Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

09:17  |  24/06/2021

Data i hora oficial

El temps

Actualitat - Notícies

 • Calendari de festes 2021

  23 de juny de 2021

  Divendres 25 de juny, festiu a Montmeló

  Divendres 25 de juny és una de les dates escollides a Montmeló com a festa local.
   
  Coincidint amb el segon dia de la Festa Major, aquest divendres 25 de juny és un dels dies establerts en el calendari municipal com a festa local.

 • Sessió plenària

  23 de juny de 2021

  Ordre del dia del Ple Ordinari del 29 de juny de 2021

  La sessió Ordinària de Ple de l'Ajuntament, que es farà el 29 de juny de 2021, a les 20 hores (segona convocatòria a les 20.30 hores), comptarà amb el següent ordre del dia:
  1.- APROVACIÓ DE L'ESBORRANY DE L'ACTA DE LA SESSIÓ ANTERIOR: 25 DE MAIG DE 2021  
  ÀREA DE PRESIDÈNCIA
  2.- ADHESIÓ DE L'AJUNTAMENT DE MONTMELÓ AL CODI DE PRINCIPIS I CONDUCTES RECOMANABLES EN CONTRACTACIÓ PUBLICA.  
  ÀREA DE GOVERN I ECONOMIA
  3.- APROVACIÓ COMPTE GENERAL EXERCICI 2020 4.- APROVACIÓ...

 • Prepara't per la Festa Major amb barret i mocador

  23 de juny de 2021

  Prepara't per la Festa Major amb barret i mocador

  Torna la Festa Major i volem tornar a veure els mocadors als vostres balcons. A més, com que aquest any fem moltes activitats a diferents llocs, hem fet un barret de Festa Major perquè pugueu passejar protegits del sol d’una activitat a l’altre!

  Trobareu el mocador de la Festa Major 2021 (2 €), el mocador d’altres anys (1 €) i el barret de palla de la Festa Major 2021 (3 €) a:
   
  El Rebost de la Rosa C. Major, 20 Hostal Serra C. Major, 1 Forn i Pastisseria Farriol C. Major,...

 • Programa de Festa Major de Montmeló 2021

  23 de juny de 2021

  Del 24 al 27 de juny, Montmeló som bombolla! Arriba la Festa Major 2021!

  Amb més ganes que mai, arriba l’esperada Festa Major de Montmeló, que enguany se celebrarà del 24 al 27 de juny.  Després d’una edició anterior reduïda (que no menys original i engrescadora) i davant la situació de millora de la pandèmia per COVID-19, que poc a poc ens permet recuperar la festa i la gresca, l’Ajuntament de Montmeló ha treballat enguany per a organitzar una Festa Major adaptada a les mesures de prevenció i contenció vigents en tot moment però que s’acosta al que...

 • tallers d'estiu per a la gent gran

  22 de juny de 2021

  Tallers per a la gent gran durant el mes de juliol

  Des de la Regidoria de Gent Gran s'ha preparat un seguit d'activitats per tal de continuar el programa d'envelliment actiu a Montmeló durant el mes de juliol.
   
  Els tallers es realitzaran del 28 de juny al 23 de juliol de 2021 en diferents espais del municipi segons la temàtica d'aquest. Així es preveu donar continuïtat a la programació del Casal durant el mes de juliol, sempre amb la mirada en la participació activa, el manteniment de la salut i evitar la soledat en la gent gran.

 • 9è Circuit de Tapes

  22 de juny de 2021

  El primer cap de setmana de juliol, torna el Circuit de Tapes de Montmeló

  Per novè any consecutiu, la Unió de Botiguers i comerciants de Montmeló organitza el ja conegut Circuit de Tapes. De l'1 al 4 de juliol, nou establiments locals prepararan les millors tapes que es puguin degustar a Montmeló.

 • Activitats físiques dirigides d'estiu a La Torreta i a la piscina

  21 de juny de 2021

  A l’estiu l’esport no s’atura!

  Les entitats esportives locals ofereixen diferents propostes pels dies de vacances d'estiu. Generalment es tracta de campus de tecnificació o casals esportius a les instal·lacions municipals o del mateix club.

 • Juvenil A CF Montmeló UE- Campió de lliga

  21 de juny de 2021

  Mèrits esportius locals de la temporada post-Covid

  Aguns clubs locals ja han finalitzat la seva temporada, marcada per les interrupcions amb motiu dels diferents confinaments Covid. Malgrat això, hi han hagut èxits esportius, com els del CF Montmeló UE i els del Club Karate Montmeló.

  Durant aquests últims dies de juny es tancaran la resta de competicions i estem segurs que el clubs locals aconseguiran altres èxits esportius.

 • Servei Local d'Ocupació

  21 de juny de 2021

  Més ofertes de feina que mai al Servei Local d’Ocupació

  En aquestes darreres setmanes, des del Servei Local d’Ocupació (SLO) ó s’ha vist com s’incrementava substancialment el nombre d’ofertes de feina que entraven al servei, fins arribar a nombres inèdits.

 • Cerimònia de graduació de l’alumat de l’Institut promoció 2015-2021

  20 de juny de 2021

  Cerimònia de graduació de l’alumat de l’Institut promoció 2015-2021

  L’Institut de Montmeló tanca el curs 2020-2021 amb el lliurament d’orles a l’alumnat que aquest any deixa el centre. Les noies van ser les protagonistes que es van emportar les beques per les millors notes
   
  Divendres 11 de juny, els jardins de la Torreta van ser l'escenari de l'acte de lliurament de les orles a l'alumnat de segon de batxillerat i a l'alumnat dels cicles formatius de perruqueria i estètica, que aquest 2020-2021 deixen l' Institut de Montmeló.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA