Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

15:17  |  15/08/2022

Data i hora oficial

El temps

Ocupació

Ofertes de feina Servei Local d

OfertaOcupació sol·licitadaData alta
329816
PERSONAL DE NETEJA PER A COMUNITATS DE VEÏNS
29 de juliol de 2022
329830
INFORMADOR/A AMBIENTAL
29 de juliol de 2022
330193
CONDUCTOR/A CAMIÓ RÍGID
12 de juliol de 2022
330204
MAQUINISTA ÀREA TERRA
12 de juliol de 2022
330524
MECÀNIC/MUNTADOR INDUSTRIAL OF. 2A
19 de juliol de 2022

Borsa de Treball - Xarxa Xaloc

El Servei Local d’Ocupació és un servei essencial dins del Departament de Promoció Econòmica. Compta amb una borsa de treball que actualment té dades de 565 persones de Montmeló i que forma part de la Xarxa Xaloc, amb protocols d’actuació i metodologia compartida i validada per gairebé 300 municipis de tota la província.

 

D’una banda, gestionem ofertes de feina que ens arriben i fem selecció i intermediació laboral amb l’empresa i, de l’altra, donem informació, assessorament i orientació, juntament amb capacitació en competències bàsiques, tant per a les persones aturades com per les que treballen però volen millorar professionalment.

 

Si ets de Montmeló i estàs buscant feina, cal demanar hora personalment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) per fer una primera entrevista ocupacional amb un dels nostres tècnics.

 

Un cop realitzada l’entrevista, ja estaràs inscrit/a al Servei Local d’Ocupació i una persona especialitzada en la recerca de feina t’orientarà i t’ajudarà a definir el teu itinerari d’inserció laboral. A partir d’aquí, caldrà mantenir actualitzades les dades, i cal mantenir també un contacte periòdic amb el Servei per telèfon, whatsapp o en persona, per interessar-se per noves ofertes de feina, accions de formació o projectes que puguin sorgir.

 

Si ets una empresa i necessites personal, t’enviarem de forma àgil i gratuïta candidats idonis en relació al perfil professional que prèviament s’ha definit. Pots fer-nos arribar l’oferta de feina mitjançant el següent formulari:

 

L’Ajuntament de Montmeló disposa de subvencions pròpies per totes les empreses que contractin candidats/es inscrits/es al nostre Servei Local d’Ocupació, i està preparant també noves ajudes per a les empreses afectades per la crisi del COVID19.


 

 

Espai de recerca de feina

Tots els/les usuaris/es del Servei Local d’Ocupació tenen a la seva disposició un espai físic al Centre de Formació i Recursos G2M (Carrer Nou, 34) amb mitjans per a la recerca de feina i la possibilitat de demanar assessorament personalitzat. Arran de la crisi del COVID19, s’ha suspès l’atenció directa i l’accés a aquest Espai, per bé que es té previst reprendre així que es pugui, i sempre però amb cita prèvia.

 

De forma complementària, s’ofereix formació subvencionada en diversos àmbits, la qual, arran de la crisi del COVID19, es podrà dur a terme de forma presencial (amb menys aforament) o virtual. Es considera fonamental l’accés i la competència en l’ús d’internet, correu electrònic i eines TIC per a la recerca de feina, per la qual cosa aquesta formació es planteja totalment subvencionada. A banda, es desenvoluparan altres accions formatives segons demanda i necessitats que es plantegin en cada moment.

 

Guia de recursos per a la recerca de feina.

 

 

On puc trobar feina

 

Guia per a la recerca de feina

 

 

Algunes empreses amb borsa de treball

 

Altres links

 

Mesures Especials de Foment de l'Ocupació

L’Ajuntament de Montmeló ha regulat amb unes bases la contractació del seu personal eventual de suport. Aquestes bases preveuen la priorització, en la selecció de personal per als diversos llocs vacants, de persones i col·lectius en situació d’especial vulnerabilitat.

 

Amb aquest programa, que compta amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona, es pretén contribuir a la generació d’ocupació, recolzar el bon funcionament dels diversos serveis municipals i afavorir en particular a les persones que puguin trobar-se en una situació més complicada, sigui per raó de gènere o edat, d’antiguitat a l’atur, de necessitat, etc.

 

Des del Departament de Promoció Econòmica s’ha coordinat la redacció de les bases i es coordina també la gestió de les diverses incorporacions, que es fan mitjançant la presentació d’ofertes de feina a l’SLO.

 

Aproximació al món laboral

És una actuació especialment pensada per als joves de l’Institut d’Educació Secundària, amb l’objectiu de posar al seu abast eines suficients per al coneixement del món laboral, de les possibilitats formatives i dels recursos disponibles, tècniques de recerca de feina, etc. Així mateix, es gestiona també la signatura dels diversos contractes de pràctiques, i hi pot haver una especial atenció a les persones més desfavorides.

 

És un servei personalitzat d’orientació i informació laboral, formativa i vocacional que té com a objectiu posar a disposició dels joves els recursos necessaris en la seva orientació i formació laboral. Es pretén contribuir així a la definició i gestió de l’itinerari laboral de cadascú, que porti a prendre les decisions d’ocupació i formatives més apropiades en relació als objectius professionals de cada persona.

 

Per tal d’accedir a aquest servei cal demanar una entrevista individual amb un dels nostres tècnics. Arran d’aquesta entrevista, aquest tècnic elaborarà una proposta d’actuació i un itinerari personalitzat per tal d’assolir la incorporació del demandant al mercat laboral, que pot incloure assessorament individual, formació, treball de tècniques de recerca de feina, etc.

 

De forma complementària, i sempre en coordinació amb els responsables docents, es poden fer també sessions grupals d’orientació sobre temàtiques diverses.

 

Programes de formació i feina en conveni amb altres administracions

L’Ajuntament de Montmeló participa, a través del Departament de Promoció Econòmica, en el disseny, gestió i implementació de diversos programes que combinen la realització d'accions d'orientació, de formació i d'adquisició d'experiència professional en empreses amb l'objectiu de millorar la qualificació professional i fomentar la inserció laboral de les persones desocupades.

 

La participació en aquests programes, que es deriven de subvencions específiques del Servei d’Ocupació de Catalunya i que acostumen a tenir un abast supralocal, es fa en col·laboració amb altres entitats i administracions, en especial amb el Consell Comarcal del Vallès Oriental.

 

Cada programa té unes bases reguladores específiques, de manera que es dona atenció a diversos col·lectius que tenen especials dificultats en la inserció laboral, i es fa formació i opció de pràctiques professionals en sectors amb més demanda. D’entre els diversos programes que es fan o s’han fet, hi ha:

  • Suma’t.
  • Joves per l’ocupació.
  • Fem ocupació per a joves.
  • Treball i formació.
  • Treball i formació per a perceptors de Renda Mínima d’Inserció.
  • Promoure l’Ocupació a la Indústria Local.

 

Val a dir també que la G2M ha acollit i acull la realització d’accions de formació per a alguns d’aquests programes.

 

D’altra banda, es col·labora també amb diverses iniciatives de treball en xarxa al nostre territori, sempre amb l’objectiu de fomentar la inserció laboral de joves i persones amb discapacitat, respectivament.

 

 

 

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA