Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:11  |  24/06/2021

Data i hora oficial

El temps


Concurs "Qui no s'arrisca, no pisca"

 

Què significa qui no arrisca, no pisca? A què ens referim quan diem que el més calent és a l'aigüera? Quan fem salat? O fer el préssec? O pesem figues? La cultura popular és plena de frases fetes i cadascuna d'elles la utilitzem segons les nostres intencions.

 

L'Oficina de Català de Montmeló us anima a participar en un concurs mensual per esbrinar quin és el significat d’una frase feta. De les tres propostes, només una d'elles és correcta. Un cop sapigueu la resposta la podeu enviar a montmelo@cpnl.cat posant l'opció correcta, el vostre nom i telèfon. Entre totes les persones participants es farà un sorteig d'un lot farcit de cultura.

 

Envia  l'opció correcta a: montmelo@cpnl.cat

 

 

Qui no arrisca, no pisca

 

 


  • Edició Crònica 43 del mes d'abril de 2021
  • Les respostes encertades entraran en un sorteig d'un lot farcit de cultura.
  • Fes click aqui per veure la política de privacitat
  • * Camps obligatoris

AVÍS LEGAL

 

L’enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina.

 

L’Ajuntament de Montmeló utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.


Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA