Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:05  |  06/02/2023

Data i hora oficial

El temps

Casa Vila - L'edifici

 

L’ajuntament, que es va construir el 1927, es troba a la plaça de la Vila, número 1, al centre del municipi. Ocupa un espai que antigament s’havia destinat  a les escoles. L’any 1989 es va fer l’ampliació de l’edifici amb la construcció de noves dependències.

 

La Casa de la Vila és la seu de l’administració municipal on s’elaboren i apliquen programes i actuacions per garantir la igualtat d’oportunitats per a tothom i la millora de la qualitat de vida de tots els nostres habitants, en un marc de llibertat, solidaritat i democràcia.

 

L’edifici consta de quatre plantes amb quatre àmbits clarament diferenciats. A la planta baixa, trobem l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) on es reben i tramiten les peticions de la ciutadania amb l’Ajuntament, per simplificar  la gestió dels tràmits municipals i facilitar  la relació de la ciutadania amb l’organisme municipal.

 

A la mateixa planta baixa, però amb l'accés pel carrer Timbaler del Bruc, es troba la Sala de la Concòrdia, un dels espais institucionals, ja que funciona/actua com a Sala de Plens i com a espai per a la celebració de diferents actes públics. Porta aquest nom en reconeixement a totes les víctimes que van patir l’aixecament contra la II Segona República i va ser inaugurada  el 2004.

 

L’espai administratiu es distribueix en quatre plantes que alberguen els diferents departaments tècnics i administratius municipals.

 

A la segona planta, es troba l’espai institucional on hi ha l’alcaldia, els despatxos dels regidors i dels grups municipals i l’antiga Sala de Plens que actualment es destina a despatxos polítics.

 

 

  • casa vila 1
  • casa vila 2

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA