Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

04:20  |  18/04/2021

Data i hora oficial

El temps

Actualitat - Hemeroteca de notícies

 • Mesures Covid - 9 abril 2021

  14 de març de 2021

  Mesures per a la contenció de la COVID-19 aplicables a partir del 15 de març a Catalunya

  A partir del dia 15 de març es posen en marxa algunes modificacions de les mesures per contenir la pandèmia provocada pel coronavirus SARS-CoV-2.

 • Centres educatius de Montmeló

  20 de febrer de 2021

  Jornades de portes obertes a les escoles de primària, a partir del 6 de març

  Montmeló és una bona opció per realitzar els estudis. Actualment compta amb dos centres de primària, un institut de Secundària i una llar d'infants. Durant el mes de març els diferents centres públics del municipi realitzaran les jornades de portes obertes per informar a les famílies que vulguin inscriure els seus infants i joves en el curs 2021-2022.

 • Eleccions 14F 2021

  12 de febrer de 2021

  Covid-19 i eleccions segures

  En compliment del protocol de seguretat de la Covid-19, es realitza una adequació dels espais electorals de Montmeló. S’amplia a 12 el nombre de meses i s’anul·la el col·legi electoral de l’Estació Jove. Les persones votants en anteriors eleccions en aquest equipament, votaran en el Pavelló Poliesportiu.

 • Distribució per seccions i col·legis

  29 de gener de 2021

  Es modifica el nombre de meses i col·legis electorals per motiu de seguretat Covid

  En compliment del protocol de seguretat de la Covid-19, es realitza una adequació dels espais electorals de Montmeló. S’amplia a 12 el nombre de meses i s’anul·la el col·legi electoral de l’Estació Jove. Les persones votants en anteriors eleccions en aquest equipament, votaran en el Pavelló Poliesportiu.

 • Can Dotras

  28 de gener de 2021

  Segona dosi de la vacuna contra la Covid a Can Dotras

  Segueix la vacunació al territori i concretament aquests dies ha estat el torn de la Residència i el Centre de Dia Can Dotras de Montmeló.

 • Vota des de casa

  28 de gener de 2021

  Eleccions 14F: què cal fer per votar des de casa?

  La Generalitat de Catalunya i Correus han arribat a un acord per facilitar la petició del vot per correu de manera telemàtica. La Junta Electoral Central (JEC), per la seva banda, ha autoritzat un llistat de mesures proposades que fan possible exercir el dret a vot sense sortir de casa en les eleccions previstes per al 14 de febrer de 2021.

 • Superar la Covid

  24 de gener de 2021

  La importància del compliment de les normes per superar la Covid

  Des del Servei de Vigilància Epidemiològica i Resposta a Emergències de Salut Pública al Vallès Occidental i Vallès Oriental, alerten del gran volum de casos d’incomplidors (casos positius que es neguen a fer l’aïllament o contactes estrets que es neguen a fer la quarantena) que els arriben des de Atenció Primària.

 • Prova d’antígens a Can Dotras

  22 de gener de 2021

  Vacunació i prova d’antígens a Can Dotras 

  El Dia de Reis es va iniciar la campanya de vacunació a les persones residents de la residència Can Dotras. Han estat vacunats tots els residents i la meitat del personal treballador.
   
  Aquestes primeres vacunes corresponen als primers lots fabricats per Pfizer/BioNtech i es necessita una segona dosi al cap de 21 dies. La setmana passada es van vacunar professionals i residents que varen quedar pendents de vacunar. Al llarg d’aquesta setmana, s’iniciaran les segones dosis.

 • ConfinAPP

  10 de gener de 2021

  ConfinApp, l'aplicació mòbil des d'on et pots descarregar el certificat autoresponsable de desplaçament

  Amb ConfinApp pots generar el certificat autoresponsable de desplaçament en format digital descarregable, amb la possibilitat d’adjuntar el certificat d’empreses de serveis essencials per als desplaçaments de les persones treballadores i un test de velocitat de connexió a Internet de la persona usuària per conèixer l’estat de la connexió i identificar possibles incidències.

 • Noves mesures. Sector mobilitat i transport

  7 de gener de 2021

  Noves mesures a partir del dia 7 de gener de 2021. Sector mobilitat i transport

  A partir de dijous 7 de gener entren en vigor noves mesures contra la Covid a Catalunya. Es restringeix més la mobilitat interna limitant la circulació de persones al perímetre municipal durant tota la setmana.
   
   
  Àmbit territorial i de mobilitat
   
  A Catalunya: restringida l’entrada i sortida sense motiu justificat.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA