

  26 de maig de 2019

  ABSOLUTA NORMALITAT DURANT LA JORNADA ELECTORAL, AMB UNA PARTICIPACIÓ DEL 39,5% A LES 14H

  Avui 26 de maig s'han constituït i obert tots els col·legis electorals de Montmeló amb absoluta normalitat.
   
  A les 9 h començava la jornada electoral de les eleccions Municipals i europees. Les primeres hores han transcorregut de manera tranquil·la. A partir del migdia l'afluència ha augmentat i ha estat més fluida.

 • Aula Estudi Estiu 2019

  26 de maig de 2019

  EL SERVEI D'AULA ESTUDI D'ESTIU FUNCIONARÀ DEL 27 DE MAIG AL 21 DE JUNY

  Com cada any, durant el mes juny, la Biblioteca Municipal La Grua torna a oferir el servei d'Aula Estudi, per a totses les persones estudiants de Montmeló que desitgin preparar els exàmens i treballs finals en un ambient tranquil i distès.
   
  El servei d'Aula Estudi comença el 27 de maig, i es mantindrà fins a 21 de juny del mateix mes. Els horaris són molt amplis, amb la finalitat que els assistents puguin allargar el màxim possible les seves hores d'estudi.

 • Nou intercomunicador a les habitacions de Can Dotras

  25 de maig de 2019

  L'AJUNTAMENT HA INSTAL·LAT UN NOU SISTEMA DE TRUCADA A INFERMERIA A LA RESIDÈNCIA DE CAN DOTRAS

  S'han renovat els punts de trucada que es troben al costat dels llits i als banys. Quan la persona usuària activa el punt de trucada, l'alarma arriba de forma immediata a la centraleta que s'encarrega de derivar l'avís als dispositius mòbils buscapersones que porten les persones treballadores de la residència.

 • Cerimònia de les banderes

  24 de maig de 2019

  PRESÈNCIA DE 34 ESCOLARS DE MONTMELÓ EN EL GRAN PREMI DE FORMULA 1

  La cerimònia de les banderes, prèvia a la sortida del gran premi, va anar a càrrec d'alumnes dels centres escolars de primària de Montmeló
   
  Al marge de la competició esportiva amb l'arribada del Gran Premi de Fórmula 1, el municipi rep una nombrosa quantitat de visitants en tres dies. Tot plegat comporta un elaborat dispositiu que es coordina des de l'Ajuntament i aplega cossos de policia, protecció civil, companyies d'autobusos, RENFE Rodalies i persones per a cobrir els diferents serveis...

 • Escola bressol municipal La Fireta

  24 de maig de 2019

  ADMESES TOTES LES SOL·LICITUDS DE PREINSCRIPCIÓ A L'ESCOLA BRESSOL LA FIRETA

  Una vegada transcorregut el termini de preinscripció per al curs 2019-2020 a l'Escola Bressol La Fireta, es comunica que s'han acceptat totes les sol·licituds presentades.

  Pròximament, la direcció de la Fireta es posarà en contacte amb les famílies preinscrites per formalitzar la matrícula del nou curs i per informar del període per a sol·licitar les bonificacions relacionades amb l'estada o el menjador a l'Escola Bressol La Fireta del curs 2019-2020.

 • 'Fem dissabte' al riu Besòs 2019

  23 de maig de 2019

  'FEM DISSABTE' AL RIU BESÒS

  El matí de dissabte 11 de maig, una trentena de veïns i veïnes van participar en la campanya de Let's Clean Up Europe amb el nom de "Fem dissabte al riu Besòs". La jornada va consistir en una passejada des de l'aiguabarreig del riu Besòs fins a la desembocadura del riu Tenes, on es va realitzar una agradable passejada mentre es recollien els residus.

 • El Toc amb el Casal de la Gent Gran

  22 de maig de 2019

  L'ESPAI SOCIOEDUCATIU EL TOC I EL CASAL DE LA GENT GRAN ORGANITZEN TROBADES INTERGENERACIONALS

  Un total de 40 persones, entre persones usuàries del Toc i de la Casal de la Gent gran, participen de les trobades intergeneracionals trimestrals.

 • El president de Solidarité Montmeló fa entrega del material escolar a l'escola de Missirah

  21 de maig de 2019

  ENTREGA DEL MATERIAL RECOLLIT A LA FESTA DE LA SOLIDARITAT PER A L'ESCOLA DE MISSIRAH

  El material que es va recollir a la Fira Solidària, ja ha estat entregat a l’escola Fadiame Sylla de Missirah.
   
  El passat 1 de desembre es va celebrar la Fira Solidària, que aquest any, a proposta de l’Associació Municipal Solidarité, recollia material escolar de tota mena per fer-lo arribar a l’escola Fadiamé Sylla de Missirah, Senegal.

 • Manicura solidària

  20 de maig de 2019

  DONA COLOR A LA VIDA I TALLA'T LA CUA PEL CÀNCER!

  Així es diu el projecte que ha engegat l’INS Montmeló i que ha estat premiat amb el premi a la innovació per la Fundació BCN Innovació Professional.
   
  Es tracta d’un projecte solidari que pretén recaptar diners per la investigació d’aquesta malaltia, d’una banda, i millorar la qualitat de vida i benestar físic i emocional de les persones que el pateixen, d’una altra.

 • Estrena del curmetratge 'Lorena'

  19 de maig de 2019

  ESTRENA DEL CURMETRATGE “LORENA”

  El passat 13 de maig l’alumnat de 3r B de l’INS Montmeló va presentar, a la Sala de la Concòrdia de l’Ajuntament, el curtmetratge “Lorena”.
   
  “Lorena” forma part d’un projecte impulsat pel centre educatiu amb l’objectiu de treballar les tècniques cinematogràfiques amb l’alumnat a partir de la tria d’una temàtica, en aquest cas, la violència de gènere.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA