Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

06:53  |  18/10/2019

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • Jornades Napoleòniques

  17 d'octubre de 2019

  LA JORNADA NAPOLEÒNICA DE JOCS DE SIMULACIÓ QUEDA ANUL·LADA

  La setena edició de les Jornades Napoleòniques d'aquest dissabte 19 d'octubre, queda anul·lada. Ludus Historiae, entitat organitzadora de l'esdeveniment, ha pres aquesta decisió perquè no es garanteix l'arribada de gran part de les persones participants que s'han de desplaçar d'arreu del territori català.

 • Castanyada 2017: la Nit de les Petites Bruixes

  17 d'octubre de 2019

  LA CASTANYADA ES TRASLLADA A LA LLOSA

  Les activitats del 31 d'octubre es realitzaran a la zona de la llosa de soterrament. Venda de productes, tallers, espectacles i sopar popular, seran les activitats que es realitzaran durant la tarda nit de la Castanyada.

 • Ple Ajuntament de Montmeló

  17 d'octubre de 2019

  AVARIA EN EL SISTEMA INFORMÀTIC

  Per una avaria en el sistema informàtic de l'Ajuntament, no es poden prestar serveis amb normalitat. Les oficines de l'Ajuntament estan obertes per poder atendre a la ciutadania però no es pot registrar la documentació.
   
  Així mateix, l'Oficina Virtual de Tràmits es troba fora de servei. Estem treballant per restablir-ne el funcionament. Disculpeu les molèsties! Si necessiteu resoldre qualsevol dubte, podeu trucar-nos al 93 572 00 00

 • Ple extraordinari 16 d'octubre de 2019

  17 d'octubre de 2019

  RESOLUCIONS DELS PLENS EXTRAORDINARIS DE DIMECRES 16 D'OCTUBRE

  Dimecres 16 d'octubre es van convocar dues sessions extraordinàries de plens a la Sala de la Concòrdia de l'Ajuntament de Montmeló amb les següents resolucions:
   
  PRIMERA SESIÓ EXTRAORDINÀRIA
   
  ÀREA DE GOVERN I ECONOMIA
  1.- RATIFICACIÓ DE LA URGÈNCIA. Aprovada per unanimitat 2.- APROVACIÓ OPERACIÓ AGRUPACIÓ DELS PRÉSTECS DEL FINANÇAMENT DE PAGAMENT A PROVEÏDORS. Aprovada per unanimitat  
  SEGONA SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA
  Un cop coneguda la sentència del Tribunal Suprem...

 • Dinar d’homenatge a la gent gran al pavelló

  16 d'octubre de 2019

  TOT A PUNT PER COMENÇAR LA SETMANA DE LA GENT GRAN

  Com ja és habitual per aquestes dates, la gent gran de Montmeló té diverses cites per gaudir i celebrar activament la maduresa amb motiu de la commemoració de la Setmana de la Gent Gran.

  Des de l'Ajuntament de Montmeló s'han programat tot un seguit d'activitats dedicades a la gent gran de la nostra població que començaran aquest dilluns 21 amb diferents campionats de jocs de taula i finalitzarà diumenge 27 amb el dinar d'homenatge.

 • Ple Ajuntament de Montmeló

  16 d'octubre de 2019

  CONVOCATÒRIA DE PLE EXTRAORDINARI AVUI DIMECRES 16 D'OCTUBRE (SENTÈNCIA DEL TRIBUNAL SUPREM)

  Un cop coneguda la sentència del Tribunal Suprem que condemna als  líders de la societat civil i representants polítics, els grups municipals que composen l'Ajuntament de Montmeló, convoquen una sessió de Ple Extraordinari, a les 20 hores, a la Sala de la Concòrdia de l'Ajuntament de Montmeló amb l'ordre del dia següent:

  GRUPS MUNICIPALS
  1.- RATIFICACIÓ DE LA URGÈNCIA 2.- MOCIÓ EN RELACIÓ A LA SENTÈNCIA DEL TRIBUNAL SUPREM DEL JUDICI DEL PROCÉS

 • JEP 2019 a Mons Observans: espectacle de titelles romanes

  14 d'octubre de 2019

  LES JORNADES EUROPEES DEL PATRIMONI 2019 A MONS OBSERVANS

  Com cada any i encabida en les activitats organitzades per Montmeló en motiu de les Jornades Europees del Patrimoni, el jaciment roma tardo republicà de Can Tacó / Turó d’en Roina va obrir les seves portes de bat a bat a més de vuitanta visitants arribats des de diversos punts de l geografia catalana.

 • Bicicletada familiar 19 d'octubre de 2019

  14 d'octubre de 2019

  LA BICICLETADA POPULAR DE MONTMELÓ ES REALITZARÀ DISSABTE 19 D'OCTUBRE

  Tot sobre bici, la bicicletada popular de la Setmana Europea de la Mobilitat, es realitzarà finalment dissabte 19 d'octubre, si el temps ho permet. Recordem que aquesta activitat ha estat anul·lada dues vegades per avisos de pluges.

 • Fira de 2a mà

  11 d'octubre de 2019

  1a FIRA DE 2A MÀ I DE COL·LECCIONISTA

  L'Ajuntament de Montmeló, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació i Consum, vol impulsar noves accions per potenciar l'activitat al municipi i generar més espais de relació entre la ciutadania.

 • Redescobrint l'església - JEP 2019

  11 d'octubre de 2019

  LES JORNADES EUROPEES DEL PATRIMONI S'HAN INICIAT AMB EL REDESCOBRIMENT DE L'ESGLÉSIA DE MONTMELÓ

  En el marc de les Jornades Europees del Patrimoni s'ha organitzat aquest dijous 10 d'octubre a les 19 hores, unes jornades de portes obertes a l'església de Santa Maria.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA