Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

01:40  |  19/01/2020

Data i hora oficial

El temps

Ocupació

Ofertes de feina Servei Local d'Ocupació

Oferta Ocupació sol·licitada Data alta
291947
Muntador d'estructures metàl·liques amb disponibilitat per a viatjar
7 de gener de 2020
292231
Manipulats - NOMÉS per a persones amb discapacitat reconeguda
14 de gener de 2020

Borsa de Treball - Xarxa Xaloc

 

El Servei Local d’Ocupació és un servei essencial dins del departament. Compta amb una borsa de treball que actualment té dades de 2700 persones de Montmeló i que forma part de la Xarxa Xaloc, amb protocols d’actuació i metodologia compartida i validada per gairebé 280 municipis de tota la província.

 

D’una banda, gestionem ofertes de feina que ens arriben i fem selecció i intermediació laboral amb l’empresa i, de l’altra, donem informació, assessorament i orientació, juntament amb capacitació en competències bàsiques, tant per a les persones aturades com per les que treballen però volen millorar professionalment.

 

Si ets de Montmeló i estàs buscant feina, cal demanar hora personalment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) per fer una primera entrevista ocupacional amb un dels nostres tècnics.

 

Un cop realitzada l’entrevista, ja estaràs inscrit a la borsa de treball municipal i una persona especialitzada en la recerca de feina t’orientarà i t’ajudarà a definir el teu itinerari d’inserció laboral. A partir d’aquí, caldrà mantenir actualitzades les dades, i acudir o telefonar periòdicament també al servei per interessar-vos per noves ofertes de feina, accions de formació o projectes que puguin sorgir.

 

Si ets una empresa i necessites personal, t’enviarem de forma àgil i gratuïta candidats idonis en relació al perfil professional que us cal. Pots fer-nos arribar l’oferta de feina mitjançant el següent formulari:

 

L’Ajuntament de Montmeló ofereix subvencions pròpies per totes les empreses que contractin candidats inscrits al nostre Servei Local d’Ocupació.

 

 

 

Espai de recerca de feina

 

Tots els usuaris del Servei Local d’Ocupació tenen a la seva disposició un espai físic al Departament de Promoció Ecònomica amb mitjans per a la recerca de feina i la possibilitat de demanar assessorament personalitzat. És obert tots els matins a partir de les 8.15 h i fins les 15.00 h de la tarda. No cal demanar cita prèvia.

De forma complementària, s’ofereix formació totalment subvencionada en:

 • Ús d’internet i correu electrònic per a la recerca de feina.
 • Ús de processador de textos per a la recerca de feina. Creació i adaptació del currículum.
 • Ús bàsic de full de càlcul

  Aquesta formació es fa cada setmana, un dia al matí, de 9.30 a 12.30 h al Centre de Formació i Recursos G2M.Guia de recursos per a la recerca de feina.
On puc trobar feina

 

Guia per a la recerca de feina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Portals de borses de treball per sector productiu

 • Turisme

http://www.empleoenturismo.com/
http://www.turijobs.com/
http://www.turiempleo.com/

 

 • Restauració

http://www.afuegolento.com/

 • Administratius

http://es.administrativos.com/

 • Secretàries

http://es.secretarias.com/

 • Executius

http://es.ejecutivos.com/

 • Enginyers

http://es.ingenieros.com/

 • Universitaris

http://es.universitarios.com/

 

 • Metges

http://es.medicos.com/

 • Informàtics

http://es.informaticos.com/

 • Periodistes

http://es.periodistas.com/

 • Professors

http://es.profesores.com/

 • Assistència gent gran

http://www.acra.es/cat/page.asp?page=treb_ofer
http://www.serviclinic.com/

 • Personal per a botigues

http://www.personalparatiendas.com/

 • Personal d’oficis

http://www.currantes.com/

 

 

Algunes empreses amb borsa de treball

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Altres links

 

 

 

 

 

 

 

 

Mesures Especials de Foment de l'Ocupació

 

L’Ajuntament de Montmeló ha regulat amb unes bases la contractació del seu personal eventual de suport. Aquestes bases preveuen la priorització, en la selecció de personal per als diversos llocs vacants, de persones i col·lectius en situació d’especial vulnerabilitat.

 

Amb aquest programa, que compta amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona, es pretén contribuir a la generació d’ocupació, recolzar el bon funcionament dels diversos serveis municipals i afavorir en particular les persones que puguin trobar-se en una situació més complicada, sigui per raó de gènere o edat, d’antiguitat a l’atur, de necessitat, etc.

 

Poden consultar-se les bases a través del següent enllaç:

 

 

Des del Departament de Promoció Econòmica s’ha coordinat la redacció de les bases i es coordina també la gestió de les diverses incorporacions, que es fan mitjançant la presentació d’ofertes de feina a l’SLO.

 

Aproximació al món laboral

 

És una actuació especialment pensada per als joves de l’Institut d’Educació Secundària, amb l’objectiu de posar al seu abast eines suficients per al coneixement del món laboral, de les possibilitats formatives i dels recursos disponibles, tècniques de recerca de feina, etc. Així mateix, es gestiona també la signatura dels diversos contractes de pràctiques, i hi pot haver una especial atenció a les persones més desafavorides.

 

És un servei personalitzat d’orientació i informació laboral, formativa i vocacional que té com a objectiu posar a disposició dels joves els recursos necessaris en la seva orientació i formació laboral. Es pretén contribuir així a la definició i gestió de l’itinerari laboral de cadascú, que porti a prendre les decisions d’ocupació i formatives més apropiades en relació als objectius professionals de cada persona.

 

Per tal d’accedir a aquest servei cal demanar una entrevista individual amb un dels nostres tècnics. Arran d’aquesta entrevista, aquest tècnic elaborarà una proposta d’actuació i un itinerari personalitzat per tal d’assolir la incorporació del demandant al mercat laboral, que pot incloure assessorament individual, formació, treball de tècniques de recerca de feina, etc.

 

De forma complementària, i sempre en coordinació amb els responsables docents, es poden fer també sessions grupals d’orientació sobre temàtiques diverses.

 

Programes de formació i feina en conveni amb altres administracions

 

L’Ajuntament de Montmeló participa, a través del Departament de Promoció Econòmica, en el disseny, gestió i implementació de diversos programes que combinen la realització d'accions d'orientació, de formació i d'adquisició d'experiència professional en empreses amb l'objectiu de millorar la qualificació professional i fomentar la inserció laboral de les persones desocupades.

 

La participació en aquests programes, que es deriven de subvencions específiques del Servei d’Ocupació de Catalunya i que acostumen a tenir un abast supralocal, es fa en col·laboració amb altres entitats i administracions, en especial amb el Consell Comarcal del Vallès Oriental.

 

Cada programa té unes bases reguladores específiques, de manera que es dóna atenció a diversos col·lectius que tenen especials dificultats en la inserció laboral, i es fa formació i opció de pràctiques professionals en sectors amb més demanda. D’entre els diversos programes que es fan o s’han fet, hi ha:

 

 • Suma’t.
 • Joves per l’ocupació.
 • Fem ocupació per a joves.
 • Treball i formació.
 • Treball i formació per a perceptors de Renda Mínima d’Inserció.
 • Promoure l’Ocupació a la Indústria Local.

 

Val a dir també que la G2M ha acollit i acull la realització d’accions de formació per a alguns d’aquests programes.

 

D’altra banda, es col·labora també amb diverses iniciatives de treball en xarxa al nostre territori, sempre amb l’objectiu de fomentar la inserció laboral de joves i persones amb discapacitat, respectivament.

 

 

 

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA