Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

16:11  |  09/08/2020

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • Crònica 35 - Juliol 2020

  21 de juliol de 2020

  Ha sortit el butlletí municipal 'Crònica 35' del mes de juliol de 2020

  Editorial: Certeses en temps d’incertesa
  La delicada situació que vivim fa que totes i tots ens mirem la vida amb una mica més de perspectiva, que siguem més reflexius i prudents, que comptem fins a deu. I també fa que ens plantegem en quin món ens ha tocat viure i en com volem que sigui aquest món. A partir d'aquí, assumim que quan la salut i l'economia estan en joc no s'hi val segons quina mena de plantejaments, i sovint som molt crítics amb altres persones que no respecten prou les...

 • www.montmelo.cat

  21 de juliol de 2020

  Ja estàs subscrit al Butlletí digital setmanal?

  Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu?
   
  Vols estar al cas de les notícies municipals que es publiquen a la web ? És molt senzill, només cal que cliquis aquí i omplis el formulari amb les teves dades. Cada dijous rebràs un butlletí a la teva bústia de correu i podràs estar al cas de les notícies, activitats i anuncis oficials publicats al llarg de la setmana.

 • Activitats esportives dirigides

  20 de juliol de 2020

  Les activitats esportives presencials d’estiu es fan al pavelló i als jardins de La Torreta

  Després de l’aturada a causa de la Covid-19, aquest juliol han tornat les activitats dirigides del Servei d’esports per a totes les persones usuàries.

 • Ferrari Challenge 2020

  20 de juliol de 2020

  El Circuit posa el colofó final al cap de setmana Ferrari

  La pista mundialista deixa enrere una altra jornada de curses i fa un balanç positiu del primer esdeveniment esportiu del calendari dins de la nova normalitat.
   
  Circuit de Barcelona-Catalunya- El Circuit de Barcelona-Catalunya ha clausurat avui la segona prova de la temporada de Ferrari Challenge Europe. Més sessions de classificació i més curses tant del Trofeo Pirelli com de la Coppa Shell, en les quals ha destacat Thomas Neubauer i Roger Grouwels respectivament.

 • Mesures restrictives

  20 de juliol de 2020

  Preguntes sobre les mesures restrictives per la Covid-19 a Catalunya

   El Decret llei 27/2020, de 13 de juliol, de modificació de la Llei 18/2009, de 22 d'octubre, de salut pública, i d'adopció de mesures urgents per fer front al risc de brots de la COVID-19, estableix les mesures de limitació a l'activitat, el desplaçament de les persones i la prestació de serveis en determinats àmbits territorials, en els casos d’aquests brots.

 • Nou portal de consulta de tributs

  19 de juliol de 2020

  Informacions del Servei Municipal d'Aigua

  Regularització en els rebuts de l’aigua del segon trimestre i següents pels canvis en la facturació
   
  Als rebuts de l’aigua del que resta d’any es durà a terme una regularització per adaptar els conceptes als canvis originats a l’Ordenança Fiscal de 2020. En concret, aquesta Ordenança modifica aspectes relacionats amb els trams fixes i els trams de consum amb l’objectiu d’afavorir a les persones usuàries que realitzin un ús responsable de l’aigua i fomentar així una cultura...

 • Escola Municipal de Música

  18 de juliol de 2020

  Matriculació a L'Escola Municipal de Música 2020-2021

  De 16 al 24 de juliol s'obre el període de matriculació del nou curs 2020-2021 de l'Escola Municipal de Música de Montmeló (EMM)
   
  L’EMM Montmeló és una escola amb una oferta formativa diversa i flexible, adaptada a totes les edats, nivells i implicacions, que fomenta la creativitat i l’aprenentatge al llarg de la vida, tant per a aquells públics que busquen un aprenentatge musical a mida, com per als que desitgin fer de la música la seva professió.

 • CFA Montmeló curs 2020-2021

  18 de juliol de 2020

  Preinscripcions i matriculació del Centre de Formació d'Adults 2020-2021

  El Centre de Formació d'Adults de Montmeló (CFAM) de la G2M, ja té programada la nova oferta formativa pel nou curs 2020-2021. Atesa la situació actual i per tal d’evitar desplaçaments innecessaris, el període de preinscripció s’ajornarà al mes de juliol, però durant tot el mes de juny es poden realitzar consultes telefòniques. La matrícula s'obrirà el 2 de setembre
   
  Informació telemàtica
  De l’1 al 30 de juny S’oferirà atenció telefònica i telemàtica per donar...

 • L'alcalde Pere Rodriguez i la regidora Ariadna Ojeda amb el Quim Masferrer

  17 de juliol de 2020

  La primera edició del Calidoscòpia, apropa la cultura a la ciutadania després del confinament

  Montmeló es va convertir els dies 26, 27 i 28 de juny en una de les primeres poblacions a oferir programació cultural a la ciutadania. Amb la clara aposta de pal·liar la situació econòmica d'aquest àmbit, es va oferir una proposta segura i engrescadora, que va substituir la tradicional Festa Major.

 • Casal d'estiu al servei socioeducatiu "El Toc"

  16 de juliol de 2020

  Casal d'estiu al servei socioeducatiu "El Toc"

  Enguany hi assisteixen 55 infants, entre 6 i 16 anys, repartits en 6 grups tot seguint les recomanacions sanitàries i de protecció civils aprovades pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, on determina un màxim de 10 infants per grup. Cada grup assisteix 2 dies a la setmana durant 2 hores.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA