M. Mar Hernández Sánchez

PSC-CP

Regidora

Email

mhernandez@montmelo.cat

Pertany al govern?

Horari de visites

Prèvia concertació

Dades biogràfiques

Vaig néixer a Montmeló al 1966, els meus pares van venir d’Almeria a l’any 64.

Llicenciada en Antropologia i Màster en Formació de Formadors, he realitzat stage de pràctiques i formació a Brusel·les en un organisme d’avaluació del FSE, a Paris a l’organisme de gestió dels Vivers d’empreses; i dins del marc del programa Leonardo a Chemnistz i Leipzig per conèixer el model de la formació dual a Alemanya.

Trajectòria professional. La vaig iniciar a l’Ajuntament de Montmeló al 1989 com a tècnica d’ocupació juvenil i desprès com a Responsable de l’àrea de Promoció econòmica i directora de la Casa d’oficis.

Al 1992 vaig a treballar en un consultoria de desenvolupament local com a Directora de Formació i responsable de Qualitat, fins a l’any 2004. Durant aquests anys he treballat en el disseny de programes de formació i inserció per a col·lectius amb especials dificultats i en la formació del personal tècnic de diferents administracions com Ajuntaments, Generalitat, Diputació de Barcelona i Junta d’Andalusia entre altres.

Del 2004 fins al 2015 treballo com a consultora externa per diferents ajuntaments en temes de desenvolupament local i gestió de programes per a col·lectius especials.

Al 2016 poso en marxa una petita empresa de neteja i Home staging.

Al 2016, desprès de deixar la feina amb les administracions públiques m’afilio al PSC. Formo part des de 2017 de l’executiva del PSC de Montmeló.

Retribucions

Dedicació: 23,73%  11.692,52 euros bruts anuals

Registre d'interessos

Darrera actualització: 24.05.2023 | 09:20