Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:08  |  06/02/2023

Data i hora oficial

El temps

Municipi - Marca

 

Marca Montmeló

 

Atenent una demanda del sector, des del departament de Promoció Econòmica, s'ha creat la marca "Montmeló", com a nom turístic per ser aplicat, tant per part d'entitats com, sobretot, de les empreses del poble, com a marca distintiva de qualitat i de promoció del municipi, en productes de marxandatge i campanyes turístiques, lúdiques o comercials.

 

La marca Montmeló, podrà mostrar-se sola o bé acompanyada d'eslògans que la potenciïn (Montmeló, Sempre a prop teu), per donar a conèixer el municipi i els seus valors turístics i comercials.

 

S'ha escollit una tipografia manual i dinàmica de la paraula Montmeló. Quan la marca vagi acompanyada d'alguna frase o eslògan, aquest ha de ser més petit que la marca i en tipografia de pal, tipus arial o helvètica.

 

Per habituar el públic a la presència de la marca, s'ha utilitzat ja en la campanya institucional "362 raons per comprar a Montmeló". La utilització de la marca té una àmplia gamma de possibilitats i variants.

 

Per fer ús de la marca montmeló, podeu descarregar els arxius vectoritzats adjunts:

 

  • Aplicació editorial. Campanya institucional de promoció del comerç local, de l'Ajuntament de Montmeló. Revista Crònica. Montmeló, tot l'any al teu costat!
  • Aplicació editorial. Campanya institucional de promoció del comerç local, de l'Ajuntament de Montmeló. Revista Mirall. Montmeló, tot l'any al teu costat!
  • Aplicació en lona. Proposta de banderola en lona de la campanya "Benvinguts a Montmeló (Móh!) per als dies de gran Premi.
  • Aplicació en etiqueta. Proposta d'etiqueta per a roba texana "Montmeló Slim-Fit"
  • Aplicació en samarreta. Proposta téxtil sobre samarreta de Festa Major

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA