Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

09:11  |  25/05/2020

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • Obrim finestres: Dia Internacional dels Museus 2020

  18 de maig de 2020

  18 DE MAIG, DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS, 'OBRIM FINESTRES'

  El Museu Municipal de Montmeló participar enguany de forma online en el Dia Internacional dels Museus. El Museu no pot obrir les seves portes degut a l'estat d'alarma que estem patint pel COVID-19, però deixarà les finestres obertes de forma virtual, per tal que tota aquella persona que vulgui donar un cop d'ull hi tingui accés.

 • 40 aniversari de la Colla Gegantera de Montmeló

  13 de maig de 2020

  ELS GEGANTS DE MONTMELÓ POSPOSEN ELS ACTES DEL SEU 40è ANIVERSARI

  Celebrar els 40 anys d’una entitat no ho pot dir tothom. És el cas de la colla gegantera de Montmeló, que durant aquest 2020 havia de commemorar aquesta xifra rodona. La crisi sanitària, però, ha fet que hagin de pensar en un nou calendari.

 • CAP Montmeló

  13 de maig de 2020

  EL CAP MONTMELÓ REOBRE EL SERVEI D'ATENCIÓ PEDIÀTRICA AMB CITA PRÈVIA

  Entre les accions a portar a terme en aquesta fase 0 de desconfinament i desescalada, el Centre d'Atenció Primària de Montmeló torna a realitzar consultes pediàtriques i vacunacions obligatòries, sempre amb cita prèvia.

 • Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental

  13 de maig de 2020

  TELEGRAM, NOU CANAL DE COMUNICACIÓ DE L’ATENEU COOPERATIU DEL VALLÈS ORIENTAL

  L’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental ha ampliat els seus canals de comunicació creant un nou espai a Telegram. Des de ja fa unes setmanes, el canal de difusió de Telegram de l’Ateneu vallesà comparteix formacions, activitats, notícies i esdeveniments que organitzen.
   
  Es tracta d’un canal unidireccional per rebre al mòbil o a la tauleta les darreres novetats de l’Ateneu i poder estar-ne al dia de l’activitat que realitza.

 • Dia Internacional de la Infermeria

  12 de maig de 2020

  LA METROPOLITANA NORD CELEBRA EL DIA INTERNACIONAL DE LA INFERMERIA, AMB UN VÍDEO PER RECONÈIXER LA TASCA D'AQUEST COL·LECTIU

  Es pretén apropar el dia a dia de les infermeres i posar en valor el seu paper dins l’assistència sanitària que es fa a la població. A la Metropolitana Nord hi ha unes 1.350 professionals infermeres d’atenció primària: 550 al Barcelonès Nord i Maresme, unes 400 al Vallès Oriental i una mica menys de 400 al Vallès Occidental.

 • Xarxa de biblioteques

  12 de maig de 2020

  LA XARXA DE BIBLIOTEQUES MUNICIPALS CONTINUA PROGRAMANT XERRADES I CONFERÈNCIES VIRTUALS

  La Xarxa de Biblioteques Municipals programa diverses activitats virtuals per recordar els fets més destacats de la dècada dels anys vint del segle passat en contraposició a la dècada que iniciem enguany. Les trobaràs al canal Youtube de la Xarxa de Biblioteques Municipals. 
   
  La periodista Trinitat Gilbert va inaugurar el passat 30 d’abril el cicle "1920/2020 al mirall" amb la conferència virtual “Els anys vint a la taula: vint plats catalans nascuts ara fa cent anys”. Durant la...

 • #ConfinamentSolidari

  12 de maig de 2020

  EL CLUB ESCACS MONTMELÓ ORGANITZA UN TORNEIG SOLIDARI EN LÍNIA

  Ja fa prop de dos mesos que el Club Escacs Montmeló va iniciar una iniciativa per combatre el coronavirus amb els escacs. La van anomenar el Confinament per equips, un torneig que cada diumenge al matí ha agrupat a prop d'un centenar d'equips i més d'un miler de participants d'arreu de Catalunya i alguns de més lluny. 

  Setmana rere setmana, hem pogut gaudir tots plegats d'aquesta afició compartida: els escacs. Amb l'inici del desconfinament, l'organització creu que la missió ha estat...

 • Restriccions d'activitats Fase 0

  11 de maig de 2020

  PREGUNTES SOBRE LES RESTRICCIONS D’ACTIVITATS PER LA COVID-19 A CATALUNYA FASE 0

  Versió 11/05/2020 19 h
   
  Sobre mobilitat general
   
  1. Quins canvis hi ha en el confinament?
  Continua vigent l’estat d’alarma i, per tant, la restricció de la mobilitat a l’exterior, que està limitada a activitats molt concretes, tal com es descriu a les preguntes posteriors.
  Des del 26 d’abril, s’ha autoritzat a passejar els menors d’edat fins a 13 anys acompanyats d’una persona adulta, amb determinades limitacions.

 • Conecta't al català

  11 de maig de 2020

  NOUS CURSOS DE CATALÀ EN LÍNIA. INSCRIU-TE DEL 13 AL 18 DE MAIG

  El Consorci per a la Normalització Lingüística obre un període d'inscripcions als cursos de català per a adults en línia davant l'èxit que van tenir els que es proposaren al març  i a l'abril i que s'ompliren en 3 dies. Les inscripcions únicament són del 13 al 18 de maig i els alumnes s'han d'apuntar directament a la plataforma del Parla.cat on han d'emplenar un formulari i si no han fet cursos anteriorment amb el CNL se'ls proposa fer una prova de nivell per saber quin és el curs que...

 • Visor de l'Institut Cartogràfic

  11 de maig de 2020

  NOU VISOR AMB LES DADES DE POBLACIÓ DE CATALUNYA PER MUNICIPIS I ÀREES SANITÀRIES PER AJUDAR AL DESCONFINAMENT

  L'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya habilita aquest visor, que distingeix entre els municipis amb més i amb menys de 5.000 habitants
   
  L’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) ha habilitat un visor de la població de Catalunya per municipis, distingint entre els de més de 5.000 habitants i els de menys, i per àrees sanitàries. És una eina interactiva que vol ajudar a planificar i gestionar les diverses fases del desconfinament després de la pandèmia de la COVID-19,...

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA