Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

05:05  |  22/11/2019

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • Evolució de l'atura a Montmeló durant el mes de setembre de 2014

  11 d'octubre de 2014

  Evolució de l'atur a Montmeló durant el mes de setembre de 2014

  El mes de setembre ha seguit la tònica dels mesos de juliol i agost, tal com ja va succeir l'any 2013, i ha enregistrat un creixement de la taxa d'atur a Montmeló. Aquesta taxa també ha experimentat un creixement a nivell comarcal i nacional. La fi del període de contractació estival juga un paper important en aquest increment.

 • 5 d'octubre de 2014

  La II Trobada de Clàssics i Mítics i la 22 Firastocks, s'ajornen a causa de la pluja

  La pluja que ha caigut durant tot el matí ha fet que els organitzadors de la ll Trobada de Clàssics de Montmeló prenguessin la decisió d'ajornar aquesta concentració. Albert Fité, representant del Classic Club Montmeló, comunicava aquesta decisió, donat l'estat de l'espai on s'havia de realitzar la concentració i per l'absència d'un gran nombre de participants que no s'han pogut desplaçar fins a Montmeló. L'activitat no se suspèn i els organitzadors estan buscant nova data per a la...

 • 62 propostes per a una B30 més competitiva

  26 de setembre de 2014

  62 propostes per a una B30 més competitiva

  Aquest migdia, el Consell General de l’Associació Àmbit B30, reunit a l’Ajuntament de Mollet del Vallès, ha aprovat un estudi que recull les 62 actuacions, 30 sobre el transport públic i 32 a la xarxa viària, que consideren prioritàries en matèria de mobilitat i infraestructures per afavorir el creixement i el desenvolupament econòmic del territori.

 • Gràfica de la taxa d'atur dels últims mesos a Montmeló

  21 de setembre de 2014

  Tot i el repunt dels dos darrers mesos, la taxa d’atur interanual a Montmeló es redueix un 17,32%

  El mes d’agost ha suposat un canvi en la tendència a la baixa de les xifres d’atur tant a Catalunya com a la nostra comarca. En el conjunt de Catalunya l’increment de l’atur ha estat de 3.330 persones, mentre que al Vallès Oriental aquest increment ha arribat a les 329 persones, un 0,98% més que el passat juliol. Així la taxa d’atur comarcal es situa en el 15,83%, gairebé un 9% menys que al mes d’agost de 2013, data en que es registraven 3.330 persones desocupades més que enguany.
  Pel...

 • Gincana 1714

  17 de setembre de 2014

  Participa en la Gimcana 1714 i entraràs al sorteig de 200 € en vals de compra

  Des del 10 de setembre, 14 establiments de la UBCM tenen en els seus aparadors els cartells de la Gimcana 1714, una activitat que s'emmarca dins de la celebració del Tricentenari. Si no l'has feta, encara ets a temps de participar-hi. Només cal que vagis als establiments, demanis la graella, amb les instruccions i el plànol, i l'emplenis amb les respostes correctes. I no pateixis, si no saps la resposta, pots entrar i preguntar-ho al comerciant. Un cop emplenada la graella, recorda de posar-hi...

 • Àmbit B30

  16 de setembre de 2014

  L'Associació Àmbit B30 col∙labora i dóna suport al Pla de Doctorats Industrials

  Es tracta d'una estratègia del Govern de la Generalitat de Catalunya, en col∙laboració amb les universitats públiques i privades, que té per objectius contribuir a la competitivitat i la internacionalització del teixit industrial català, retenir talent i situar els estudiants de doctorat en condicions de desenvolupar projectes d'R+D+I en una empresa.

 • Cursos formatiu per a l'ocupació

  14 de setembre de 2014

  Cursos formatius per a l'ocupació

  El Servei de formació del Departament de Promoció Econòmica és l’encarregat de tramitar, gestionar i impartir cursos de formació amb la finalitat de millorar la qualificació professional i l’ocupabilitat dels veïns de Montmeló, ja estiguin en situació de desocupació, busquin millorar la seva feina actual o adquirir nous registres de coneixement.

 • Formula Student Spain 2014

  1 de setembre de 2014

  1.300 alumnes d’enginyeria de tot el món competeixen al Formula Student Spain 2014 al Circuit

  Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- Al voltant de 1.300 estudiants d’enginyeria de tot el món s'ha reunit del 27 al 31 d’agost al Circuit de Barcelona-Catalunya per participar al Formula Student Spain 2014, campionat que se celebra per cinquè any consecutiu al traçat català. Els 51 equips inscrits (17 més que l’edició anterior) procedeixen d’Alemanya (24), Espanya (2 catalans i 10 de la resta de l’Estat), Itàlia (3), Bèlgica (2), Regne Unit (2), Suïssa, Polònia, Romania,...

 • Estudi d'impacte econòmic del turisme a la comarca del Vallès Oriental

  23 d'agost de 2014

  Estudi d'impacte econòmic del turisme a la comarca del Vallès Oriental

  El passat dia 24 de juliol es va presentar l'estudi d'impacte econòmic del turisme a la comarca del Vallès Oriental. La presentació es va dur a terme al Centre Cultural de Cardedeu, a l'avinguda Rei en Jaume, 118, amb l'assistència d'unes quaranta persones. L’estudi d’impacte econòmic del turisme a la comarca del Vallès Oriental s’emmarca dins d’una sèrie d’estudis sobre el pes del turisme a l’economia de les diverses comarques de la província de Barcelona.

 • Comissió Executiva de l’Associació Àmbit B30

  26 de juliol de 2014

  La Universitat Autònoma de Barcelona acull la reunió de la Comissió Executiva de l’Associació Àmbit B30

  La trobada, encapçalada per Josep Monràs, President de l'Associació i alcalde de Mollet, a més de fer un repàs sobre la situació dels diferents projectes que l’associació està impulsant, ha servit també per treballar les propostes dels temes que es portaran a la sessió del Consell General de l'Associació que se celebrarà el proper mes de setembre i en les que la Comissió Executiva (CE) ja hi està treballant.
  Així, en el transcurs de la jornada, s’ha fet un repàs detallat a l'estat...

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA