Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

20:38  |  09/12/2019

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • 25 de novembre de 2014

  La "Disco Jove" de la Sala Polivalent començarà a funcionar el 6 de desembre

  La Disco Jove que tenia prevista realitzar la seva primera sessió aquest dissabte 29 de novembre, canvia de data. Es realitzarà el primer dissabte de desembre, dia 6. L'entitat Mexcla't de Montmeló, organitzadors de la Disco Jove, obrirà un nou espai de trobada a la Sala Polivalent per als adolescents de la localitat i de la comarca.

 • Los 80 Principales

  20 de novembre de 2014

  Anul·lat l'espectacle "Els millors èxits dels 80"

  Per motius interns, la productora de l'organització del la festa "Els millors Èxits dels 80", ha decidit anul·lar l'espectacle que havia de realitzar-se aquest proper dissabte 22 novembre 2014. Està previst realitzar-lo en pròximes dates que l'Ajuntament anunciarà amb antelació. Totes les persones que hagin realitzat compra anticipada de l'espectacle rebran deguda informació per part de l'organització.
   
  + info: www.los80principales.com

 • La Torreta Sala Polivalent

  10 de novembre de 2014

  Anul·lat l'espectacle "Tot Bé, gràcies"

  L'espectacle "Tot Bé, gràcies" ha estat anul·lat de la programació estable de la Sala polivalent, per causes alienes a l'organització. Aquest espectacle estba programat per aquest proper diumenge 16 de novembre de 2014. L'Ajuntament s'està posant en contacte amb les persones que tenen reserva de les entrades.

 • Espectacle teatral De paso

  4 de novembre de 2014

  Tornen els espectacles a la Polivalent. De paso i La iaia obren la nova programació

  La Sala Polivalent torna a obrir el teló de la programació d'espectacles de la temporada 2014.2015. De paso, una excel·lent obra que explicava el cicle de la vida a través dels clowns de la companyia La Industrial teatrera, va obrir la temporada el 18 d'octubre. Sis dies després. arribava a la Polivalent, Montserrat Carulla amb la peça teatral La iaia. Amb la platea plena, la Carulla va demostrar els seus dots artístics amb aquesta comèdia familiar i propera que serveix com a comiat d'una...

 • Els Pastorets de Montmeló

  5 d'octubre de 2014

  Els organitzadors de "Els Pastorets de Montmeló" busquen actors i actrius per participar en la tradicional obra nadalenca

  Aquestes properes festes nadalenques es tornarà a representar a la Sala Polivalent, per segon any consecutiu, l'obra teatral '"Els Pastorets de Montmeló", adaptació de la coneguda obra ctalana que comptarà amb la col·laboració d'entitats locals i de persones en particular que vulguin participar.

 • La Torreta Sala Polivalent

  3 d'octubre de 2014

  Torna la programació estable de la Sala Polivalent

  La Sala Polivalent comença la seva tercera temporada de programació estable el proper 18 d'octubre. La companyia Industrial Teatrera obrirà el cicle d'activitats amb "De paso". Aquesta obra es va haver de postergar la temporada passada i en aquesta ocasió serà l'encarregada d'obrir temporada. Magnífic espectacle molt valorat per tota la crítica teatral per la barreja de tècniques circenses en un escenari circular que es muntarà al centre de la sala.
  Sis dies després, arribarà a la Sala...

 • Presentació de “Lo nunca visto: De Montmeló al Cel”

  27 de juliol de 2014

  El Casal de la Gent Gran de Montmeló acomiada el curs com les estrelles de Hollywood

  El dissabte 12 de juliol, els usuaris i usuàries del Casal de la Gent Gran de Montmeló van organitzar un espectacle dels diferents cursos i tallers realitzats durant el curs i un sopar de comiat. Però la cirereta del pastís va ser la presentació en públic del curtmetratge "Lo nunca visto, de Montmeló al Cel" el dissabte 19 de juliol. La Sala Polivalent es va omplir d'espectadors i de glamour, ja que els protagonistes, així com l'equip d'ajudants que van rodar el film, van fer la seva entrada...

 • Concert del 10è aniversari del Cor de Gospel de Montmeló

  25 de juliol de 2014

  El Cor de Gospel de Montmeló torna a sorprendre el públic en el concert del 10è Aniversari

  El passat 5 de juliol de 2014, el Cor de Gospel de l'Escola de Música de Montmeló, va oferir dos concerts a la Sala Polivalent. Es tractava de commemorar el desè aniversari del cor que a més promocionava el seu primer CD.
  La gran qualitat i progressió del cor de gospel, ben demostrada ja en concerts anteriors, es va posar de nou de manifest des de la primera fins a l'última peça de cada un dels concerts. En aquesta ocasió a més, van comptar amb un acompanyament musical de teclat, baix...

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA