Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

05:11  |  27/10/2020

Data i hora oficial

El temps

Notícies

 • Aparcament al parc del Sant Crist

  14 d'octubre de 2020

  Obres de condicionament d’un nou aparcament al parc del Sant Crist

  Els operaris ja han iniciat els treballs per adequar aquest espai que acollirà un aparcament de vehicles a la zona de Sant Crist de Montmeló.
   
  Els primers treballs consisteixen en la creació d’una nova vorera, després es realitzen els treballs de col·locació del bordó perimetral, l’enllumenat i per últim l’anivellament del terreny amb l’aportació de graves. Les obres tenen un termini de dos mesos i les executa la brigada municipal.

 • Campionat d'Escacs de Catalunya

  13 d'octubre de 2020

  Sergi López i Jordi Sarrate, campions d'Escacs de Catalunya sub-18

  El Club d'Escacs Montmeló, amb Sergi López i Jordi Sarrate es van proclamar campions de Catalunya d'Edats per Equips en la categoria sub-18.
   
  Juntament amb la jugadora de Cerdanyola del Vallès, Neri Ruíz, han format un equip mixt que ha arrasat literalment sense perdre cap encontre i assolint 11 punts dels 12 possibles molt lluny del segon i tercer classificat.

 • Qui no s'arrisca no pisca!.jpg

  25 de setembre de 2020

  Concurs de frases fetes

  Què significa qui no arrisca, no pisca? A què ens referim quan diem que el més calent és a l'aigüera? Quan fem salat? O fer el préssec? O pesem figues? La cultura popular és plena de frases fetes i cadascuna d'elles la utilitzem segons les nostres intencions.

 • Piscines Municipals de Montmeló

  24 de setembre de 2020

  Les piscines tanquen després d’un estiu diferent

  Aquesta ha estat una temporada de bany a les piscines municipals totalment atípica per les restriccions de seguretat imposades per la Covid-19
   
  La regidoria d'Esports va valorar l'obertura d'aquesta instal·lació com una alternativa lúdica i de lleure a la situació post confinament que a principis d'estiu s'estava vivint, encara que les restriccions d'aforament i horaris podia ser un hàndicap per a les persones usuàries, com així ha estat. Malgrat tots aquests impediments les piscines...

 • Horts de Cal Quico

  23 de setembre de 2020

  Oberta una nova convocatòria d'accés als horts urbans de Montmeló

  Durant el mes d'octubre s'obre una nova convocatòria d’accés als horts urbans de Montmeló. La convocatòria estarà oberta indefinidament fins a crear una llista d’espera de mínim 10 persones.

 • Calendari fiscal 2020

  4 d'agost de 2020

  Nou calendari fiscal 2020

  El nou calendari fiscal de l'Ajuntament de Montmeló pel 2020 elaborat pel Govern municipal com una de les primeres mesures per a fer front a la crisi derivada de la pandèmia del Covid-19, estableix l’endarreriment de tots aquells impostos i taxes amb més incidència en la ciutadania de Montmeló.

  Les dates en color blau són les de les taxes i impostos que s’han modificat. La resta mantenen la data prevista en el calendari original.
   

 • Ple extraordinari 16 d'octubre de 2019

  17 d'octubre de 2019

  RESOLUCIONS DELS PLENS EXTRAORDINARIS DE DIMECRES 16 D'OCTUBRE

  Dimecres 16 d'octubre es van convocar dues sessions extraordinàries de plens a la Sala de la Concòrdia de l'Ajuntament de Montmeló amb les següents resolucions:
   
  PRIMERA SESIÓ EXTRAORDINÀRIA
   
  ÀREA DE GOVERN I ECONOMIA
  1.- RATIFICACIÓ DE LA URGÈNCIA. Aprovada per unanimitat 2.- APROVACIÓ OPERACIÓ AGRUPACIÓ DELS PRÉSTECS DEL FINANÇAMENT DE PAGAMENT A PROVEÏDORS. Aprovada per unanimitat  
  SEGONA SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA
  Un cop coneguda la sentència del Tribunal Suprem...

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA