Escola Municipal de Música

L’Escola Municipal de Música es va crear el curs 86/87, actualment compta amb un nombre important d’alumnes, nens i nenes, joves i adults, que gaudeixen de l’experiència de fer música amb tots els valors educatius que aquest art comporta.

L’Escola de Música proposa una àmplia oferta pedagògica amb programes educatius adequats a les diferents edats, capacitat i interessos dels alumnes.

Els alumnes poden venir a l’Escola de Música un cop acabada la seva jornada escolar. Per això, el nostre horari lectiu és bàsicament de 17 a 21 hores

Pots ampliar la informació consultant la web de l'escola clicant aquí

 

 

Instruments

L’Escola et proposa una àmplia oferta d’instruments per que puguis triar el que millor s’adapti als teu gust i personalitat:

  • Saxofon, Flauta Travessera, Violoncel, Clarinet, Contrabaix, Piano, Violí, Percussió, Guitarra, Guitarra Elèctrica i Baix Elèctric.

Grups Corals

Els Grups Corals (Coral Infantil, Juvenil i Cor Gospel) t’ofereixen la possibilitat de gaudir de l’experiència de cantar, la manera més natural de fer música. A la vegada, t’iniciaràs en la pràctica musical de conjunt.

Conjunts instrumentals

L’Escola compta amb diverses agrupacions instrumentals com els Combos de Música Moderna, el Grup de Cambra i dues Orquestres de Guitarres.

A més l’Escola programa cada curs diferents activitats complementàries com concerts i audicions d’alumnes, intercanvis, sortides, participacions en festes locals, etc.

Funcionament

L’Escola obre cada any un període de preinscripció. Els alumnes admesos formalitzaran la matrícula i podran accedir així als diferents programes d’ensenyament.

Parc de la Quintana - 08160 Montmeló - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 935 721 663
Adreça electrònica: escola.musica@montmelo.cat
Lloc web: sites.google.com/view/emmmontmelo
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 28.09.2023 | 09:03