Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

11:05  |  15/07/2020

Data i hora oficial

El temps

Notícies

 • Posa't la mascareta

  9 de juliol de 2020

  Noves mesures en l'ús de la mascareta

  La resolució SLT/1648/2020, de 8 de juliol, estableix noves mesures en l'ús de la mascareta per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de la Covid-19.

 • testimoniem la pandèmia

  6 de juliol de 2020

  Testimoniem la pandèmia. Recollida de documentació sobre la Covid-19 a Montmeló

  El Museu i l’Arxiu Municipal de Montmeló fan una crida a la ciutadania perquè facin arribar tota mena d’evidències documentals sobre aquest moment excepcional que estem vivint que permetran  preservar i entendre millor els efectes actuals a les generacions futures.
   
  Amb aquesta iniciativa es vol incentivar un procés de documentació proactiva que permeti disposar en un futur d’una memòria social directament construïda per la ciutadania.

 • Acte de reconeixement i homenatge (Covid-19)

  2 de juliol de 2020

  Montmeló realitza un acte de reconeixement a les persones i empreses que han col·laborat en primera línia durant la crisi de la Covid-19

  A l'acte de reconeixement realitzat als jardins de la Torreta dimarts 30 de juny han participat unes 200 persones, entitats i empreses així com tot el consistori municipal. L'acte també ha servit per retre homenatge a les víctimes de la Covid-19.

 • Ajuntament de Montmeló 2020

  1 de juliol de 2020

  Resolucions de l'ordre del dia del Ple Ordinari del 30 de Juny de 2020

   1.- APROVACIÓ DE L'ESBORRANY DE L'ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA ANTERIOR: 26 DE MAIG DE 2020. No es vota 2.- APROVAR L'INCREMENT DE LES TARIFES URBANES DEL SERVEI D'AUTOTAXI - ANY 2020. Aprovat per unanimitat3.- MODIFICACIÓ DE LA RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL DE L'AJUNTAMENT DE MONTMELÓ. Aprovat per unanimitat4.- APROVACIÓ MODIFICACIÓ ORDENANÇA FISCAL NUM. 26. Aprovat amb 9 vots favorables (6 PSC, 2 FEM, 1 ERC) i 4 abstencions (4 Canviem Montmeló)5.- SOL·LICITUD DE PRORROGA CONVENI PER...

 • Zona taronja

  18 de juny de 2020

  Es recuperen les zones blaves i taronja, a partir de dilluns 22 de juny

  Amb la tornada progressiva a la normalitat, el dilluns 22 de juny entraran en funcionament els espais de zona blava i zona taronja existents.
   
  L'Ajuntament de Montmeló té establertes dues zones diferents d'estacionament amb limitació horària de vehicles a l'espai públic, les quals tenen objectius diferents: zona blava i zona taronja.

 • Biblioteca La Grua

  17 de juny de 2020

  La Biblioteca la Grua funciona amb nous horaris i amb serveis limitats

  La Biblioteca La Grua de Montmeló, des del passat 2 de juny, ha reobert les portes amb un nou horari: dilluns, dimarts, dijous i divendres de 16 a 19 h i dimecres de 10 a 13 h.

  En aquesta primera fase no es podrà accedir a la col·lecció general ni utilitzar la biblioteca per a consultar o per a estudiar. Tampoc es podrà fer servir els ordinadors ni s'oferirà el servei de "Préstec interbibliotecari".

 • A les dotze, menja't un conte!

  15 de juny de 2020

  DARRERA SETMANA DELS CONTES VIRTUALS DE LES BIBLIOTEQUES DEL VALLÈS ORIENTAL

  Sota el nóm de "A les dotze, menja't un conte!", les Biblioteques del Vallès Oriental han iniciat una sèrie de sessions de contes en directe que es poden veure al compte d’Instagram @bibliotequesvo. Són sessions de contes adreçades a les famílies amb infants a partir de 3 anys i que es realitzen fins al dia 19 de juny.

 • Restriccions d'activitats FASE 2

  8 de juny de 2020

  PREGUNTES SOBRE LES RESTRICCIONS D’ACTIVITATS PER LA COVID-19 A CATALUNYA FASE 2

  Versió: 08/06/2020 – 00.00 h
   
  Principals aspectes de la fase 2
   
  Continua vigent l’estat d’alarma i la restricció de mobilitat entre regions sanitàries.

 • Montmeló ja no es queda a casa

  5 de juny de 2020

  "MONTMELÓ ES QUEDA A CASA" TANCA LES SEVES PORTES

  Amb l'entrada a la 2a fase, deixen d'existir les franges horàries, els bars i restaurants tornen a funcionar i ja són permeses les reunions de fins a 15 persones. L'espai "Montmeló es queda a casa" que es va iniciar al març amb l'objectiu de compartir amb la ciutadania les diferents fases de confinament, posa fi al seu servei amb l'arribada de la 'nova normalitat'.

 • Mobilitat entre Barcelona i regions metropolitànes

  2 de juny de 2020

  ES PERMET LA MOBILITAT ENTRE BARCELONA I LES REGIONS METROPOLITANES

  Des d'ahir, dilluns 1 de juny, les àrees metropolitanes Sud i Nord (on pertany Montmeló) i Barcelona, passen a formar una sola regió sanitària. Això suposa que la mobilitat serà lliure entre aquestes tres àrees, que es mantindran en fase 1.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA