Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:02  |  08/08/2022

Data i hora oficial

El temps


Recollida de dades per a l’estudi de les olors a Montmeló

Després dels darrers episodis de males olors al municipi i per tal de concretar-ne l’origen, us demanem la vostra col·laboració fent-nos saber l’hora, el lloc i el tipus d’olor.

 

Des dels serveis tècnics de l’Ajuntament es tenen controlats dos focus emissors i s’han obert expedients requerint mesures per tal de solucionar aquestes emissions. D’altres orígens es situen fora del terme municipal i cal afinar la procedència per poder exigir a l’administració competent la seva actuació.

 

Un estudi detallat del moment en que es produeix l’episodi d’olor dona més eines als instructors de l’expedient per determinar-ne l’origen.

 

Per facilitar-vos aquesta tramesa de dades, podeu omplir el formulari següent:

 

 

  • Dades personals (necessàries per poder-vos informar sobre l’estudi)
  • Dades de les olors
  • Dades d'observació visual
  • Fes click aqui per veure la política de privacitat
  • * Camps obligatoris

AVÍS LEGAL

 

L’enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina.

 

L’Ajuntament de Montmeló utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.


Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA