Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

12:27  |  31/03/2020

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • Formula Student Spain 2014

  1 de setembre de 2014

  1.300 alumnes d’enginyeria de tot el món competeixen al Formula Student Spain 2014 al Circuit

  Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- Al voltant de 1.300 estudiants d’enginyeria de tot el món s'ha reunit del 27 al 31 d’agost al Circuit de Barcelona-Catalunya per participar al Formula Student Spain 2014, campionat que se celebra per cinquè any consecutiu al traçat català. Els 51 equips inscrits (17 més que l’edició anterior) procedeixen d’Alemanya (24), Espanya (2 catalans i 10 de la resta de l’Estat), Itàlia (3), Bèlgica (2), Regne Unit (2), Suïssa, Polònia, Romania,...

 • Estudi d'impacte econòmic del turisme a la comarca del Vallès Oriental

  23 d'agost de 2014

  Estudi d'impacte econòmic del turisme a la comarca del Vallès Oriental

  El passat dia 24 de juliol es va presentar l'estudi d'impacte econòmic del turisme a la comarca del Vallès Oriental. La presentació es va dur a terme al Centre Cultural de Cardedeu, a l'avinguda Rei en Jaume, 118, amb l'assistència d'unes quaranta persones. L’estudi d’impacte econòmic del turisme a la comarca del Vallès Oriental s’emmarca dins d’una sèrie d’estudis sobre el pes del turisme a l’economia de les diverses comarques de la província de Barcelona.

 • Comissió Executiva de l’Associació Àmbit B30

  26 de juliol de 2014

  La Universitat Autònoma de Barcelona acull la reunió de la Comissió Executiva de l’Associació Àmbit B30

  La trobada, encapçalada per Josep Monràs, President de l'Associació i alcalde de Mollet, a més de fer un repàs sobre la situació dels diferents projectes que l’associació està impulsant, ha servit també per treballar les propostes dels temes que es portaran a la sessió del Consell General de l'Associació que se celebrarà el proper mes de setembre i en les que la Comissió Executiva (CE) ja hi està treballant.
  Així, en el transcurs de la jornada, s’ha fet un repàs detallat a l'estat...

 • Alumnes per especialitat formativa

  23 de juliol de 2014

  Més formació per lluitar contra l'atur

  Un total de 256 alumnes han participat en el darrer curs , entre setembre de 2013 i juny de 2014, a les diferents accions formatives impulsades des del departament de Promoció Econòmica amb l'objectiu prioritari de dotar de més eines a totes aquelles persones que estan en situació d'atur, que porten a terme una recerca activa de feina i que veuen en la formació una de les claus per al seu èxit.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA