Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

16:21  |  16/01/2021

Data i hora oficial

El temps

Actualitat - Hemeroteca de notícies

 • la Direcció d’Atenció Primària Metropolitana Nord de l’ICS se suma a la commemoració del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones

  25 de novembre de 2020

  La detecció de casos de violència envers les dones es multiplica per 18 a la Metropolitana Nord

  El 2019 es van detectar 22 casos i, el 2020, la xifra ha augmentat fins a 399. La formació i sensibilització dels professionals, claus per l’augment en la detecció de casos.

 • Punt Dona Montmeló

  25 de novembre de 2020

  El "Punt Dona" de Montmeló

  El "Punt Dona" de Montmeló és  un sevei d'informació i orientació vers la igualtat d'oportunitats entre homes i dones, adreçat a tota la ciutadania. És un espai municipal on es pot adreçar qualsevol persona de Montmeló que estigui interessada a obtenir informació i orientació sobre la igualtat i pretén donar resposta a tota aquella demanda d'informació, assessorament psicològic, jurídic, social, laboral, familiar, de treball, violència masclista i relacions familiars conflictives.
   
  Què...

 • La puerta violeta

  25 de novembre de 2020

  "La puerta violeta"

  Cada any les dades sobre la violència masclista són esfereïdores. Malgrat els recursos públics que es destinen per combatre aquesta xacra, la violència masclista es continua cobrant víctimes diàriament, ja que aquesta violència s'exerceix des de molts àmbits: parella, família, treball, escola, etc.

 • Manifest 25N

  25 de novembre de 2020

  Manifest 25N 2020

  Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones
   
  Enguany, fa 60 anys que varen ser assassinades les germanes Mirabal, tres activistes polítiques i membres actives de la resistència. En honor a elles es va establir aquesta data com a Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. Des de llavors, no han cessat els esforços de moviments socials, feministes i de tots els àmbits per a eradicar les violències masclistes. També és cert que...

 • Crònica 38 - Novembre 2020

  17 de novembre de 2020

  Ha sortit el butlletí municipal 'Crònica 38' del mes de novembre de 2020

  Editorial: Cap agressió sense resposta
   
  El 25 de novembre va ser declarat Dia Internacional contra la violència envers les dones durant el primer Encuentro Feminista de Latinoamérica y del Caribe celebrat a Bogotà (Colòmbia) l'any 1981. Es va escollir aquest dia per commemorar el violent assassinat de les germanes i activistes polítiques Minerva, Patria i Maria Teresa Mirabal, assassinades el 25 de novembre de 1960 a República Dominicana.

 • Diposita aquí el teu masclisme

  17 de novembre de 2020

  Montmeló convida a la ciutadania a desfer-se de seu masclisme

  Les papereres del municipi s'omplen d'adhesius liles on es convida a la gent a què llencin les idees i prejudicis masclistes. Aquesta campanya de l'Institut Català de la Dona (ICD) és el tret de sortida de les activitats que fins al dia 30 es faran a Montmeló amb motiu de la celebració del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones.

 • Quinzena virtual contra la violència masclista

  16 de novembre de 2020

  Ja està en marxa la quinzena virtual contra la violència masclista

  Del 16 al 30 de novembre s'ha posat en marxa la Setmana virtual contra la violència masclista, amb el títol Cap agressió sense resposta .A la pàgina inicial del web municipal teniu operatiu un baner que us porta a una pàgina "lila" amb tres apartats: 
  Activitats a montmeló: Totes les accions i activitats en línia que es realitzaran entre el 16 i el 30 de novembre a Montmeló. Aquí veuràs l'agenda d'activitats i els diferents enllaços amb els quals podràs a accedir i participar: tallers,...

 • #CapAgressióSenseResposta

  15 de novembre de 2020

  Uneix-te a la campanya “Cap agressió sense resposta” gravant el teu vídeo

  El dia 25 de novembre, Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, és una jornada reivindicativa. Des de la regidoria de feminisme i igualtat volem donar veu a la ciutadania per parlar de la violència masclista.

 • Campanya municipal cens caní

  27 de setembre de 2020

  Tercera campanya de Cens genètic de gossos amb mostres d'ADN

  El mes d’octubre de 2020 s’inicia la 3a campanya de cens genètic de gossos amb mostres d'ADN.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA