Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

01:43  |  16/11/2019

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • No em canviïs de llengua

  6 de novembre de 2019

  NO EM CANVIÏS DE LLENGUA

  Montmeló estrena la 30a edició del Voluntariat Lingúístic amb una vintena de parelles, la meitat de les quals fa temps que participa en aquest programa organitzat des de la Generalitat de Catalunya per tal de facilitar l'ús de la llengua a aquelles persones que volen parlar català.

 • MotoGP 2017 al Cricuit Barcelona-Catalunya

  6 de novembre de 2019

  A LA VENDA LES ENTRADES DEL GRAN PREMI MONSTER ENERGY DE CATALUNYA DE MOTO GP AMB UN 20% DE DESCOMPTE

  Els tiquets es podran adquirir a partir de demà i la promoció s’aplicarà durant 48 hores als abonaments de tres dies.
   
  Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- El Circuit de Barcelona-Catalunya posarà a la venda les entrades del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™ 2020 aquest dimecres 6 de novembre amb un 20% de descompte. La promoció és vàlida durant 48 hores (del 6/11 a les 10:00h fins al 8/11 a les 10:00h) i s'aplica als abonaments de tres dies.

 • Consorci Besòs Tordera

  6 de novembre de 2019

  CONVOCAT EL V PREMI DE TREBALLS ACADÈMICS CONSORCI BESÒS TORDERA

  Els estudiants podran presentar els seus treballs dedicats a l’aigua i/o als espais fluvials fins al 29 de maig de 2020

  Un curs més, el Consorci posa en marxa el V Premi de Treballs Acadèmics Consorci Besòs Tordera, que té per objectiu promoure i reconèixer la feina dels estudiants de Batxillerat i de Cicles Formatius que han dedicat els seus treballs de recerca o de curs a l'aigua o als entorns fluvials.

 • Taller amb poemes visuals de Joan Brossa

  5 de novembre de 2019

  TALLER DE JOAN BROSSA A LA CASTANYADA

  La Castanyada se celebra a Montmeló amb música, festa, activitats i tallers enmig de les parades de castanyes. L'Oficina de Català participa en un dels tallers adreçats al poble per elaborar 5 poemes gegants de Joan Brossa a fi de distribuir-los més endavant en 5 equipaments del poble.

 • La marató de TV3

  4 de novembre de 2019

  COMENCEN LES ACTIVITATS INFORMATIVES SOBRE LES MALALTIES MINORITÀRIES

  La campanya solidària de la Marató de TV3 d'enguany versarà al voltant de les malalties minoritàries. Un dels objectius de la Fundació de la Marató és que el màxim nombre de públic sàpiguen que són les malalties minoritàries abans que arribi la gran jornada solidària del 15 de desembre.

 • Circuit de tapes a Montmeló

  3 de novembre de 2019

  CAP DE SETMANA DE TAPES A MONTMELÓ. TERCERA EDICIÓ DEL RUTAPA'T

  El circuit de tapes d'hivern organitzat per la UBCM, convida a la ciutadania, per tercer any conscutiu, a tastar tapes en nou establiments de Montmeló dedicats a la restauració.

 • Pere Rafart

  2 de novembre de 2019

  EL MAG PERE RAFART PORTA EL SEU ESPECTACLE "PERESONAL" A LA POLIVALENT

  Que un dels mags amb més projecció actualment en el panorama mundial, arribi a Montmeló, dins la programació estable infantil de La Xarxa, és tot un honor i un luxe.

 • Grip? No! Vacuna`t

  1 de novembre de 2019

  INICIADA LA CAMPANYA DE VACUNACIÓ CONTRA LA GRIP

  L’objectiu d’aquest any és millorar la cobertura de vacunació en majors de 60 anys, persones amb problemes crònics i condicions de risc, professionals sanitaris i embarassades
   
  El Departament de Salut ha donat per iniciada la campanya de vacunació contra la grip d’aquest any 2019/20. Les dosis estaran disponibles a tots els Centres d’Atenció Primària i centres vacunals amb l’objectiu de prevenir la grip i evitar les complicacions i la mortalitat associada a aquesta malaltia....

 • Ple ordinari del 29 d'octubre de 2019

  31 d'octubre de 2019

  RESOLUCIONS DEL PLE ORDINARI DEL 29 D'OCTUBRE DE 2019

  1.- APROVACIÓ DELS ESBORRANYS DE LES ACTES SEGÜENTS: No es vota SESIÓ ORDINÀRIA 24 DE SETEMBRE DE 2019 SESSIÓ EXTRAORDINARIA 16 D'OCTUBRE DE 2019 (2 ACTES) SESSIÓ EXTRAORDINARIA 22 D'OCTUBRE DE 2019  
  ÀREA DE GOVERN I ECONOMIA
   
  2.- APROVACIÓ EXPEDIENT DE MODIFICACIÓ ORDENANCES FISCALS 2020. Aprovat per 11 vots a favor (PSC, Canviem Montmeló i ERC) i 2 abstencions (FEM Montmeló) 3.- MODIFICACIÓ DEL PRESUPOST 3/2019. Aprovat per 6 vots a favor (PSC) i 7 abstencions (Canviem...

 • La Torreta Sala Polivalent

  30 d'octubre de 2019

  QUATRE NOUS ESPECTACLES A LA SALA POLIVALENT DURANT EL MES DE NOVEMBRE

  La Sala Polivalent de Montmeló programa quatre nous espectacles per aquest mes de novembre. Tres espectacles de teatre musical i un espectacle de màgia. Consulta les dades i la compra d’entrades aquí.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA