Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

00:54  |  12/12/2019

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • Sensibilització musical per a infants de 3 anys

  8 de novembre de 2016

  NOU GRUP DE SENSIBILITZACIÓ MUSICAL PER A 3 ANYS A L'ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA

  Mitjançant una didàctica adequada a l'edat, basada en la vivència i l'experiència directa, el professorat de l'Escola Municipal de Música de Montmeló (EMM), vol facilitar l'expressió musical natural dels nens i nenes de P3, despertant l'interès per la música i les possibilitats del món sonor.

 • Centre de Formació i Recurso G2M

  8 de setembre de 2016

  MATRÍCULA OBERTA AL CENTRE DE FORMACIÓ D'ADULTS FINS AL 14 DE SETEMBRE

  Durant el mes de setembre s'està realitzant la matrícula del nou curs 2016-2017 a l Centre de Formació d'Adults de la G2M, que ja va obrir el període de matrícula al juny, ha reobert del 5 al 14 de setembre la matriculació de les últimes places.

 • 15 de desembre de 2015

  El Concert de l'Escola de Música obre el cicle de concerts nadalencs d'enguany

  Sota el títol de "Dotze del Dotze, tocant a Nadal", l'Escola Municipal de Música de Montmeló va oferir, el dissabte dia 12,  el primer concert de Nadal d'aquest any a Montmeló. Professors i alumnes van passar per l'escenari de la Polivalent. El diumenge, 13 de desembre, va ser el torn de la Gala nadalenca dels alumnes de l'Escola de Dansa Fuensanta. Ambdues actuacions van tenir un caràcter solidari, ja que es va fer una recaptació voluntària per a la Marató de TV 3.

 • L'Escola Municipal de Música celebra Santa Cecília

  23 de novembre de 2015

  L'Escola Municipal de Música celebra Santa Cecília

  Un any més, l'Escola Municipal de Música de Montmeló (EMM), va celebrar de dia de Santa Cecília, la patrona dels músics, amb una cercavila, per fer partícips a la ciutadania.

  La cercavila va sortir de la mateixa escola, a la plaça de la Quintana, per continuar per carrer Diputació i la zona de vianants del carrer Vic.

 • L'Escola municipal de Música celebra Santa Cecília

  18 de novembre de 2015

  L''Escola Municipal de Música celebrarà Santa Cecília amb una gran cercavila

  Els carrers de Montmeló s'ompliran de música durant el matí del proper dissabte 21 de novembre, per celebrar el dia de Santa Cecília (22 de novembre), patrona dels músics. Alumnat i professorat de l'Escola municipal de Música de Montmeló sortiran al al carrer a ritme de música, per fer les delícies dels espectadors que segueixin la cercavila.

 • Acte de benvinguda al col·lectiu de professors de Montmeló

  9 de setembre de 2015

  L'Ajuntament dóna la benvinguda al professorat que treballarà a Montmeló aquest proper curs

  La inspectora Rosa Borras, l'Alcalde Antoni Guil, i la regidora d'Educació M. Jesús Prieto, han donat la benvinguda, un any més, a tots els i els mestres, professors i professors que aquest curs 2015-2016 treballaran als centres educatius de nostres municipi. L'acte inaugural ha tingut lloc aquest dimecres 9 de setembre a les 12 hores a la Sala de la Concòrdia de l'Ajuntament de Montmeló. A la presentació han assistit aproximadament una setantena de professionals de l'educació.

 • Escola Municipal de Música de Montmeló

  11 de juliol de 2015

  Butlletí núm. 3 de l'Escola Municipal de Música de Montmeló

  Hem acabat el curs 2014/15 i us adjuntem en aquest butlletí un petit resum dels molts records que ens ha deixat a la nostra escola. Són moments musicals de tots i cadascú de nosaltres amb els que hem après i hem gaudit no només en el sentit musical estricte sinó sobretot en la seva vessant més artística i humana.

 • Concert de final de curs de l'EMM

  1 de juny de 2015

  Intens mes de juny per l'Escola de Música

  El final de curs 2014-2015 de l'Escola de Música promet ser intens i ple d'emocions. Un total de 6 jornades amb diferents esdeveniments confecciona aquest comiat de curs de l'Escola de Música.
   
  Aquest proper dissabte es realitzarà l'acte oficial de final de curs a la Sala Polivalent, a partir de les 19 hores, amb un concert que tindrà com a punt d'interès la música dels països mediterranis.

 • Escola Municipal de Música de Montmeló

  23 de maig de 2015

  Butlletí n.2 de l'Escola de Música de Montmeló

  Arriba el segon butlletí de l’Escola en plena recta final del curs escolar. Així doncs, a la vegada que es recollen els darrers esdeveniments destacats, fa un avanç de les activitats que es duran a terme per celebrar la cloenda del curs 2014/15.

 • Escola Municipal de Música de Montmeló

  21 de febrer de 2015

  l'Escola Municipal de Música de Montmeló entra a internet mitjançant un butlletí digital i un perfil de Facebook

  Professors i alumnes de l'Escola Municipal de Música de Montmeló (EMM) ha llançat durant aquest mes de febrer el primer butlletí digital informatiu. Amb aquest pas, l'EMM vol donar a conèixer totes les activitats del centre i informar sobre els nous cursos i les futures accions que emprendran.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA