Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

12:27  |  15/11/2019

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • Bombons - Can Manils

  12 de juliol de 2018

  CAN MANILS GUANYA PER SEGON ANY CONSECUTIU EL CIRCUIT DE TAPES

  De 5 al 8 de juliol, va tenir lloc a Montmeló la sisena edició del 'Circuit de Tapes'. Més de 400 persones van tastar les tapes dels establiments participants i van triar com la millor la tapa de 'bombons' de la Carnisseria Manils.
   
  Aquest és el segon any que la Cansaladeria Manils és guardonada amb el premi de millor tapa de Montmeló dels dotze restaurants i establiments d'alimentació que van participar en aquest consolidat concurs anual.

 • 13a Fira del Comerç, Artesania i Entitats de Montmeló

  26 de maig de 2018

  TOT PREPARAR PER LA 13a EDICIÓ DE LA FIRA DEL COMEÇ DE MONTMELÓ

  La tretzena edició de la Fira del Comerç, Entitats i Artesans de Montmeló (FCAEM), que es realitzarà dissabte 2 de juny, torna a la Quintana. La fira tancará la programació amb un concert de nit del grup Catfolkin

   
  L'organització, formada per representants de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montmeló i responsables de la Regidoria de Comerç i Turisme, han valorat introduir novetats en aquest certamen anual, com és el canvi d'ubicació i l'ampliació de l'horari. La Fira torna...

 • Cerimònia de les banderes amb la participació d'infants de Montmeló

  15 de maig de 2018

  EL GRAN PREMI DE FÒRMULA 1 EN XIFRES D’OCUPACIÓ

  Al marge del que és purament la competició esportiva dins el circuit, amb l'arribada del Gran Premi de Fórmula 1, el municipi rep una nombrosa quantitat de visitants en tres dies. Tot plegat comporta un elaborat dispositiu que es coordina des de l'Ajuntament i aplega cossos de policia, protecció civil, companyies d'autobusos, RENFE Rodalies i persones contractades per a cobrir els diferents serveis que s'ofereixen.

 • Comparativa de la taxta d'atur durant aques mes d'abril 2018

  13 de maig de 2018

  ES MANTÉ LA TENDÈNCIA A LA BAIXA DE LA TAXA D'ATUR DURANT EL MES D'ABRIL

  La tendència a la baixa de la taxa d'atur a Montmeló registrada en el primer trimestre de 2018 s'ha mantingut durant el mes d'abril. Aquesta nova reducció situa la taxa d'atur en el 10,31%, essent 442 les persones del nostre municipi les que es troben en situació de recerca de feina.

 • Taxa d'atur a Montmeló - Periòde febrer 2008-2018

  12 de març de 2018

  L'ATUR A MONTMELÓ TORNA A BAIXAR AL FEBRER

  Una nova reducció, concretament en 18 persones, i una percentual del 3,84%, situa la taxa d’atur a Montmeló, en el mes de febrer, en el 10,53%, la millor dels deu darrers anys.
   
  Una taxa que està més d’un punt per sota del Baix Vallès (11,86%) i més de dos punts per sota del Vallès Oriental (12,82%). Així febrer es tanca amb 451 persones aturades a Montmeló amb un descens interanual del 13,44% i amb 70 persones menys en situació d’atur.

 • Cursa ciclista a Montmeló

  5 de març de 2018

  EL TEMPS RESPECTA LES ACTIVITATS DEL DIUMENGE 4 DE MARÇ A LA QUINTANA I EL PEDREGAR

  El passat diumenge 4 de març va tenir lloc un seguit d'activitats a l'aire lliure. A la Quintana, calçotada, Firastocks i sardanes. I al Pedregar una cursa ciclista amateur. Finalment, totes les activitats es van portar a terme encara que el dia es va anar ennuvolant i va fer que particularment la calçotada, tingués més públic de l'habitual.

 • Imports i beneficiaris dels ajuts per a llibres, material escolar, lleure i esport

  18 de febrer de 2018

  AJUTS PER A LLIBRES, MATERIAL ESCOLAR, LLEURE I ESPORT

  Entre els ajuts i subvencions contemplats als pressupostos municipals, tenen una especial rellevància aquells que fan possible que totes les nenes i nens de Montmeló tinguin garantit tot allò que necessiten en les seves activitats escolars, de lleure i esportives.

 • L'atur a Montmeló desembre 2018

  13 de febrer de 2018

  IMPORTANT DESCENS DE L'ATUR DURANT EL MES DE GENER

  Per tercer any consecutiu, al contrari de la tendència general de pujada, la taxa d'atur a Montmeló del mes de gener experimenta una baixada respecte al mes de desembre. La reducció d'enguany, del 4,67% i 23 persones, ha estat la més gran d'aquests tres darrers anys.

 • Taxa d'atur al Baix Vallès

  10 de gener de 2018

  REPUNT A L’ALÇA DE L’ATUR PER TANCAR EL MILLOR ANY DEL PERÍODE 2007-2017

  Amb un increment de 18 persones durant el mes de desembre, l'any 2017 tanca amb 492 montmelonins i montmelonines en situació d'atur. La dada negativa d'aquest mes no impedeix però que aquest desembre sigui el millor del període 2007/2017, tant pel que fa a xifres absolutes com pel que fa a la taxa percentual.

 • 6a Fira de Nadal de Montmeló

  29 de desembre de 2017

  SISENA EDICIÓ DE LA FIRA DE NADAL

  Després de la bona experiència de les diferents edicions de la Fira de Nadal d'any anteriors, el passat 16 de desembre es va celebrar la sisena edició de la Fira de Nadal de Montmeló.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA