Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

16:45  |  18/09/2020

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • 8 març: Dia Internacional de les Dones

  5 de març de 2020

  LES ACTIVITATS DEL DIA INTERNACIONAL DE LES DONES COMENCEN AMB TEATRE I ACABEN AMB L'HIMNE FEMINISTA

  Montmeló iniciarà les activitats del Dia Internacional de les Dones, dissabte 7 amb la posada en escena de l'obra "Paradisos oceànics". Les activitats es tancaran diumenge 8 al migdia amb la representació coreografiada de l'himne feminista "Un violador en tu camino".

 • Lectura del manifest del 25N

  26 de novembre de 2019

  MONTMELÓ SE SUMA A LES VÍCTIMES DE LA VIOLÈNCIA MASCLISTA EL 25 DE NOVEMBRE

  Montmeló es va sumar un any més a la memòria de les víctimes de la violència masclista amb un acte a la Sala de la Concòrdia aquest dilluns 25 de novembre. En aquest esdeveniment es va llegir el manifest institucional de 2019 que condemna la violència envers les dones. El manifest va ser llegit per les cinc regidores del consistori municipal.

 • 25N: Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones

  25 de novembre de 2019

  MANIFEST 25N: DIA INTERNACIONAL PER A L’ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES

  D'uns anys ençà, les violències masclistes, i especialment les violències sexuals, s'han situat al centre de les notícies, les xarxes socials i, fins i tot, de les festes majors dels nostres pobles i ciutats. Aquestes violències contra les dones, tradicionalment invisibilitzades, han sigut exposades públicament per les seves supervivents per denunciar un sistema patriarcal que ens oprimeix, ens silencia i ens mata. S'ha posat en evidència que el problema no són els espais públics, els locals...

 • 25N 2019 a Montmeló

  25 de novembre de 2019

  25N, UNA DATA PER REIVINDICAR I PER RECORDAR

  Cal seguir treballant conjuntament i coordinadament amb la implicació de totes les administracions i agents socials per erradicar totes les violències masclistes i reparar les supervivents.

 • 8 de març: concentració feminista a la plaça de la vila

  12 de març de 2019

  MONTMELÓ ALÇA LA VEU PER UNA SOCIETAT MÉS IGUALITÀRIA

  L’Associació de Dones de Montmeló per la Igualtat (ADMI) i l’Ajuntament van llegir el passat 8 de març. el manifest per reivindicar els drets de les dones en tots els àmbits de la societat i lluitar contra la violència masclista.

 • 8 de Març: vives, lliures, unides per la igualtat

  7 de març de 2019

  CONCENTRACIÓ FEMINISTA DEMÀ 8 DE MARÇ A LA PLAÇA DE LA VILA

  L'Ajuntament de Montmeló i l'Associació ADMI, s'adhereixen a les concentracions i accions reivindicatives que es duran a terme durant tota la jornada del 8 de març.

  Per això han convocat una concentració feminista a les 12 hores, a la plaça de la Vila de Montmeló, per a demà 8 de març. Durant aquesta concentració es realitzarà la lectura de dos manifestos feministes.

 • Sardanes, calçots i firastocks

  7 de març de 2019

  ARRIBA EL "DIUMENGE GRAN D'HIVERN" A MONTMELÓ

  Per aquest proper diumenge, dia 10 de març, s'han programat tot un seguit d'activitats lúdiques i tradicionals, destinades a tot tipus de públic, que tindran com a escenari la plaça de la Quintana.

 • 6 de març de 2019

  ÚLTIMS DIES PER ADQUIRIR LES ENTRADES DE MULÏER

  Cinc dones, dansa sobre xanques,  emocions I poesia visual, això és Mulïer, un escel·lent espectacle que ja va obtenir el  premi MAX al millor espectacle de carrer i a la millor composició musical l'any 2017.
   
  Mulïer és una exploració de la identitat femenina en forma d'espectacle de dansa sobre xanques, interpretat per cinc ballarines de la companyia Maduixa Teatre que investiguen els límits físics amb la dansa i l'equilibri, el moviemnt i la poesia o la força i les emocions.

 • Guia de lectura de la història de les dones i del feminisme

  5 de març de 2019

  GUIA DE LECTURA DE LA HISTÒRIA DE LES DONES I DEL FEMINISME

  El Centre de Documentació Joaquima Alemany i Roca (Institut Català de les Dones) us presenta una selecció de recursos documentals que comprèn una mostra representativa de referències bàsiques i actuals sobre la història de les dones i els feminismes.

 • Les dones a Catalunya 2019

  4 de març de 2019

  DOSSIER ESTADÍSTIC SOBRE LA SITUACIÓ DE LES DONES A CATALUNYA

  'Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya, posa a disposició de la ciutadania el dossier estadístic “Les dones a Catalunya 2019”, elaborat per l’Observatori de la Igualtat de Gènere amb els principals i més actuals indicadors sobre desigualtats de gènere en el món laboral, els mitjans de comunicació, la formació, la salut, la representació política, les TIC, l’esport i la cultura.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA