Marcel Comas Subirà

Canviem Montmeló - Entesa (CM-E)

Regidor

Email

mcomas@montmelo.cat

Pertany al govern?

No

Dades biogràfiques

Nascut l’any 1979 a Montmeló, d’on prové la família materna. És fill de mestres i té un germà. L’any 2010 es va casar a Montmeló i té una filla que va néixer el 2011.

Va cursar estudis primaris a l'Escola Pau Casals de Montmeló i BUP i COU a l'IES Vinyes Velles de Montornès. A la UAB es va llicenciar en Humanitats i en Documentació i va obtenir el Curs d’Aptitud Pedagògica i el nivell D de català. A la UOC va fer un postgrau de gestió cultural.

Des de ben petit ha participat a diverses entitats i associacions del poble: Agrupació Sardanista, Ball de Bastons, Escola Esportiva, Club de Fútbol Montmeló, Associació Excursionista Pedraneu, Esplai Esplaia’t, Joves per la Igualtat i la Pau entre els Pobles, Escola de Música, Plataforma Cívica pel Soterrament de les Vies… Actualment col·labora amb l’AMPA del Pau Casals i amb el Banc del Temps.

Professionalment ha treballat de cambrer, monitor, periodista, professor, arxiver, documentalista, tècnic de Cultura i bibliotecari. Des del 2009 és director de la Biblioteca Montserrat Roig de Martorelles.

Durant un temps va exercir de corresponsal a Montmeló de la Revista del Vallès i va fer entrevistes pel Crònica i sobre memòria històrica a gent gran de Montmeló. Ha col·laborat escrivint al butlletí del Centre d’Estudis Montmeló i és coautor del llibre La Festa Major, conjuntament amb Lola Robles. També va participar de les primeres comissions de Festa Major i del Consell de Cooperació i Solidaritat.

 

Políticament va ser coordinador de Joves d’Esquerra Verda al Vallès Oriental i ha estat sempre vinculat a ICV. Aquesta és la seva primera legislatura com a regidor a l'Ajuntament i fa de portaveu suplent del grup d’ICV-EUiA, vocal del Consell d’Urbanisme i vice-president del Consell Rector de l’EMSO.

Retribucions

Retribució per assistència: 50 euros per assistència a Comissió Informativa i 100 euros per assistència a Ple

Registre d'interessos

Darrera actualització: 24.05.2023 | 09:22