Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

18:49  |  31/07/2021

Data i hora oficial

El temps

Actualitat - Notícies

 • Campanya de prevenció d’incendis forestals

  20 de juliol de 2021

  Campanya de prevenció d’incendis forestals 2021. Recomanacions per a la població

  Sou a Catalunya, un país de clima mediterrani amb molta massa forestal. A l'estiu, la sequera eleva sovint el risc d'incendi forestal, però cal tenir en compte que aquest risc també es pot produir en períodes de sequera durant l'hivern.

 • Marc Terns del Club Petanca Montmeló

  19 de juliol de 2021

  Punt i final a la temporada esportiva amb més èxits esportius locals

  Si en el Crònica anterior ens vam fer ressò dels èxits de la temporada dels clubs de Futbol i karate locals, ara és el torn de la petanca i del futbol sala. Aquests són els èxits de la temporada 2020-2021 que ens han fet arribar les entitats esportives locals.

 • Ombra a la zona de jocs infantils de la llosa

  19 de juliol de 2021

  Ombra a la zona de jocs infantils de la llosa

  L'espai de jocs infantils situat davant l'Estació Jove, és ara una zona d'ombra, gràcies a la instal·lació d'una estructura.
   
  L'espai de jocs infantils de la llosa de soterrament situat a l'alçada de l'antiga estació ha millorat ostensiblement, després de la col·locació d'una membrana tèxtil que reserva del sol i protegeix dels raigs UV.

 • Persones premiades en el 8è Circuit de Tapes

  18 de juliol de 2021

  Gran participació de públic durant la 9a edició del Circuit de Tapes

  De l'1 al 4 de juliol, va tenir lloc a Montmeló la novena edició del Circuit de Tapes. Més de 400 persones van tastar les tapes dels establiments participants i van triar la tapa "Jalapeño" del restaurant El Tapeo.

 • Sorteig Tu Tries

  17 de juliol de 2021

  Ja tenim els guanyadors de la campanya Tu Tries, Montmeló hi guanya!

  Aquesta campanya municipal de promoció del comerç local, que va estar en funcionament gairebé tot el mes de juny, va plantejar 141 opcions de productes i serveis, oferts per 49 establiments i parades del mercat del municipi.
   
  Cada persona podia votar, només un cop, les tres opcions que considerés millors, una de cada establiment, i el darrer dia va ser diumenge de Festa Major. La votació es va plantejar tant de forma virtual com mitjançant urnes i paperetes als establiments adherits.
   
  Un...

 • Subvencions per a habitatges buits

  16 de juliol de 2021

  S’obre el termini per sol·licitar subvencions per a habitatges buits que es posin a lloguer a la Borsa Comarcal

  Avui s’ha obert el termini per presentar la sol·licitud per accedir a subvencions per a habitatges desocupats que es posin a lloguer a través de la Borsa Comarcal. El termini acaba el 16 de setembre.

 • Terrasses bars juliol 2021

  16 de juliol de 2021

  L'Ajuntament recorda als bars i restaurants que cal complir i fer complir la normativa Covid a les terrasses

  La incidència de la pandèmia a Montmeló ha augmentat de manera preocupant durant les últimes dues setmanes, i a data d’avui es situa en els 1.558 casos per cada 100.000 habitants, quan fa només unes setmanes estàvem en aproximadament 100 casos per cada 100.000 habitants.

 • Informació Covid-19

  15 de juliol de 2021

  Informació sobre la Covid-19

  15/07/2021
   
  A partir d'avui, reunions de fins a 10 persones i obertura de les activitats fins a les 00.30h A partir d'avui, reunions de fins a 10 persones i obertura de les activitats fins a les 00.30h A partir d'avui, reunions de fins a 10 persones i obertura de les activitats fins a les 00.30h A partir d'avui, reunions de fins a 10 persones i obertura de les activitats fins a les 00.30h. Aquestes són les restriccions a tot Catalunya, a l'espera de l'aval del TSJC del toc de queda nocturn...

 • Pressupostos participatius 2021 - Votació de propostes finals

  12 de juliol de 2021

  Comença el termini per votar entre les 5 propostes finalistes dels pressupostos participatius 2021

  A partir del proper 12 de juliol, ja es poden votar les propostes dels pressupostos 2021. La ciutadania pot seleccionar els projectes que cregui més adequats fins arribar a la quantitat de 100.000 €. Els cinc projectes corresponen a les propostes  que van recollir més suports de la ciutadania, i posteriorment adequats pels equips de valoració tècnica de les àrees implicades de l'Ajuntament.

 • Cicle d’espectacles d’estiu a La Torreta, per a tots els públics

  10 de juliol de 2021

  Cada divendres de juliol, un espectacle a La Torreta de Montmeló

  L'Estació Jove de Montmeló et convida al teatre amb un cicle d'espectacles d'estiu a La Torreta, per a tots els públics.

  El passat divendres 2 de juliol va tenir lloc a La Sala Polivalent l'espectacle de circ i teatre gestual Fàmula. Aquest va ser el primer de cinc espectacles programats pels divendres a les 20 hores a La Torreta.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA