S'obre la votació per triar el cartell de la Festa Major 2024

Dilluns, 13 de maig de 2024

Del 13 al 24 de maig (ambdós inclosos), les persones majors de 16 anys empadronades al municipi poden triar mitjançant votació electrònica el cartell que serà la imatge de la Festa Major 2024, entre els tres cartells finalistes al concurs de cartells de la Festa Major d'enguany.

En total s'han presentat 31 cartells de 22 participants. La regidoria de Cultura, Festes i Tradicions valora molt positivament la participació que ha tingut aquest concurs que ha estat recuperat per l'Ajuntament per a l'edició d'enguany.

Un jurat qualificat ha estat l'encarregat de triar els 3 cartells finalistes que, ara, se sotmetran a votació popular fins al pròxim 24 de maig. La qualitat de les obres presentades ha estat força elevada i finalment s'han triat els cartells amb els següents pseudònims: Oreneta, Bona gent i Anitrany.

Ara és el torn de la ciutadania de Montmeló que mitjançant la plataforma "Participa" podrà votar el cartell que serà la imatge d'aquesta Festa Major.

La comunicació del resultat final del concurs i el lliurament de premis es realitzarà durant la setmana del 27 de maig. S'han establert tres premis econòmics de 800 euros pel guanyador, 400 pel segon i 200 euros pel tercer premiat.

Darrera actualització: 13.05.2024 | 10:08