Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

16:17  |  09/08/2020

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • Cartell genèric de la deixalleria

  27 de juliol de 2020

  Durant l'estiu, fes servir la deixalleria

  L'època estival és moment propici de canvis i reformes a la llar. Això comporta desfer-se d'objectes i petits estris domèstics. L'opció més adequada és portar-los a la Deixalleria.

 • Horaris d'estiu dels equipaments municipals

  24 de juliol de 2020

  Horaris d'estiu dels equipaments municipals

  OAC - Oficina d’Atenció Ciutadana: Obert de dilluns a divendres de 8 a 14 h, oac@montmelo.cat ORGT - Organisme de Gestió Tributària: Obert dilluns, dimecres i divendres amb cita prèvia a les oficines de l'Ajuntament. Tancada  del 10 al 21 d'agost OMIC - Oficina Municipal d’Informació al Consumidor: Obert dimarts i dimecres de 9-12 h. Tancat per vacances del 10 al 31 d'agost.   OLH - Oficina Local d'Habitatge: Tancat del 28 de juliol al 2 de setembre (ambdós inclosos) Pavelló Municipal: Tancat...

 • Trampa per a la processionaria

  23 de juliol de 2020

  Tractament als pins per a la captura de la processionària

  Avui 23 de juliol es farà la instal·lació de trampes amb feromones per la captura de la processionària del pi a Montmeló, és un mètode gens agressiu cap a les persones i el medi ambient.

 • Curs de manipulació d'aliments

  23 de juliol de 2020

  Nou curs de manipulació d'aliments a la G2M

  El departament de promoció econòmica de l'Ajuntament de Montmeló torna a gestionar cursos de formació laboral, després d'un parèntesi on no s'ha dut a terme cap curs ni taller formatiu amb motiu de la crisi de la Covid-19. 

  El nou curs que es realitzarà és de manipulació d'aliments, tindrà una durada de tres hores i es portarà a terme dimecres 29 de juliol. El preu general és de 30 €, però el curs està subvencionat per a les persones apuntades en el Servei Local d'Ocupació...

 • Organisme de Gestió Tributària

  22 de juliol de 2020

  L'Oficina de Gestió Tributària atendrà amb cita prèvia a l'OAC de l'Ajuntament a partir de dilluns 27 de juliol

  A partir de dilluns 27 de juliol, els dilluns, dimecres i divendres l'Oficina de Recaptació del carrer de Vic farà atenció presencial amb cita prèvia, als baixos de l'Ajuntament.
   
  Per ser atès cal haver demant prèviament dia i hora, en cas contrari, no es podrà ser atès. Cal recordar les mesures de seguretat de distància, mans i mascaretes i adreçar-se a l'Ajuntament a l'hora prevista per estalviar-se temps d'espera i aglomeracions.

 • Fotografia grupal amb les guanyadores del concurs

  22 de juliol de 2020

  Es lliuren els premis Escriu-Mó de relats a la Torreta

  Divendres 17 de juliol es va fer el lliurament dels primers premis de relats de Montmeló. L'entrega d'obsequis i records va tenir lloc als jardins de la Torreta.
   
  Una trentena de persones es van donar cita en el lliurament de premis Escriu-Mó. Aquesta ha estat la primera edició d'aquests premis literaris de relats curts que l'Ajuntament, l'Oficina de Català i Òmnium han organitzat de manera conjunta.

 • Logos dels partits polítics

  21 de juliol de 2020

  Articles d'opinió dels grups polítics - Crònica 35 de juliol 2020

  PSC - No abaixem la guàrdia!
   
  Governar és prendre decisions. Aquestes decisions poden ser imperatives, es a dir dictant normes d’obligat compliment, i també poden ser recomanacions.
   
  En una societat democràtica les normes, en qualsevol de les seves accepcions, poden ser discutides i fins i tot derogades , encara que mentre siguin vigents s’han de complir.

 • Anna Ballbona

  21 de juliol de 2020

  Anna Ballbona Torna a Montmeló

  L'escriptora montmelonina Anna Ballbona va presentar aquest divendres 17 de juliol el seu últim llibre "No soc aquí" amb el que va guanyar el Premi Anagrama de novel·la el passat gener.

 • Formula 1

  21 de juliol de 2020

  L'Estat declara el Gran premi de Barcelona-Catalunya de Fórmula 1 com a esdeveniment d'interés públic

  El Gran Premi de Fórmula 1 que acollirà el Circuit de Montmeló a l’agost serà, per primer cop, un esdeveniment d’interès nacional.
   
  Gràcies a aquesta mesura les empreses que col·laboren en la seva organització tindran beneficis fiscals. A més, aquesta situació també permetria a l’Estat implicar-se econòmicament en el finançament de la prova. Es tracta d’una mesura que demanaven fa temps des de l’Ajuntament de Montmeló.

 • Remodelació de la plaça de la Constitució

  21 de juliol de 2020

  Finalitzen les obres a la plaça de la Cucurny

  La remodelació de la plaça de la Constitució ha estat objecte d'un procés participatiu en el qual la ciutadania ha participat en l'elecció dels usos del parc i de les instal·lacions.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA