Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

20:25  |  20/01/2020

Data i hora oficial

El temps

Notícies

 • Anna Ballbona a la Biblioteca de Montmeló

  20 de gener de 2020

  LA PERIODISTA ANNA BALLBONA GUANYA EL PREMI LLIBRES ANAGRAMA DE NOVEL·LA

  El jurat ha destacat la mirada irònica de l'obra "No soc aquí" i l'ha definit com un "artefacte literari que funciona de manera perfecta i exacta"   L'obra No soc aquí de l'escriptora i periodista Anna Ballbona (Montmeló,1980) ha guanyat aquest dilluns el 5è Premi Llibres Anagrama de Novel·la. La protagonista de la novel·la, filla de pagesos, experimenta "l'estranyesa" cap a l'herència familiar i alhora l'acceptació dels seus orígens.

 • Abel Moreno Pradas, director del documental "Fugir de l'oblit"

  16 de gener de 2020

  ABEL MORENO, DIRECTOR DE "FUGIR DE L'OBLIT" PARTICIPA EN EL CINE-FÒRUM SOBRE EL SEU DOCUMENTAL

  Abel Moreno Pradas, director del documental "Fugir de l'oblit" que s'ha projectat aquest dijous 16 de gener, a les 18 hores, a la Sala de la Concòrdia, ha estat present en el cine-fòrum organitzat pel col·lectiu Montmeló X les pensions.

 • Atur a Montmeló - Desembre 2008-2019

  15 de gener de 2020

  L'ATUR BAIXA AL DESEMBRE PERÒ NO EN EL CONJUNT DE L'ANY

  Tot i registrar un descens en el mes de desembre, la xifra d'atur amb què es tanca l'any 2019 a Montmeló ha empitjorat respecte a la que va tancar l'any 2018.
   
  Així, les persones sense feina a 31 de desembre de 2019 a Montmeló eren 446, mentre que un any abans, el 2018, eren 430. Les taxes corresponents a aquests anys són del 10,37% i del 10,02%, respectivament. Malgrat tot, el mes de desembre de 2019 és el segon millor mes dels darrers dotze anys, per darrere de 2018.

 • Punt de recàrrega ràpida de vehicles elèctrics al sector nord

  12 de gener de 2020

  LA RECÀRREGA RÀPIDA DE VEHICLES ELÈCTRICS A MONTMELÓ ÉS GRATUÏTA EL PRIMER ANY PER A TOTHOM

  Des de la posada en marxa, el passat mes de novembre, del punt de recàrrega ràpida de vehicles elèctrics del Sector Nord i el del Circuit de Catalunya han estat 38 persones i s'han realitzat un total de 82 recàrregues.

 • Renovació del DNI

  10 de gener de 2020

  NOVES DATES PER A LA RENOVACIÓ DEL DNI A MONTMELÓ

  Dimarts 28 de gener de 2020  es donarà número per al servei d'obtenció i/o renovació del DNI a l'Ajuntament de Montmeló. Les persones interessades hauran de demanar cita prèvia a l'OAC.
   
  El Servei d'Obtenció o Renovació del DNIe és una prestació que ofereix la Policia Nacional a diferents poblacions. Els veïns i veïnes de Montmeló disposen de dues possibilitats per a l’obtenció i/o renovació del DNIe.

 • Consorci Besòs Tordera

  9 de gener de 2020

  SEGUEIX EN MARXA EL "PLA DE XOC PER AL SEGUIMENT DE L'IMPACTE AMBIENTAL AL BESÒS" UN MES DESPRÉS DE L'INCENDI D'UNA EMPRESA A MONTORNÈS

  Aquesta mateixa setmana s’està duent a terme la segona campanya de mostreig i els primers resultats de la campanya de desembre ja mostren una evolució favorable. L’EDAR Montornès està funcionant amb total normalitat i a ple rendiment
   
  Consorci Besòs Tordera- Un mes després de l’incendi de la fàbrica de gestió i tractament de dissolvents a Montornès del Vallès, que recordem va tenir lloc l’11 de desembre de 2019, es continua treballant i desenvolupant el Pla de xoc per al seguiment...

 • Aula d'estudi gener 2020

  8 de gener de 2020

  L'AULA ESTUDI S'OBRE DURANT TOT EL MES DE GENER

  Com cada any, durant el mes de gener, la Biblioteca Municipal La Grua torna a oferir el servei d'Aula Estudi, per a tots els estudiants de Montmeló que desitgin preparar els exàmens i treballs finals en un ambient tranquil i distès.

 • Pavelló - Escola Esportiva: temporada 2019-2020

  8 de gener de 2020

  INICI DE L'ESCOLA ESPORTIVA DE P3

  A partir del próxim dijous 9 de gener, comencen les activitats dels infants de P3 a l'Escola Esportiva de Montmeló del pavelló,

   
  El curs començarà després de les vacances nadalenques, el dia 9 de gener de 2020. Tots els pares i mares interessats en informar-se sobre les activitats i horaris, poden adreçar-se al pavelló per realitzar els tràmits necessaris.

 • Circuit de Barcelona-Catalunya

  7 de gener de 2020

  LA VOLTA CICLISTA A CATALUNYA RODARÀ PER L'ASFALT DEL CIRCUIT

  El pas de la cursa pel traçat català coincidirà amb la penúltima etapa, fixada per al dissabte 28 de març.

 • Taller de fanalets

  6 de gener de 2020

  FANALETS I TEATRE ABANS DE L'ARRIBADA DELS REIS D'ORIENT

  El dia 4 de gener la plaça de la Vila s'omplia per segona vegada de paradetes d'articles de segona mà i de col·leccionisme. Paral·lelament, els infants podien fer el seu fanalet per tal de participar en la cavalcada de Reis del dia 5.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA