Jordi Manils Tavío

Canviem Montmeló - Entesa (CM-E)

Regidor

Email

jmanils@montmelo.cat

Pertany al govern?

No

Horari de visites

Prèvia concertació

Dades biogràfiques

Nascut l’octubre del 1984, fill de pare català, el Joan, i mare canària, la Loli. També té una germana, la Núria.

Va cursar estudis primaris a l'Escola Santa Maria de Montmeló i estudis secundaris a l'IES Montmeló. Té estudis en Ciències Polítiques i de l’Administració a la Universitat Autònoma de Barcelona, sense acabar.

Actualment, cursa un Grau en Administració i Direcció d'Empreses a la Universitat Oberta de Catalunya.

També ha realitzat diverses formacions i cursos en Comunicació política, màrqueting i estratègia de productes.

Ha treballat com a operari de planta química, com a administratiu i com a assessor en comunicació. Actualment treballa d’assessor municipal a l’ajuntament de Granollers, i col·labora desinteressadament en el disseny d'estratègia comunicativa per a altres organitzacions socials i polítiques.

Ha estat o és membre de diverses entitats de Montmeló, com el grup de teatre Nyap, a l’Agrupa, el Club de Futbol Montmeló, el Club Pendragón, l’Ateneu, l’Associació d’estudiants de l’IES, el grup Joves per la Pau, el Montmeló Club de Bàsquet, el Club d’Escacs, la Penya Blaugrana de Montmeló o el Banc del Temps de Montmeló.

Fora de Montmeló, ha col·laborat o col·labora a Amnistia Internacional, a l’Associació d’Estudiants Progressistes, a Xarxa Palestina, al Moviment Laic i Progressista i a Comissions Obreres.

Actualment, està vinculat al moviment pels drets dels animals i col·labora activament en aquesta causa des de diverses vessants. Aquesta lluita li va reportar el premi estatal com a "Polític amic dels animals" l'any 2013.

És regidor a l’Ajuntament de Montmeló des de les eleccions de 2007, en que ocupava el tercer lloc de la candidatura d’ICV-EUiA. En l'actualitat, després de presentar-se com a cap de llista a les eleccions de 2011 i obtenir 5 representants, és el cap de l’oposició a l’Ajuntament i el Portaveu del grup d'ICV-EUiA.

També és Conseller-Portaveu al Consell Comarcal del Vallès Oriental, i membre del Consorci de Residus del Vallès Oriental.

Afiliat a ICV des de 2004, hi ha ocupat diversos càrrecs de responsabilitat a nivell local, comarcal i nacional.

Retribucions

Retribució per assistència: 100 euros per assistència a Ple

Registre d'interessos

Darrera actualització: 24.05.2023 | 09:12